Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 @hankamisa dekuji
je krásné byt jeho mámou, jsem pořad dojatá
koukám na nej a nevěřím ze mame takove štěstí ![]()
@Lucake užívej si to ![]()
To malinké miminečko vydrží chvilku, jak rychle roste..každý věk má něco, ale ty šestinedělní miminka jsou zázrak. Já jsem z nich vždycky dojatá.
Teď čekám kdy kamarádka porodí, abych se mohla pokochat a povzpomínat.
@Lucake - jak píše andělka. hodně si to užívej, protože tohle období malinkatýho miminečka uteče hrozně rychle. ted už tomu věř, máš ho doma ![]()
@andelka83 @hankamisa je nadhernej nejradši je schouleny na brisku u me nebo u tatínka
první dny byly hodne stres ale teď už si to začínám užívat ![]()
Ahoj holky, jdu si k vám pro zkušenosti. Snažíme se o druhé, měřím druhý měsíc bazální teplotu. A zajímalo by mě, zda musí být LF stejná každý měsíc?
Minulý cyklus - ovu 17DC, 11DPO jsem začala špinit a ms přišla (vždy nejdřív 2 dny špiním)
Tento cyklus - ovu 16DC, dnes jsem 12DPO, teplota 37, naměřena o hodinu dřív než normálně, o hodinu později 37,1, ale byla jsem tu hodinu vzhůru, ale ležela jsem. Čekala jsem, že ms přijde tedy o ten den dřív, když byla dřív ovu, ale podle teploty to tedy zatím nevypadá.
děkuju V.
@Verun83 LF by měla být stejná, v rozmezí +-1den. Jestli teplota bude pořád nahoře a nebudeš špinit ani zítra, testla bych. Já to měla podobně, LF 11-12dní, většinou 12, a od 10DPO jsem špinila. Jediné dva cykly kdy ne byly ty, z nichž mám děti a 13DPO už jsem měla //.
@andelka83 děkuju, no právě jsem si říkala, že radši počkám. ale jsem zvědavá. tak uvidíme.
@Verun83 já myslím že brzo bude jasno, buď MS dojde, nebo budou //. Držím palečky.
@andelka83 ono by bylo na testu asi něco vidět už dnes, ale ještě počkám. Jsem zvědavá. O první jsme se snažili 16 měsíců, tak teď kdyby to vyšlo po dvou měsících, to by bylo super ![]()
@Verun83 no, možná něco málo..ale lepší je počkat na ten den, kdy obvykle už MS dorazí. Teda na den potom.
@andelka83 no tak jsem to nevydržela
a udělala test a zdá se, že tam nějakej duch je ![]()
@sokolova.marticka dekuju, vidi ho tam i muz. Coz je asi co rict. Uvidime zitra hned rano, jestli bude lepsi. Zitra je synovi 18 mesicu, tak to by bylo hezky ![]()