Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@hanka1120
Ahoj, no koukej na graf. Dnes jsem 11 DPO a TT negativní. Ale zkusím počkat zda MS dorazí či nikoliv a pak budu znovu testovat.
Tento cyklus jsem začala užívat Gynex - 2 x denně 7 kapek. Mohlo by to nějak ovlivnit BT nebo posunout OVU?
@hanka1120
děkuji, no a holky z jiné diskuze mě přesvědčily, že si mám udělat ovu test a tak jsem si ho udělala a jasně pozitivní výsledek. Tak nevím, co si mám o tom myslet.
Já měla v únoru v den MS jasně pozitivní uvu test a byla jsem těhu - za pár dní se objevily // i na TT, ale nakonec to nedopadlo.
@markyska82
tak to mě mrzí, že to nevyšlo. A tak myslíš, že je to známka těhotenství?
Buď pozitivní, příště to vyjde.
Ano, může to být známkou těhotenství. HCG a LH mají podobný řetězec. Snažím se být pozitivní. Snažíme se o druhé dítko 11m a nic. První se povedlo hned. Změnila jsem gynekologa a ten mi zjistil velm dlouhé děložní hrdlo -to by prý mohla být příčina(nejspíš následek císaře). Mám delší cykly, tak se snažím ovulku hlídat.
@markyska82 Zkus konnryhel, já si myslím, že ten mi teď pomohl, já měla taky cykly dlouhé a bez ovulace a jeden měsíc jsem ho pila, užívala drmek obecný a listovku a možná je tedy už zaděláno.
@markyska82 mohlo. Přijde mi to hodne, ja mela s takovou dávkou posunuty cyklus. Mne nejvíce vyhovovalo 2× denne 4 kapky. Je lepsi začínat na méně a postupně přidávat pokud to nestačí. Ja s nim teda neotěhotněla ale mela jsem ukázkové grafy ![]()
@nosdos - pozitivní ovut před ms může být i když těhu nejsi. u mě platí několikanásobně. byla jsem dávno po ovu, netěhotná a dva dny před a v den ms byl pozitivní. ale někomu to ukazuje i těhotenství. takže to taky není průkazný. bacha na případné zklamání.
přeji aby to těhu bylo.:hug:
Pila jsem ho teď pár cyklů. Délka se neupravila.Tak teď zkouším gynex.Dle ovu testů by ovulka měla být. Testuju už pár měsíců.
@markyska82 tak to jo
ja mela sedm kapek dvakrat denne jen jeden cyklus a dost se mi natahl, tak jsem se vratil na nizsi davku. Potrebujes ho zkratit nebo protahnout?
Asi spíš zkrátit, ale zároveň aby byla ovulka posunutá na dřívěji. Mívám LF tak 10 dní, což není moc. Cyklus mívám 35 dní, pravidelně už rok