Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7781
10.8.14 10:52

@hankamisa Tak ať to dopadne co nejlíp!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
10.8.14 10:53

@Lucake Já mám grafy nestandartní i bez léků… :think: :nevim: Ale možná, že to způsobuje i ten myom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
10.8.14 11:38

@hankamisa drzim pesti, vsak uz to znas, z jedne teploty se nic nepozna a clovek pak zije tim, ze ceka co bude dalsi den :twisted:
malej je hodnej, neplace ale taky nespi, takze je ze me chodici zombie :) pod ocima nemam vaky ale cele krosny :) je tu letos strasne horko, az se ochladi za par tydny ulevi se jemu i mne :) ale jinak je to radost, kazdy jeho usmev za to vsechno stoji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
10.8.14 11:39

@Janička 1211 bohuzel s myomem neporadim, jaky muze mit vliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
10.8.14 13:47

@Janička 1211 - díky. nic si z toho nedělej. já jsem taky ze začátku snažení at s léky či bez nich měla uplně jiný a hezčí grafy.

@Lucake - jj znám. jen mě ten pokles tak brzo, zaskočil. no co bude další den…nevím jestli se dočkám…
no ono to horko nedělá dobře nám velkým natož miminkům. neboj on se srovná. :) to věřím, že je to radost. hlavně si to užívej plnými doušky páč to hrozně rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
12.8.14 19:04

Nevíte některá jestli utrogestan nebo pregnyl zvyšuje bt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.8.14 21:19

@hankamisa nekomu jo, mne ale treba s teplotou neudelal nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
12.8.14 21:44

@Lucake -dík no uvidím co zítra bude. foliky dva praskly v pátek jeden tam zůstal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
13.8.14 09:13
@hankamisa píše:
Nevíte některá jestli utrogestan nebo pregnyl zvyšuje bt?

Osobně s tím zkušenost nemám, ale holky říkají, že zvyšuje, tak nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
14.8.14 10:11

Ahoj holky, tak to mám za sebou…Přijeli jsme asi ve 21.h, ale už se mi nechtěl zapínat PC… No, jinak zprávy nic moc… :,( :,( Prostě ten hajzlík musí ven… Objednat se můžu nejdřív od 22.září a pouze na úterý, protože to chce dělat Doc. Mára sám a jindy neoperuje… A nemám jistotu, že se to na poprvý podaří, takže to může dělat i na 2×. Dělá se to po měsíci až po dvou za sebou… A potom nejmíň tři MS nechat proběhnout…Takže vyhlídky nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
14.8.14 10:19

@Janička 1211 to me mrzi, ale urcite pujde ven a pak uz vsechno pujde lip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
14.8.14 10:20

@Janička 1211 jééééj to mě teda taky moc mrzí :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.8.14 10:21

@Janička 1211 - :hug: to mě mrzí. ale neboj určitě se mu to povede na poprvé. :) tak se objednej co nejdříve at nemusíš zbytečně dlouho čekjat a to čekání natahovat.
koukám všude bezva období. já na genetice včera taky nic moc. chlap opět ok jen já mám zas nějakýho hajzlíka mutaci. takže mě čeká ještě hematologie. prý ji mám od narození a zatím se ještě během žádného těhu ani porodu neobjevila a já věřím, že ani neobjeví. když už jsem to s ní zvládla 3* tak ted to dám taky.jen asi skončím na práškách páč mám hustou krev a tkáně a sliznice se špatně prokrvují tudíž se mimi nemůže pořádně zavrtat. proto můžu potrácet už hned na začátku. páč já si jsem jistá, že jsem v říjnu a v květnu těhu byla jen se prostě pořádně nezavrtalo a odešlo s ma.dnes jdu k dr. na ko po hydrolaparce i s výsledkama tak jsem zvědavá co řekne. jen vím, že na ivf nechci a tak ji řeknu at mi něco napíše na tu sliznici a praskání folikulů. i když je ten vejcovod skoro ucpanej, já vím, že přes něj těhulim. páč druhý vaječník nefunguje.

jo a jinak ovu byla 8.8. jak podle pregnylu, bolestí i grafu. čekala jsem dnes nidační poklas a nic. tak snad zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
14.8.14 11:09

@hankamisa vsak to je super, ze na to prisli :potlesk: :potlesk: staci na to brat aspirin, jak ho mela preventivne :palec: naredi krev a je to. Berou se malinke davky, miminku nemuzou ublizit a vysadi se jen v 38tt abys pripadne moc nekrvacela u porodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
14.8.14 11:10

@hankamisa a graf peknej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie