Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8808
24.3.11 18:58

minew a ty necítíš nic ani poslíčky? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6219

mini si píš, že kleslo :palec: :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279

Minew no těžko říct,kdy porodíš :lol: Já předpokládám,že už je to jen otázka hodin :hug: Ale bříško může klesnout i dost dlouho před porodem,takže tím se řídit nedá :think:

Zaku moc Pájinku pozdravuj,že na ni a Adámka všechny myslíme :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
24.3.11 19:03

Myšiak - no kiež by si mala pravdu :mrgreen: :mrgreen:

Zakup - ako nevieeeeeeeeeeem…ja fakt neviem…

Sem tam cítim akoby menštruačné bolesti, sem tam ma hrozne bolia kríže..

Ale nič, čo by bolo pravidelné :mrgreen: :mavam:

Gigi

• Citovat
  • Upravit
8808
24.3.11 19:04

vzkaz vyřízen od všech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.3.11 19:11

ahoj dievćatá :mavam:
minewka ti ešte stále tu?ja som myslela,že sem pridem a budem mať spravy,že si porodila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
24.3.11 19:11

Minew nezbývá než čekat :lol: Házej teplé koupele a to by bylo,aby nebylo :dance: :dance: :dance:

Zaku Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.3.11 19:12

co je s pajinkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
24.3.11 19:13

Rere Ahojky :huban: Co máš nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.3.11 19:15

myši nič noveho nemám,prave som myslela,že tu bude niečo nové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
24.3.11 19:15

minew, kleslo veru :wink: predtym si ho mala take menej vypucene a teraz to kleslo dole a v dolnej polke mas taky mensi „spic“. akokeby uz trosku „viselo“ :-) nezadrzatelne sa to bliiizi :-)

k tym statistikam… nepisala som, ze v SR je „o“ 50% cisarov viac, ale ze 50% vsetkych porodov sa deje cisarskym.

praveze ta moja kamoska porodila obe svoje takmer 5 kilove deti spontanne. bez nastrihnutia a natrhnutia. po tom druhom porode uz po 4 hodinach isla domov… tak ale jasne, moze byt vynimka, mozno je dokonale fyzicky stavana na to, aby rodila. v kazdom pripade, jej hebamme (porodna baba) ma odrodenych cez 2000 deti prirodzenym sposobom, a nastrihavaju len v nutnych pripadoch.

hmm no a ja neviem veru ako budem rodit a kde. :think: ak budu prasule, a tehu bude v poriadku, tak jasne ze chcela by som v AT.
ale ak budu nejake komplikacie, tak samozrejme, radsej tu na SVK. nehovoriac o tom, ze ak pojdeme na IVF a cakali by sme dvojky, tak jednoznacne tu na SVK, lebo to by bola na 99% indikacia na cisarsky… ale proste ja som otvorena vsetkym moznostiam, ziadnu apriori nevylucujem. :wink: jedine co hovorim, je, ze pripustam, ze doktori u nas si to vela krat zlahcuju a rodia cisarskym, a kedze skusenosti s nasim zdravotnictvom mam dost, tak som nachylna tomu verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.3.11 19:16

minewka tak za 1 deň ti pekne kleslo bruško
adamek je nadherný :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
24.3.11 19:28

minew ja neviem, ale nemam pocit, ze by v zahranici, kvoli tomu, ze maju tehotne zeny menej kontrol, boli nejake vacsie problemy ci uz pre matky alebo deticky…ja sice neviem, ako sa budem ako tehotna spravat, ale niekedy caste kontroly a prilisne informacie vyvolavaju stres, ktory prave moze sposobit nejake dalsie komplikacie

rodit doma by som nechcela, ale ak sa bude dat a budem mat bezproblemove tehotenstvo, urcite by som chcela rodit co najprirodzenejsie, co je u nas dost problemom, lebo tak ako pise acko casto krat lekari pre vlastne pohodlie nerespektuju vlastne tempo rodicky…zeny su na to usposobene aby porodili a niekedy prilis skorym zakrokom albo uponahlanim porodu, sa to vsetko len pokazi - vid napr Katka a jej Dianka…naco bol dobry ten Hamilton? ja si osobne myslim ze kvoli tomu sa malej zhorsili ozvy, lebo tam bol ten faktor stresu, este nebol jej cas :-)

mne osobne vadi, ze sa k tehotenstvu velmi casto pristupuje ako k chorobe…ked je dovod, tak v pohode, ale ak nie je…

ja mam tiez strach, vselico sa moze zvrtnut, doma by som rodit nechcela, ale pocula som o roznych statistikach na nemalom pocte zien (tusim okolo 250000) a statisticky tam proste rozdiel v umrtnosti a tak v porovnani s porodom v nemocnici nebol…

ale rodit doma moze len zena, ktora to tak naozaj citi a naozaj je s tym zmierena a nema strach, lebo v tej filozofii ide prave aj o to, ze ten strach casto je pociatkom komplikacii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
24.3.11 19:30

soldi ved hej, z UTZ sa neda vsetko na 100% zdiagnostikovat, su to len predpoklady…
ale muselo sa mu nieco nezdat, ked to tak oznacil… a ja sa aspon mozem psychicky pripravit, keby nieco…
nemam rada, ked sa stane nieco, co som ani v duchu nepredpokladala…

• Citovat
  • Upravit
2249
24.3.11 19:39

ahojte,
ako sa tu mate?? ja sa snazim teraz lezat lebo sa otvaram a dr. ma varoval vydrzat aspon v 2tt este :think: potom to uz bude vraj menej rizikove pre babo… mam dost bolesti panvy pri kazdom kroku takze mi je najlepsie vodorovne :lol: a uz mam aj placentu zrelost 3 :-/
pridavam aktualnu foto - 35tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital