Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@markyska82 uvidíš. Pokud to zítra klesne, a další den taky nic moc, tak nebyla.
Ahoj, děkuji za zájem. Dnes ráno teplota 36,51. V noci sem ale blbě spala. Přijde mi, že začíná být hlen.Na ovu testu čárka silnější než včera, ale pozitivní není. Aby se v tom tenhle cyklus prase vyznalo. Nevím, jestli mi ho ten Gynex nějak nerozhodil a nenatáhl
@markyska82 tak to bude zajímavé ještě. Uvidíš jak to bude dál.
Napadá mě že i třeba na kontryhel holky reagují různě, někomu pomůže a někomu rozhodí.
Kontryhel sem pila pár měsíců, kromě zmírnění MS bolestí sem nepociťovala změnu. Pila jsem ho na sliznici. Teď jak sem začala s gynexem, tak sem ho nepila, přeci jen sem se bála, aby těch bylinek nebylo moc.
Dneska jsem 27DC. Obvykle dostávám MS 35-36 den. Tak sem zvědavá, kdy to dostanu teď. Teoreticky, pokud by se cyklus natáhl třeba na 40 dní, tak by ovulka ještě mohla dorazit.Jsem z toho na rozpacích.
Já nemůžu mít nic normálně.- furt něco extra.Asi je to tím, že jsem zdravotník ![]()
@Lucake protože jsem se ptala manžela co by říkal na miminko a bohužel odpověď zněla jestli jsem se nezbláznila a přitom když jsme se o tom bavili nedávno tak nebyl proti ![]()
@Lucake taky doufam i když to zatím tak nevypadá vůbec semnou nemluví a když tak křičí. ![]()
@mimi03 no krása
a doma at se vsechno brzo spraví
uz jsi mu to rekla?
Holky poraďte mi..měřila jsem dnes BT o hodinu a půl dýl než obvykle. vyskočilo mi 36,6,což se mi nezdálo, tak jsem asi za 5 minut měřila znovu a bylo 36,4,takže vůbec netuším co napsat.co myslíte?
@Lucake jo a zatím to vypadá špatně pořád sedím a brečím a nevím co mám dělat myslím že jsem mu to neměla říkat ![]()