Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no ja som bola na dlhsej prechadzke so psami pred dvoma dnami. no a mala som trosku dlhsie nechty, tak neviem, ci od toho chodenia sa to stalo a ked som ich isla ostrihat, strasne to bolelo a boli to uz dva dni.
ok skusim vymocit , dakujem ![]()
MONU na man sada taka dobra nalada na jar ![]()
ze je konecne vidno slniecko a je teplejsie vonku. ![]()
ahojte babulky, idem sa vam sem vykecat
nakoniec ta kontrola dopadla uplne inac, ako som ja planovala (ze si vypytam duphik na to spinenie atd)
urobil mi komplet prehliadku… a vysledok - zvacsujuci sa polyp v krcku maternice, 4cm cysta na vajecniku a 2 male cysticky v prsniku… zobral ster na cytologiu, spravil kolposkopiu (idem prestudovat podrobnejsie, co to vlastne robil
), odber krvi na onkomarkery… o 3 tyzdne kontrola, dovtedy by mali byt aj vysledky sterov a krvi…
a najvacsia „bomba“, ten polyp bude treba odstranit operacne doki vravel, ze na viac ako 99% to je realne, ze je jedno, co povedia stery, ale ze sa od minula zvacsil…
a este vravel, ze bud sa odstrani len ten polyp alebo sa urobi troska vacsia operacia a pozru sa na vajecniky… ale viac budem vediet o tie 3 tyzdne ![]()
lieky mi nedal teraz vobec ziadne, ze pockame, ako sa to vyvinie po tej operacii…
jeeej miladko, mne sa paci ako vies optimisticky rozmyslat,tiez by som to chcela.
ja som si teraz nahodila cely tento problem martirsky na svoje vlastne plecia
![]()
ale dufam, ze to coskoro pominie ![]()
wow RIANA.. taze tam je mozna pricina tych problemov so spinenim. ![]()
a ked lekar navrhuje, ja by som to tiez dala von, lebo to moze robit sarapatu.
laparky sa neboj, aspon ta pekne vycistia a odstrania cysty, spriechodnia vajcovody, budes mat vnutro pripravene na snazilkovanie ![]()
lauri no neviem, ci bude laparka (iba ak to bude cysta vyzadovat, ma 3 tyzdne na rozmyslenie, co so sebou
) alebo sa len ten polyp odstrani, to by laparka nebola… ja ho obcas citim, lebo je hned na zaciatku krcku… tak to sa asi potom operuje cez posvu, ze?
je tu niektora, ktorej odstranovali taky polyp v narkoze? ze co to vlastne je?
teraz som so vsetkeho taka „vyhukana“
a mam potrebu hned vsetko vediet, nech mam cas sa na to psychicky pripravit…
nemam rada, ked sa stane nieco o com neviem aspon nieco…
Příspěvek upraven 24.03.11 v 10:41
lauri, tak tie dlhsie nechty v topankach mohli narobit sarapatu ![]()
riana, no pekne ![]()
ale ako pise lauri, mas aspon definovane, co je problem a bude ho mozne riesit.
a nemala nieco podobne s vyrastkom na krcku aj katlin? a aka je z nej teraz pekna tehulka
miladka, minew. dakujem vam. potrebovala som si to takto s niekym nezainteresovanym zanalyzovat ![]()
riana, no to je supér, že sa už niečo deje. nie je to nič hrozné a je to riešiteľné, tak to sú supiš správy
len vom s ním, s polypom… ![]()
monika, tak vidíš.Zhoď to z ramien, veď máš plné bruško bábatka
..bude dobre ![]()
a taky doktorov „frk“ - ze sa mam dakemu doktorovi Petrovicsovi do Kosic objednat… nejake potravinove testy vraj robi a vysetrenie celkoveho stavu organizmu, ci co…
poculi ste niektora o tom? ja som si ho nasla na nete, no take palky za vysetrenia, hruza ![]()
absolutne tam nemam chut ist a ani netusim, co dokiho priviedlo ma tam posielat ![]()
riana, mňa robili aj cez spodok, lebo som mala v maternici volajaky nález, ale nakoniec tam nič nenašli a zároveň laparku cez brucho…
Ahojte
![]()
Riana ja som mala polyp na krcku, odstranili to v 5 minutovej narkoze odspodu - hysteroskopia sa to vola. Poobede som sla domov ![]()
monu no katlinn to tusim doki vypaloval normalne unho v ordinacii, nie?
na toto doki povedal, ze sa to bude normalne v narkoze robit… ![]()
lili jeeej, dakujem za info, normalne si ma potesila
![]()
hej, doki vravel, ze by som tam len den zostala, tak to bude ono… ak teda nebude treba kuknut aj vajecnik ![]()
sakris, teraz az na mna dochadza nervozita, ze by som kludne
ale ked mi to prejde myslou, bude lepsie… ![]()
riana, na doktora Petrovicsa v Kosiciach sa zatial vykasli. asi tvoj gynekolog potrebuje kamaratovi dohodit ksefty ![]()
skor si dat doporiadku gynekologicku a endokrinologicku stranku
![]()
a potom budes tehu ani sa nestihnes spamatat ![]()
monu ked som zbadala tie ceny, tiez mi to tak pripadalo…
![]()
len som chcela vediet, ci ho tam niektora nepozna apson spocutia, co za divne veci to vymysla…