Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@berruuska Fakt myslíš, že ještě nebyla..
Mám v tom teda zmatek… Já myslela, že toho 30.7…
@Janička 1211 já myslím, že kdyby byla toho 30.7. tak by tam nebyl ten pokles teploty :/ ale já se v tom moc nevyznám, ale na uklidněnou, tak já měla graf, kde teplota byla nahoře a pak hned dole, šíleně skákala a přitom jsem otěhotněla
držím palce ![]()
@Janička 1211 taky myslím že nebyla, protože zatím nebylo zvýšení podle pravidla 3 vyšší po 6 nižších teplotách. Jsou tam moc velké poklesy.
@sokolova.marticka tak takový graf mám taky, pořád mi to skáče a ovulka asi ještě nebyla (určitě). Mohla by jsi nám hodit ten graf, ve kterém jsem otěhotněla? Já se pořád nervuji, kde ta ovulka je. Děkuji moc
@andelka83 No jo, když já ty teploty takhle „lítací“ mam…
Řekni mi třeba u tohohle grafu, kdy tam vidíš ovulku… ![]()
@sokolova.marticka tyjo, tak kdyby jsi mi neřekla, že jsi v tomhle grafu otěhotněla, tak bych to nepoznala
a oplodnění odpovídalo na který datum v grafu?
Mně to taky strašně moc lítá. Ale vyznačená ovulka bych řekla, že je špatně. Že ovu dle pravidla 3 po 6 ještě nebylo
@Janička 1211 21.3.2014 nebo 29.3.2014. U druhého datumu by měla být ještě následující den stejná nebo vyšší teplota. Při 21.3.2014 proč ty těplotay pak zase klesly? Já se v takto divokých grafech nevyznám a to ani ve svém ![]()
@reedik tak tvůj graf je teda taky dobře skákací, tam ovulku taky nevidím :/ no hele podle posledního utz, kde jsem měla napsanej týden a den (+-2 dny) tak mi to vycházelo na 9DC, což mi přijde jako blbost ![]()
@sokolova.marticka to je zajímavé. Ženská těla jsou tajemná. A kolikátý tt jsi? Ptala jsi se doktora, že máš tak skákavé teploty, čím to je? Kolikátý den jsi měla běžně ovulku?
@reedik Já se v tom taky vůbec nevyznám, ale jsem si jistá, že 2.3. to nebylo, protože 4.4. mi vyšel pozitivní TT… ale bohužel…
@reedik jsem teď v 10 týdnu
a ovulku fakt netuším, mám polycystické vaječníky, takže v podstatě bych ovulku ani mít neměla ale já to nikdy předtím nesledovala, takže fakt nevím, tohle byl první měsíc, kdy jsem to chtěla začít sledovat, no a nenapadlo mě, že se to zrovna podaří
měsíce předtím jsem nesledovala jedinou věc, fakt jsem to nechala náhodě ![]()
@sokolova.marticka
Gratuluju Ti
Jinak jsem to měla stejně… Ten graf z března byl můj první a taky se hned zadařilo… Ale bohužel to nedopadlo
Takže Tobě přeji, abys to dotáhla do konce!!
@Janička 1211 děkuju moc, ale musím uznat, že celou tu dobu se klepu strachy, aby všechno bylo ok, myslím, že až dokončím první trimestr tak budu o něco klidnější, ale pořád mám šílený strach :/