Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@hankamisa a kolikátý jsi DC? Graf nemáš? Jo..tak, tak zkusím zavést vypnutý
zítra udělám pokus…i když já tento cyklus tak nějak zabalila…jen ta zvědavost je silnější.
Ale hlavně, za 5 dní odjíždím a strašně se těším ![]()
@Liška2014 dneska 12dc, graf nemám páč jsem měřila jen v pátek, včera a dnes kvuli tomu špinění. 36,5-36,4-36,4.
@Liška2014 - jj mám. já počítám tak nejdřív za dva dny, když jsem bez léků. ale spíš to vidím, že budu bez ovu, páč nic nesmím a sami nepraskají. jen to špinění mě štve. i když dnes zatím nic.
Holky na slipce se mi objevil nažloutlý lepkavý hlen. nebude to ovulace? A kdy dnes nebo zítra. Ovulační testy neměli jela jsem úplně zbytečně
.Tulení bude dnes stihnu to?
@Horo79 myslím, že bude…já mám lepkavý a pak se natáhne..prostě by se ti měl táhnout mezi prsty…zlato, to ti fakt nikdo neřekne, škoda, že neměli testy..nicméně, dnes určitě sexík a stačí za dva dny znovu
a uvidíš, co ráno BT..tak si objednej na příště (pokud bude třeba) ovu testíky přes net..já je tak taky kupuju.
takže to mám stejně, hrudkovitý se změní na lepivý a pak zřídne..ten táhlý je ovulační. Prostě si ho dej mezi dva prsty a zkus pomalu oddalovat, pokud se táhne, je to ten pravý ![]()
@hankamisa a na UTZ jdeš?? Já se příští měsíc objednám na 13 DC, jsme bez hormonů, tak jsem zvědavá, tentokrát jsme to nestihli
a navíc budeme mít SPG, tak se nám to třeba rozjede
mám takový pocit, že stejně vyfasuju clostík ![]()
@Liška2014 píše:
@hankamisa a na UTZ jdeš?? Já se příští měsíc objednám na 13 DC, jsme bez hormonů, tak jsem zvědavá, tentokrát jsme to nestihlia navíc budeme mít SPG, tak se nám to třeba rozjede
mám takový pocit, že stejně vyfasuju clostík
SPG je co? Na utz nejdu když se nezadaří do prosince pak mám přijít. Snad to vyjde poprvé jsem hned otěhotněla tak musím i teď. všichni říkají, že po potratu je pěkně pohnojeno tak budu doufat. ![]()
Zkusila jsem glukhaphonový test a je nazelenalý jestli zítra stmavne tak by bylo ovu, ale budou mršky tak to nepoznám. A to je divné že jsem je měla zelené od 9 dne. nějak blbnou a nebo jsem sladká dvakrát do měsíce. ![]()
@Horo79 píše:
Holky na slipce se mi objevil nažloutlý lepkavý hlen. nebude to ovulace? A kdy dnes nebo zítra. Ovulační testy neměli jela jsem úplně zbytečně.Tulení bude dnes stihnu to?
to vypadá na ovulku. neboj to stihneš. já s hlenem moc zkušeností nemám ale holky píšou, že trvá několik dní. takže to určo dnes i zítra stihnete. prý by měl být táhlý ale na ten jsem ještě nenarazila, teda možná jednou.bud ho mám tak málo, že je jen ve uvnitř a nebo ho nemám. ![]()
@Horo79 spermiogram
přeci jen..už nějaký pátek se snažíme..vím, že nebude úplně o. k., ale neva..stejně chci laparku, asi tam bude něco špatně..ovulku evidentně mívám…i když bez clostíku
tento měsíc na UTZ žádný folík nebyl, teda ne takový, co by stál za řeč..takže buď jsem byla těsně po ovu nebo nebyl žádný schopný. To jsou ale jen dohady..takže se musím objednat dřív, aspoň na 13 DC. Podle toho asi vyfásnu clostík.
jojo, říká se to… ![]()
@Liška2014 píše:
@hankamisa a na UTZ jdeš?? Já se příští měsíc objednám na 13 DC, jsme bez hormonů, tak jsem zvědavá, tentokrát jsme to nestihlia navíc budeme mít SPG, tak se nám to třeba rozjede
mám takový pocit, že stejně vyfasuju clostík
nejdu, je to zbytečný. řekla jsem si, že když stejně nic brát nemůžu tak se nechci zbytečně stresovat kdyby tam folik byl.to bych byla hodně naštvaná kdybych o něm věděla a zároven věděla že nemůžu udělat nic. raději to ani vědět nechci. prostě to období ovulky pojistíme kdyby náhodou zázrak praskl sám a tot vše.
já vím, že tam je, byl vždycky ale nevím v jakém stavu. a ted je to lepší nevědět. dřív jsem ho podle bolestí cítila ale ted po té hydrošce bohužel nic.sice nějaké bolesti ve čtvrtek a pátek byli ale to by bylo na ovu brzo. a i bt nic neukázala, proto jsem měřila. jinak bych teploměr nevytahovala.
Příspěvek upraven 31.08.14 v 16:51
Tulíme se od 7 dne každý druhý den dnes to je vyjímečně třetí protože měl mužík noční. měl jít dneska, ale udělal 24 abychom se mohli snažit. Moc mimi chce.tak to by to byl čert aby jedna mrška nebyla rychlejší. ![]()
@hankamisa možná je to tak nejlepší..taky jsem se rozhodla jet k moři bez teploměru
ale na UTZ půjdu, protože právě chci vědět, jak bez clostíku reaguju. A rovnou se domluvím na laparku. Ať do Vánoc máme doma dvě čárky ![]()