Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 Ahoj, jako odbornice se zkušenostmi s hodně nízkými teplotami bych se tě chtěla zeptat - po porodech se ti nezměnila obyvklá „hladina“ teplot před a po ovu? Měřím teď ani ne měsíc (až od půl roku dcery), břicho pořád velký, chutě na vše, tak už mě začalo napadat, jestli teploty kolem 36 o kterých mám zažité, že jsou nízké, tak jsou z druhé fáze
A sledovala jsi nějakou změnu v návratu plodnosti po prvním a po druhém porodu? Díky moc ![]()
@hankamisa Děkuji
To mě moc mrzí že dorazila…:( a tak třeba když se teď budeš soustředit že máš jít na iui tak to třeba klapne po domácku ![]()
@andelka83 Moc ti děkuji…
@Luci1986 ahoj, no po prvním mi to moc jiné nepřišlo, ale po druhém to kleslo o několik stupňů. A taky po prvním porodu jsem měla MS 11m po porodu a pak pravidelně (no, třikrát, čtvrtá už nepřišla), kdežto po druhém sice jsem taky měla první po 11m, ale pak až po 60 dnech, pak anovulační, s krátkou luteální fází, s dlouhým špiněním..Sice v té době jsem kojila víc než u prvního, ale i tak mi to haprovalo i po odstavení. Po druhém to prostě bylo delší, než se to zpravidelnilo a znormalizovalo, ale nízké jsem to měla pořád (teda asi 9m mezi první MS a HA)
Ahoj holky, tak co říkáte na tenhle graf?? Ten už vypadá nedějně!! Nebo se zase pletu??? ![]()
@Janička 1211 píše:
Ahoj holky, tak co říkáte na tenhle graf?? Ten už vypadá nedějně!! Nebo se zase pletu???
Holky prosím!!! Je tam ta ovu, nebo ne?? Já bych řekla, že jo 10DC
@Janička 1211 vypadá to že ano, 10DC. Ale je tam dost málo předovulačních měření. Ale řekla bych že jo.
@andelka83 Hm,já vím…byla jsem nějaká rozhozená, tak jsem ani neměla náladu. Ale i bolesti břicha tomu odpovídají… Jinak je mi to stejně prd platný, snažit se nemůžeme. Jen jsem to potřebovala vědět kvůli práškům. Mám si je vzít 3 dny před MS. A vypadá to, že MS přijde 2.9. že??
@Janička 1211 Záleží jak máš dlouhou luteální fázi. Tak to přičti k ovulaci.
@andelka83 11-12 dní… Je to zvláštní, ale od druhé revize se mi cykly každý měsíc zkracují… Myslíš, že je to normální?? ![]()
ahoj hankomíšo ![]()
už jsem nedoufala..ovu test stejné čárky 24.8., 25.8. silnější kontrolní..26.8. UTZ..folík nula. Dr mi řekl, že nejde poznat, zda byla ovu…ale dnes to vypadá, že byla…co myslíte? ![]()
@Liška2014 -
ahojky. já bych řekla, že byla. uvidíš co bude dál. držím palečky aby to byla ta poslední ![]()
@hankamisa @andelka83 díky holky, nějak mě to zmátlo
takže se můžu vcucnout? ![]()
@hankamisa to by bylo super, když to nevyšlo loni jako dárek k narozeninám, tak tento cyklus je poslední přednarozeninový
a k moři můžu aji těhotná, však co..tak se mrně opálí ![]()