Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Jsem v malé vesnici tak jedině zítra sjedu do drogerie. Myslím, že tam měli od pepina. Když jsem si kupovala těhotenský test tak tam byl i ovu. Ale s tím nemám zkuśenosti kdo ví jestli to poznám ![]()
@Horo79 návod tam je
nedělá se z ranní moči, LH stoupá přes den..vždy ve stejnou dobu, třeba v 10 a nejlépe 2 X denně…třeba odpoledne..vydržet dvě tři hodky nepít…pozitivní je, když je stejně silná jako kontrolní nebo tmavší…slabé čárky se nepočítají, někdo je tam má celý cyklus
já třeba měla v nedli stejně silné a v pondělí už silnější kontrolní..a v úterý už slábla ![]()
tak je zkusíš příště, pokud nějaké příště bude ![]()
jojo, zadařit se musí
jinak tady v této diskusi je expert Andělka, proto jsem sem i vlezla ![]()
@Liška2014 píše:
@Horo79 návod tam jenedělá se z ranní moči, LH stoupá přes den..vždy ve stejnou dobu, třeba v 10 a nejlépe 2 X denně…třeba odpoledne..vydržet dvě tři hodky nepít…pozitivní je, když je stejně silná jako kontrolní nebo tmavší…slabé čárky se nepočítají, někdo je tam má celý cyklus
já třeba měla v nedli stejně silné a v pondělí už silnější kontrolní..a v úterý už slábla
![]()
tak je zkusíš příště, pokud nějaké příště bude
jojo, zadařit se musíjinak tady v této diskusi je expert Andělka, proto jsem sem i vlezla
@Horo79 - - koukej @Liška2014 koukej další naše krevní skupina
. mě je 36 a mám děti 16 a 9. jo ty hrudky jsou normál taky je mám. bacha na to čištění, výplachy spodku před ovu- může to ničit spermije.
@hankamisa si mě tu ukazujete jako exemplář stařenky??
cccccc..ještě se na to necítím ![]()
@Liška2014 - já nepsala stařenky. já jen psala, že v tomhle věku nejsme my dvě jediný kdo se o mimi pokouší a že se objevila další.
. užžžžžžžžžžžžžcháááááááááááápeš. ![]()
@hankamisa píše:
@Liška2014 - já nepsala stařenky. já jen psala, že v tomhle věku nejsme my dvě jediný kdo se o mimi pokouší a že se objevila další.. užžžžžžžžžžžžžcháááááááááááápeš.
36? Děti taky odrostlé a chceš mimi, že jo? Mi se tak nějak nudíme. a na stáří někoho kdo s náma ještě bude. ![]()
Děkuji za info o hrudkách
snad to fakt nic nebude teď před ovu se mi tam nic nechce strkat aby to mršky nezanilo.
A jak dlouho se snažíte.
@Horo79 - jj děti jsou velký. no u nás je to trochu složitější proč chceme další mimi.
je lepší před ovu nechat spodek tak jak je a nic v něm neměnit jak píšeš aby to ty mršky nezabilo. takže jestli to není akutní tak klidně počkat až po ovu.
no my se po třech bezproblémových otěhotněních na první pokus snažíme už 20m.
@hankamisa píše:
@Horo79 - jj děti jsou velký. no u nás je to trochu složitější proč chceme další mimi.
je lepší před ovu nechat spodek tak jak je a nic v něm neměnit jak píšeš aby to ty mršky nezabilo. takže jestli to není akutní tak klidně počkat až po ovu.
no my se po třech bezproblémových otěhotněních na první pokus snažíme už 20m.
já jsem v červnu otěhotněla hned první měsíc, ale bohužel miminko u nás nechtělo zůstat a musíme počkat na nové ![]()
Tak snad to vyjde.dnes mi BT klesla na 36,5
@Horo79 to je mi líto. ale až se tělo na mimi připraví tak u vás určitě už zůstane.
. no nám se to asi povedlo loni v říjnu a možná ted v květnu ale bohužel to není potvrzené, na krev už bylo pozdě. ted mě čeká iui tak uvidím.