Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1510
29.8.14 19:35

Jsem v malé vesnici tak jedině zítra sjedu do drogerie. Myslím, že tam měli od pepina. Když jsem si kupovala těhotenský test tak tam byl i ovu. Ale s tím nemám zkuśenosti kdo ví jestli to poznám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.8.14 19:40

@Horo79 návod tam je :mrgreen: nedělá se z ranní moči, LH stoupá přes den..vždy ve stejnou dobu, třeba v 10 a nejlépe 2 X denně…třeba odpoledne..vydržet dvě tři hodky nepít…pozitivní je, když je stejně silná jako kontrolní nebo tmavší…slabé čárky se nepočítají, někdo je tam má celý cyklus :mrgreen: já třeba měla v nedli stejně silné a v pondělí už silnější kontrolní..a v úterý už slábla :mrgreen:

tak je zkusíš příště, pokud nějaké příště bude :mrgreen:

jojo, zadařit se musí :mrgreen: jinak tady v této diskusi je expert Andělka, proto jsem sem i vlezla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
29.8.14 19:43
@Liška2014 píše:
@Horo79 návod tam je :mrgreen: nedělá se z ranní moči, LH stoupá přes den..vždy ve stejnou dobu, třeba v 10 a nejlépe 2 X denně…třeba odpoledne..vydržet dvě tři hodky nepít…pozitivní je, když je stejně silná jako kontrolní nebo tmavší…slabé čárky se nepočítají, někdo je tam má celý cyklus :mrgreen: já třeba měla v nedli stejně silné a v pondělí už silnější kontrolní..a v úterý už slábla :mrgreen:

tak je zkusíš příště, pokud nějaké příště bude :mrgreen:

jojo, zadařit se musí :mrgreen: jinak tady v této diskusi je expert Andělka, proto jsem sem i vlezla :mrgreen:
:mrgreen: zdravím experta adělku třeba mi ještě něco poradí :mrgreen:
Jinak děkuji za informace :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.8.14 19:46

@Horo79 :lol: :mavam: písni kdykoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
29.8.14 20:36

@Liška2014 - čau drbno a přivandrovalče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.8.14 20:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
29.8.14 20:41

@Horo79 - - koukej @Liška2014 koukej další naše krevní skupina :mrgreen:. mě je 36 a mám děti 16 a 9. jo ty hrudky jsou normál taky je mám. bacha na to čištění, výplachy spodku před ovu- může to ničit spermije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.8.14 20:48

@hankamisa si mě tu ukazujete jako exemplář stařenky?? :mrgreen: cccccc..ještě se na to necítím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
29.8.14 20:51

@Liška2014 - já nepsala stařenky. já jen psala, že v tomhle věku nejsme my dvě jediný kdo se o mimi pokouší a že se objevila další. :dance:. užžžžžžžžžžžžžcháááááááááááápeš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.8.14 20:57

@hankamisa :hug: :mavam: jdu do pelechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
29.8.14 21:06

@Liška2014 - já jdu taky, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
29.8.14 21:57
@hankamisa píše:
@Liška2014 - já nepsala stařenky. já jen psala, že v tomhle věku nejsme my dvě jediný kdo se o mimi pokouší a že se objevila další. :dance:. užžžžžžžžžžžžžcháááááááááááápeš. :hug:

36? Děti taky odrostlé a chceš mimi, že jo? Mi se tak nějak nudíme. a na stáří někoho kdo s náma ještě bude. :mrgreen:
Děkuji za info o hrudkách :mrgreen: snad to fakt nic nebude teď před ovu se mi tam nic nechce strkat aby to mršky nezanilo.
A jak dlouho se snažíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
30.8.14 09:19

@Horo79 - jj děti jsou velký. no u nás je to trochu složitější proč chceme další mimi.
je lepší před ovu nechat spodek tak jak je a nic v něm neměnit jak píšeš aby to ty mršky nezabilo. takže jestli to není akutní tak klidně počkat až po ovu.
no my se po třech bezproblémových otěhotněních na první pokus snažíme už 20m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
30.8.14 11:19
@hankamisa píše:
@Horo79 - jj děti jsou velký. no u nás je to trochu složitější proč chceme další mimi.
je lepší před ovu nechat spodek tak jak je a nic v něm neměnit jak píšeš aby to ty mršky nezabilo. takže jestli to není akutní tak klidně počkat až po ovu.
no my se po třech bezproblémových otěhotněních na první pokus snažíme už 20m.

já jsem v červnu otěhotněla hned první měsíc, ale bohužel miminko u nás nechtělo zůstat a musíme počkat na nové :,(
Tak snad to vyjde.dnes mi BT klesla na 36,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
30.8.14 17:02

@Horo79 to je mi líto. ale až se tělo na mimi připraví tak u vás určitě už zůstane. :). no nám se to asi povedlo loni v říjnu a možná ted v květnu ale bohužel to není potvrzené, na krev už bylo pozdě. ted mě čeká iui tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí