Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3970
11.7.14 09:04

@markyska82 hehe, kousek zpátky se to zrovna řešilo, že rozdíl teplot nemusí být razantní… ten pokles, co tam máš toho 8.? nebo kdy, to by teoreticky mohlo být uhňizďování vajíčka, uvidíme no, držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
11.7.14 09:07

@andelka83 Andělko, tak to mi určitě poradíš… já teda zatím ms nedostala, pořád kojím, ale už jsem tak přemýšlela, jak to pak budu dělat s měřením bt potom, chceme druhé co nejdřív :) malá vstává pokaždé jinak, navíc teda když brečí, tak zase hned vstávám já a nejspíš si na nějaké měření pak ani nevzpomenu, jde to s malým dítětem vůbec nějak skloubit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
11.7.14 09:37

@berruuska jde, ale musí být aspoň určitá pravidelnost. I když..já měřila od února, a až do května byly děcka furt nemocné, takže v noci buzení x krát. A dalo se to. Vstávali celkem pravidelně. Musí se to zkusit. Mělo by se měřit aspoň po 4h ležení a rozdíl v době měření max hodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
11.7.14 09:39

@markyska82 většinou, ale ne vždy. 37 je mýtus.
Taky bych řekla že ovu byla 3.7., ten jednorázový pokles na linii nevadí. A tu špici bych vyhodila. Dělá se to, když z neznámého důvodu jedna teplota vyčnívá nad předhozí a následující, občas to dělá bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
11.7.14 09:44

@markyska82 Napadá mě ještě, jestli opravdu dodržuješ takové ty zásady jako měřit ve stejnou hodinu, předtím nevstávat z postele…a hlavně, máš spolehlivý teploměr? Mě to teda takhle nikdy neskákalo - a ani by nemělo. Máš tam strašně velké rozdíly mezi jednotlivými dny. Jak dlouho už měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
11.7.14 10:38

@malinika já měla podobný cyklus, když jsem otěhotněla, jen teda ne takhle extrémně dlouhý… takhle mi ta teplota sklákala, nahoru, dolů, i mi tehdy řekli na gyndě, že to je anovulák, ale měřila jsem dál, jen ze zvědavosti, chtěla jsem vidět, jak bude ten graf vypadat a pak najednou, 25. den ovulace… a to jsem měla cykly pravidelný 28 dní, prostě se jen folikulu asi moc nechtělo a rostl pomalu, takže podle mě je možný všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
11.7.14 14:20

Měřím první měsíc. Každý den v 6:20(i o víkendu),nevstávám, teploměr mám na dvě desetinná místa, položený hned na nočním stolku. Dneska teplota povylezla na 36,93.
Fakt nevím. Zároveň dělám již několik měsíců ovu testy a pozitivní byl 2.7.
Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.7.14 08:21

@hankamisa Ahojky tak si těhotenství užívám ale tím stylem že je mi pořád špatně takže v noci je můj nejlepší kamarád kýbl a přes den záchodová mísa a když už mi je dobře a jdu na vycházku tak když přijdu tak si zalezu do postele a spím a večer čumím do kýble. Jídlo no tak o tom nemluvím vždycky když si něco vemu tak mi je špatně ach jo :zed: tak když mi je takhle pořád špatně tak doufám že je aspoň vevnitř všechno v pořádku :mavam: což se dozvím zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
13.7.14 08:35

@mimi03 - a co chlap, už to rozdejchal :hug: to ti nezávidím wc a kýbl. já jsem během tří těhu poznala wc jen jednou ale jinak jsem měla žaludek pořád jak na vodě. což možná bylo hnusnější než to ze sebe dostat ven. :nevim:
ale klidně mi ten tvuj žaludek pošli, co já bych za to dala :( já se s tím nějak vypořádám. :) my to mimi jen tak mít nebudeme. mám za sebou vyšetření, proč to nejde a dopadlo to nic moc. levý vaječník zatím anovulační, vejcovod k němu ok. pravý vaječník ovulační ale bohužel vejcovod skoro ucpaný jen 25% průchozí. na děložním vazu menší ložisko endošky a nějaké srůsty uvnitř. ale na laparku to prý není. podle dr. ale patříme stále mezi ty páry kde se s trochou štěstí může zadařit i přirozeně ale spíš mám přemýšlet o ivf ale to nechci.

Příspěvek upraven 13.07.14 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
13.7.14 08:35

@Lucake - tak co, jak je? a co mimísek, už je venku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
13.7.14 08:38

@mimi89 - jak je, co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.7.14 10:55

@hankamisa jo už to rozdejchal. Teď když mě vidí jak mi je špatně tak si ze mě dělá srandu že tam sou dva kluci. No tak to by asi koukal kdybych mu zítra řekla že tam sou vážně dva. S tebou mě to vážně mrzí budu ti přát aby si na to ivf nemusela. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
13.7.14 11:13

@mimi03 - když si z tebe dělá srandu tak bych mu zítra schválně nejdřív řekla, že tam jsou dva.bych chtěla vidět co by dělal a pak bych mu řekla pravdu.
no ono to u nás nějak dopadne. uvidím na kontrole v srpnu co řekne. ještě čekám na výsledky genetiky a mutací, už by měli na kontrole být tak pak se uvidí co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.7.14 12:02

@hankamisa tak to ti budu držet pěsti :hug: no a já v tu dobu už budu mít mimiska. A uvidíme jestli jedno nebo dvě ale na to je ještě brzo myslet. Jedno už mám holku, budou od sebe skoro 12 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
13.7.14 12:16

@mimi03 - dík. no vždyt ty už ho máš. :palec: to kolik jich tam je se dá uvidět už zítra, takže to je za chvilku. :) no já mám děti 9 a 16. takže mám taky velký odstup. :nevim: ale s tím nic nenadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí