Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7781
5.8.14 13:25

@sokolova.marticka Nevím,jestli je to Tvoje první těhu, ale pokud se tady probíráš těma diskuzemi, tak se Ti ani nedivím!! To chce klid, hlavně mysli na miminko a na sebe…!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 13:30

@Janička 1211 je to moje první a je fakt, že jsem kolikrát slyšela, že je lepší to nečíst ty diskuze :) já se snažím být v pohodě, rozhodně nemám nějaké deprese nebo tak, ale prostě vždycky před každou kontrolou mám strach, aby všechno bylo ok :) a ty jsi přišla o miminko kdy? :/ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
5.8.14 13:32

@sokolova.marticka z pco mám taky strach, abych jej neměla. Tak moc gratuluji k těhotenství. Přeju ti, aby vše klapalo jak má a nebyl už žádný zádrhel a narodili se ti krásné a zdravé miminko. Ten strach chápu, ale určitě je lepší se těmto diskuzím vyhnout, protože člověk se snadno vystraší. I když já osobně jsem taky byla na diskuzích pořád a jsem dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 13:34

@reedik já to čtu taky pořád, ale hlavně spíš ze zvědavosti, jsem docela mladá a přišla jsem tady na hodně věcí, který jsem nikdy neslyšela :) rozhodně to není tak, že po přečtení diskuzí bych se z toho nějak hroutila :) ale myslím, že je normální mít o dítě strach :) děkuju holky moc, snad bude všechno ok :) zatím jsme zdraví, tak snad nám to vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
5.8.14 13:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
5.8.14 13:38

@sokolova.marticka taky jsem se tu dost věcí dočetla a dověděla. Taky se nehroutím, ale spíš na sobě pozoruju všelijaké choroby a ani je mít nemusim :-) Ake z toho pco fakt strah mám, protože mám všechny příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 13:39

@Janička 1211 to je mi moc líto :-/ a byl nějaký důvod nebo se prostě nevyvíjelo? :-/ snad se brzy podaří další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
5.8.14 13:39

@Janička 1211 já ji vidím 16DC, ten pokles na linii nevadí, pokud další teplota je aspoňo 0,2 vyšší. Takže podle pravidel 16DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 13:41

@reedik já jsem vlastně ani pco moc nestudovala, ale asi mam nějakou lehčí formu nebo pokud to tak jde :D protože mě vlastně loni najednou z ničeho nic začalo, že jsem měla ms každých 14 dní, tak jsem dostala prášky na 3 měsíce na srovnání a pak to bylo ok a doktorka mi taky řekla že je to v pořádku a pak se mě ptala jestli chci otěhotnět, tak jsem řekla že ne, v té době jsem ještě nechtěla no a dál se to neřešilo, tak nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
5.8.14 13:50

@sokolova.marticka Důvod nebyl, prostě ZT… Taky doufám, že se brzy zadaří, ale objevil se zase myom, takže samé potíže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 13:51

@Janička 1211 to mě mrzí :( to je člověk hrozně bezradnej, nemůže prostě nic..jak dlouho už se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
5.8.14 13:52

@andelka83 Díky…já to mám tak kolísavé, že se v tom vážně nevyznám… :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
5.8.14 13:55

@sokolova.marticka Od října…Ale už nejsem nejmladší, takže do nemůžu dlouho oddalovat.. a pokud bude muset ten myom ven, tak nesmim rok otěhotnět…To už to asi vzdám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 13:58

@Janička 1211 no to nemůžeš vzdát :) já myslím, že se to podaří a existujou i jiné způsoby než přirozené otěhotnění. vím, že je to nejlepší a já teda s tím vůbec nemám zkušenosti, ale třeba by v nějakém centru dokázali pomoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
5.8.14 14:08

@sokolova.marticka ono ani nejde o to přirozené otěhotnění, jako spíš o to, že to bude zákrok do dělohy (vyříznutí myomu), a děloha by to nemusela zvládnout, kdybych otěhotněla dřív…Ale jsem blbá, zase o tom mluvim… Vždycky, když něco řeknu, většinou se to stane…zase si to přivolám… :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: Má se to rozhodnout příští týden ve středu, jestli bude ten zmetek překážet, nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí