Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Verun83 na mém prvním těhotenském testu byl takový duch, že jsem ho viděla jen já a nikdo jinej
takže si myslím, že pokud ho vidíte oba, tak je to dost slušná šance, aby sílila
takže držím moc palce a zkoušej dál
jinak ještě tři dny po tom neviditelným duchovi jsem měla ještě pořád šíleně slabou neviditelnou čárku, takže až týden po tom jsem měla silnější ![]()
@sokolova.marticka ja u prvniho testovala az 18dpo, tam byly uz dalnice. Tohle je brzo, asi to pujde videt za par dni zretelneji. Snad to vyjde.
Dekuju ![]()
@Verun83 Taky vidím, jednoznačná duchočárka!
@andelka83 je slepoňka a má špatně zkalibrovaný monitor, té si nevšímej.
Do týdne tu čekám jednoznačný test, který uvidí i ona. ![]()
@Lucake Přidávám se ke gratulacím. A fotku jsem přehlédla, nebo není a nebyla? Nemohu najít.
Klidně do SZ, pokud jsem tu jen nebyla ve správnou dobu. ![]()
@Verun83 @Litta uznávám že monitor nic moc, a flekatej
ale já obecně nejsem moc honič duchů, mám radši dálnice ![]()
Ahoj děvčata hlásím že je všechno v pořádku. Teď mě jen čeká scrining na vývojové vady. Doufám že to taky dobře dopadne. ![]()
Ahoj děvčata. Opět otravuji a opět potřebuji konzultovat
Dnes mi zesílil ovu test, nebyl však zdaleka pozitivní. Včera trochu hlenu a od včera pobolívání podbřišku. Dneska však vylítla bazální teplota. Je pravda, že na dnešek jsme spali u našich, jiná postel, jiná místnost, jiné peřiny, jiná teplota a navíc jssem se pořád budila a hodinu před měřením jsem byla na wc. Nevím, jestli mám ovu ještě čekat a dnešní výkyv byl zapříčiněn jiným prostředím nebo ovu proběhla dnes, ale tomu by neodpovídaly ovu testy… Už jsem z toho na větvi a navíc se ovu tento cyklus opozdila
Příspěvek upraven 04.08.14 v 06:44
@reedik musíš počkat do zítra a pozítří. Dokud neni po sobě tři dny vyšší tak neni ovulace potvrzena. Plus si tam udělej poznámku ze byla jiná situace. Uvidíš co ovulacbi test udělá dnes.
@Lucake tak teplota dnes zase klesla na 36,2 Tak vůbec nevim, kdy tu ovulku čekat. Zkusím dneska ještě ten ovu testík. Platí pravidlo 3 po 6. Kdyby zítra teplota vyletěla nahoru a držela se tam ty tři dny, může být včerejší vyšší teplota opravdu zapříčiněna jiným prostředím a nemámna ní brát ohled?
Ahoj holky, mám ten graf taky divoký…Můžete mi prosím poradit, kdy byla ovu?? Já myslím, že toho 30.7…
Díky ![]()