Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3519
30.9.10 11:07

natu - presne také maličkosti krásne naplnia tú izbu a urobia z nej teplučké útulne hniezdočko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.9.10 11:07

albi - pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.9.10 11:12

já jdu taky něco dělat,dneska mě nějak bolí od rána žaludek :nevim: :nevim: ,nemohla jsem ani snídat a nejsem ve své kuži :think:,tak to zkusím rozchodit ,doufám,že se z toho nevyklube chřipka :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
1835
30.9.10 11:17

Elli, ja ti neviem :nevim: je fakt, ze sa ti moze stat, ze ak babo bude inak natocene, tak ze budes stresovat, ked nebudes srdiecko pocut. Na druhej strane, vo vacsine pripadov ho asi budes pocut a to celkom cloveka ukludni…vyuzijes ho tak 2 mesiace a potom uz bude kopkat. Ked ja tak nad tym rozmyslam, pri mojom stresmanstve, asi by som do toho sla :oops: :oops: :oops: 35E som uz aj za vacsie somariny vyhodila :jazyk:

Ta Tatu sa ti neozvala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.9.10 11:19

Idem off. plán práce nakreslený ide sa na to :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
30.9.10 11:20

Natul a ja mam rada jednoduche ciste okna :palec: my mame celu jednu stranu doma len sklo a v spalni mame uplne jednoduchu bielu zaclonu usitu z 1 kusu, takze stale zakryva okno, potom jednoduche svetlo tlmiace zavesy v bezovej farbe a vonkajsie zaluzie…tie pouzivame hlavne v lete proti slnku. No a v obyvke nemame zatial nic na tych oknach okrem vonkajsich zaluzii…a to okno ma rozmer 5,5×3,5metra…cela stena…

Albi inak ja tie vonkajsie zaluzky doporucujem, je to neporovnatelny komfort ako vnutorne. Jeden klik a mas zavrete a mozes keksikovat o zivot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
30.9.10 11:23

baby toto ste uz videli? Zkušenost v diskusi: Extra třída :D (počet příspěvků 13724) 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
30.9.10 11:28

baby ďakujem… dúfam, že sa to obráti na dobré (čo sa týka zamestnania, peňazí), lebo momentálne som vo fáze, že pociťujem až úzkosť?? :nevim: zo strachu z budúcnosti… také pichanie pri srdci pri myšlienke na to, čo bude…

ell test nie, ani nebudem, lebo nie je z čoho byť tehotná… dúfam… A neviem ako dlho po pôrode sa drží hcg v tele, určite je to indi vindi (ja som sa dosť dlho čistila, ešte pred pár dňami ma prekvapilo divné jednohodinové??? zakrvácanie), tak mi ku šťastiu nechýba vytreštený pohľad 8-o na prípadného ducha na Pepine… za mamatest by som totiž 4€ teraz určite nedala… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
30.9.10 12:14

Flam jsem na tom stejně..z tou úzkostí-ohledně práce a pod..
Držím palečky ,at se vše v dobré obrátí.

• Citovat
  • Upravit
3113
30.9.10 12:15

Holky,už jsem tu zas na skok a jdu prudit. Chci názor,líbily by se vám třeba takový šatičky a kolik byste za ně byly ochotné dát. ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11900.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11900.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.9.10 12:15

tyto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.9.10 12:16

LILI já miluju obrovské okna,ale bohužel to u nás v podkroví nešlo :cert: ,mám jen jedny balkonovky a druhé terasovky,ale to jsou celkem uzké dveře,sice prosklené ale uzké,
FLAM je to strašné z tou práci ,u mm je ted na brigádě kluk,co má taky letos ukončenou výšku,sice není ing jako tvuj,nevím co měl za obor,ale i tak a práci ne a né najít a ted vozí suť,je to strašné :cert: :cert: ,člověk se snaži a studuje aby se měl dobře a nakonec není práce :cert: :cert: ,mě samotnou popravdě sere,že mám školu,protože mi je na nic :cert: ,kdybych šla na učební obor,kadeřnice,kosmetička,taky bych určitě udělala nějakou praxi doma :-( ,ale tehdy hlavně at mám maturitu,dneska jsem manažer v domácnosti :cert: :cert: ,To je totiž název mého oboru manažer ve strojírenství :mrgreen: ,zní to dobře akorát mi to je na nic i muj mm je manažer a nakonec je stavař,protož práci nesehnal :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3113
30.9.10 12:16

nebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.9.10 12:20

KOFI ty třetí se mi nelíbí vubec :oops: :hug:
A ty dvoje první :think: :think: ,ty první jsou takové jemné,čisté, :think: ,ale mi se nejvíc líbí ty druhé :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
flamenga
30.9.10 12:20

kam ďakujem :hug:

natul tak tak… môj muž toto stále rozpráva… že študoval zbytočne.. je Ing. a je mu to prd platné… že keby šiel do roboty hneď po strednej, tak už je za vodou… čo už…

aspoň že toto škvŕňa ma núti usmievať sa:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí