Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Ahoj devcata mam otazecku mam dva dny pred MS a bazalni teplotu 37.3 a delala jsem si vcera tehu test a byl tam dusik ale opravdu slaby tak nevim dekuji za odpovedi
Ahoj holky.Tak dneska jse m už 47 DC, nejspíš 10DPO. Cyklus tento měsíc brutálně dlouhý(nejspíš po gynexu, obvykle 36DC).
Co graf? Na testík je stejně ještě brzo. Už aby se to povedlo, snažíme se rok
Tak ti to moc preju ja jsem po dvou potratech a jsem z toho na nervy strasne se bojim ze prijde MS
@hankamisa jen by mě zajímalo jak dlouho trvají ty nevolnosti jestli to bude trvat celý těhotenství tak teda nevím jak zvládnu porod. Už aby mi bylo dobře u holky si tohle nepamatuju to mi nebylo nic kdybych nedostala menses a nebyl pozitivní test tak jsem nevěděla že jsem těhotná. Loni když jsme o mimco přišli tak tam náznak na prsou jako že mě bolely prsa a teď tohle.
no každopádně doufám že mě doktor nechá doma už mě dvakrát poslali z práce domů takže bych jim tam vážně byla opravdu platná ![]()
@mimi03 - no každá to má jinak. krom toho neustále jen zvednutého žaludku, rostoucího břicha, chybějící ms a pozdějších kopanečků příznaky žádné ani v jednom těhu.
@mimi03 nevolnosti většinou zmizí ke konci prvního trimestru, někomu je špatně třeba i pět měsíců, je to různý, ale většinou to po třech měsících přejde ![]()
@milamamka tak zkus další test, ať máš jistotu, vidim to nadějně, určitě bude duch sílit ![]()
@markyska82 taky vypadá dobřeee, jsi dobrá, že ještě netestuješ, já bych se asi už neudržela ![]()
No, už to nemůžu vydržet, nejradši bych otestovala.Ale u prvního těhu sem měla pozitivní test skoro 21 dníí po vynechání MS. Ale moc tomu nevěřím. Doktor mi objevil dlouhé děložní hrdlo(10,5 cm) a to by prý mohla být příčina. A co myslíš ohledně grafu? Mě se ty hodnoty nezdají po ovulce dost vysoké na těhu
@markyska82 dokud ti teplota neklesne na hodnoty před ovulací, tak je to v pohodě, takže podle mě jsou vysoký dost
máš tam jenom ten jeden pokles, což mohlo být uhnízďování vajíčka… takže bych to fakt viděla nadějně… testuj z ranní moči, hodnota hcg je nejvyšší, kup si test s citlivostí 10mlU/ml, ten je nejcitlivější, třeba už něco bude vidět ![]()