Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natu - presne také maličkosti krásne naplnia tú izbu a urobia z nej teplučké útulne hniezdočko ![]()
já jdu taky něco dělat,dneska mě nějak bolí od rána žaludek
,nemohla jsem ani snídat a nejsem ve své kuži
,tak to zkusím rozchodit ,doufám,že se z toho nevyklube chřipka
![]()
Elli, ja ti neviem
je fakt, ze sa ti moze stat, ze ak babo bude inak natocene, tak ze budes stresovat, ked nebudes srdiecko pocut. Na druhej strane, vo vacsine pripadov ho asi budes pocut a to celkom cloveka ukludni…vyuzijes ho tak 2 mesiace a potom uz bude kopkat. Ked ja tak nad tym rozmyslam, pri mojom stresmanstve, asi by som do toho sla
35E som uz aj za vacsie somariny vyhodila ![]()
Ta Tatu sa ti neozvala?
Natul a ja mam rada jednoduche ciste okna
my mame celu jednu stranu doma len sklo a v spalni mame uplne jednoduchu bielu zaclonu usitu z 1 kusu, takze stale zakryva okno, potom jednoduche svetlo tlmiace zavesy v bezovej farbe a vonkajsie zaluzie…tie pouzivame hlavne v lete proti slnku. No a v obyvke nemame zatial nic na tych oknach okrem vonkajsich zaluzii…a to okno ma rozmer 5,5×3,5metra…cela stena…
Albi inak ja tie vonkajsie zaluzky doporucujem, je to neporovnatelny komfort ako vnutorne. Jeden klik a mas zavrete a mozes keksikovat o zivot ![]()
baby toto ste uz videli? Zkušenost v diskusi: Extra třída
(počet příspěvků 13724)
![]()
baby ďakujem… dúfam, že sa to obráti na dobré (čo sa týka zamestnania, peňazí), lebo momentálne som vo fáze, že pociťujem až úzkosť??
zo strachu z budúcnosti… také pichanie pri srdci pri myšlienke na to, čo bude…
ell test nie, ani nebudem, lebo nie je z čoho byť tehotná… dúfam… A neviem ako dlho po pôrode sa drží hcg v tele, určite je to indi vindi (ja som sa dosť dlho čistila, ešte pred pár dňami ma prekvapilo divné jednohodinové??? zakrvácanie), tak mi ku šťastiu nechýba vytreštený pohľad
na prípadného ducha na Pepine… za mamatest by som totiž 4€ teraz určite nedala… ![]()
Flam jsem na tom stejně..z tou úzkostí-ohledně práce a pod..
Držím palečky ,at se vše v dobré obrátí.
Holky,už jsem tu zas na skok a jdu prudit. Chci názor,líbily by se vám třeba takový šatičky a kolik byste za ně byly ochotné dát. ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11900.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11900.gif
LILI já miluju obrovské okna,ale bohužel to u nás v podkroví nešlo
,mám jen jedny balkonovky a druhé terasovky,ale to jsou celkem uzké dveře,sice prosklené ale uzké,
FLAM je to strašné z tou práci ,u mm je ted na brigádě kluk,co má taky letos ukončenou výšku,sice není ing jako tvuj,nevím co měl za obor,ale i tak a práci ne a né najít a ted vozí suť,je to strašné
,člověk se snaži a studuje aby se měl dobře a nakonec není práce
,mě samotnou popravdě sere,že mám školu,protože mi je na nic
,kdybych šla na učební obor,kadeřnice,kosmetička,taky bych určitě udělala nějakou praxi doma
,ale tehdy hlavně at mám maturitu,dneska jsem manažer v domácnosti
,To je totiž název mého oboru manažer ve strojírenství
,zní to dobře akorát mi to je na nic i muj mm je manažer a nakonec je stavař,protož práci nesehnal ![]()
KOFI ty třetí se mi nelíbí vubec
![]()
A ty dvoje první
,ty první jsou takové jemné,čisté,
,ale mi se nejvíc líbí ty druhé
![]()
kam ďakujem ![]()
natul tak tak… môj muž toto stále rozpráva… že študoval zbytočne.. je Ing. a je mu to prd platné… že keby šiel do roboty hneď po strednej, tak už je za vodou… čo už…
aspoň že toto škvŕňa ma núti usmievať sa: