Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
http://www.womenzone.cz/…/menstruacni
Ahoj omlouvám se, že vstupuji do vaší diskuze. Může mi někdo poradit zda ovulace byla nebo bude? Pořad mi připadají ty teploty vysoké a žádný extra kolísání není. děkuji
@Horo79 bohužel se ten graf nezobrazuje…zkopíruj ho a nahraj sem..pod grafem je, jak na to ![]()
www.womenzone.cz/…Horo79/grafy?…
Zkusila jsem to napsat z tabletu mi to vůbec nejde vložit.
@Horo79 teď už tam není nic
neboj, taky jsem s tím zápasila..já to dělám tak, že jak máš na liště takovou tu šipečku k odhlášení, tak před ní je takový panáček…na ten kliknu, ten graf jakoby vystoupí, kliknu na něj pravým tlačítkem kopírovat, uložím na plochu…a na emimču u přípěvku dám nahrát fotku, pak to oranžové políčko a nahraju…ale třeba někdo poradí jednodušší způsob ![]()
@Horo79 šikulka
a je to jasné..nebyla, ještě ne, máš čas noboj
den dva a je tu
mně to také tak lítá…první graf?
na předchozí stránce je můj..taky to byla nervy…tím spíš, že jsem nestihla měření folíků a přišla jsem až 15 DC a na UTZ už nic…ale jak je vidět, byla právě v té době ![]()
první dítko? Bereš clostík nebo přirozeně? jsem zvědavá ![]()
V červenci jsem potratila zkouším po první MS. beru listovku a femibion 800.tulení každý druhý den. Teď mám divný výtok takové bílé kousky jestli jsem něco nechytla.jsem z toho špatná adi zkusím mast na mykózy než bude další tulení.
Jo a třetí dítko jednomu je 14 a druhé je za chvilku 10. Tak ještě ke grafu teď by měla klesnout a pak rychle stoupnout?
@Horo79 ou..to je mi líto…no ale směle do toho…femibion mám taky, zkoušíme už přes rok…v září laparka a uvidíme…
bílé kousky? jako drobné hrudčičky? Pokud nezapáchá a nesvědí..je v této době hrudkovitý normální…
@Horo79 já má dceru 19
..jojo, klesnout..ale myslím, že zítra u tebe ještě ne, počítám pozítří…ale zítřek nevylučuji. Někomu vyskočí prudce, mně třeba ne..zvedá se mi postupně..a ani prudký pokles nemusí být nutností, každá jsme jiná…cykly máme skoro stejné..já tak 27 dní a ovu je vždy 14, 15 DC..myslím, že to budeš mít podobně..už podle tvého grafu
Ovu testy nemáš?
Jo takové kousíčky je jich dost zatím nic nepálí, ale dneska preventivně namažu. no tulení bude zítra nebo v neděli a nebo až v pondělí. manžel má víkend noční tak nevím kdy to vyjde jestli ráno nějaký den nebo nebude vadit až v pondělí. radéji bych o víkendu abychom to neprošvihli.
19 let tak to ti také není už ani 30 ![]()
V neděli hodím graf co mi na to povíš, mohu?
Ovu testy nemám zkoušela jsem glukophan testy, ale asi to divně ukazuje. zezelenalo mi to minulou neděli a pondělí. tak jsem s toho jelen ![]()
@Horo79 no to není
je mi 40
zítra je brzo..vydrž
doporučuji neděli..ale ovu testy jsou fakt super, však uvidíš, třeba zkusíš
toto na mě kouklo v pondělí ráno..tak jsme se na to vrhli a v úterý jsem právě šla na UTZ..a folík už nebyl…pokud byl, ale asi ano ![]()
no jistě, že můžeš..já jsem tu sice přivandrovalec, jsem v uzavřené diskusi…ale polovina už jsou těhulky, takže jsem tak napůl emigrovala sem ![]()
@Horo79 o tom jsem slyšela, myslím ty testy..ale nevím…někdo psal, že snad reagují i na sperma
to fakt neporadím
kup si ty ovu, teď by stály za to, tvůj čas se blíží ![]()
Tak jsem zvědavá zda se nám zadaří. mě je 35.
Tak držím palečky ať se zadaří. já mám mít MS 13.9 a doufám že nedorazí.