Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
14.7.14 07:11

Ahoj tak dnes mi ma prijit MS tak doma trnu hruzou jestli dorazi ci ne ja si to s tema nervama snad i sama vyvolam drzte mi palecky at potvora nedorazi dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.7.14 09:48

Ahoj holky, ve středu mám dostat MM. Priorita je pravidelná a z prs mi začíná vytékat kapky mléka, nateklá a bolavá prsa, test zatím neg. Myslíte že mohu být těhotná?
Přikládám křivku BT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
14.7.14 13:25

@malinecka podle teploty to vypadá ok, uvidíš no, ale mlezivo by ti asi jen tak neteklo, ne? nebo to máš pravidelně před menstruací? test může být pozitivní i později, záleží kdy jsi testovala a jak citlivým testem

@milamamka držíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.7.14 15:57

@hankamisa tak jsem se doplacala od doktora domu. Jsem úplně hotová vypadá to na jedno dítko. Neschopenku jsem dostala ale zřejmě by mi ji nedal kdybych si sama neřekla. 28.7. Opět na kontrolu to už tam snad bude i srdíčko to by měl být 9tt a už dostanu kartu. No na to moje kamarádství s kýblem mi dal nějaké čípky tak jsem zvědavá. Hlavní je že to není mimoděložní těhotenství. :palec:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.7.14 16:01

@mimi03 - moc gratuluji a hodně štěstí. :) holky někde psaly, že pomáhá cola a zázvorový lízátka z lékárny. :nevim: odzkoušeno nemám.
pak písni co chlap na to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.7.14 16:19

@hankamisa no byl semnou seděl na lavičce v chodbě a když jsem přišla první otázka zněla kde máš fotku :D. Čekala jsem že se zeptá kolik jich tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.7.14 16:28

@mimi03 - :mrgreen: a neboj bude hůř s každým dalším utz (myslím tím zvědavost). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
14.7.14 16:46

@mimi03 velikánská gratulace! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
14.7.14 17:06

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?? Taky pravidelně měřím teplotu, ale ještě se v tom úplně nevyznám…Nikdy jsem to totiž nepotřebovala…Začala jsem měřit letos v březnu a ten měsíc jsem hned otěhotněla…Ale bohužel to 29.dubna skončilo ZT… :,( :,( Jistě mi budete umět poradit, když nebudu vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
14.7.14 17:11

Tak dnes ráno BT klesla na 36,54 a dopoledne dorazila MS. Ranní test negativní. Tak snad se to povede další měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.7.14 18:12

@hankamisa tomu věřím a nevím kdo bude zvědavej víc jestli já nebo manžel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.7.14 18:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.7.14 18:14

@berruuska moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
14.7.14 20:17

@markyska82 jééé, to mě mrzí… a tak nadějně to vypadalo… :hug: ale příští měsíc to určitě vyjde a snad ten cyklus nebude tak hrozně dlouhej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
14.7.14 21:10

Nikdy sem ho tak dlouhej neměla. Jsme v práci tři holky a jedna měla ten cyklus najednou taky stejně tak dlouhej jako já. Asi nějaké erupce na slunci. Já osobně si myslím, jestli mi to nenatáhnul Gynex - zkoušela jsem ho první měsíc a hned tohle.
Ach jó, já se snad nedočkám. Mám dlouhé děložní hrdlo(asi jako následek císaře),doktor mluvil o tom, že by mohla pomoct IUI. Nechce se mi ale do toho hrnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí