Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1510
1.9.14 07:26

Tak v úterý už to nemá cenu. A v sobotu jsem se namazaka canestenem dovnitř :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
1.9.14 07:32

@Horo79 to nevadí, na místě jsou za pár hodin a tam vyčkávají, BT ti stoupá, to je dobré znamení, a s canestenem se netrap, některé v této době baští brufeny, jiné ATB, jiné se opíjí..a co? vždyť by tou dobou bylo vajíčko teprve na cestě :hug:

já už to tento cyklus u ě nevidím, moje typické schodečky, příznaky žádné…když mi píchli minule pregnyl, aspoň mě bolela prsa :lol: a teď? Asi je nemám vůbec :lol: snad se mi i zmenšila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
1.9.14 07:54

Myslíš? já ti nevím. Při druhém těhotenství jsem to cítila hned ta dva dny mi bylo blbě a to se drželo dlouho a je s toho holka. teď v červnu jsem měla to samé a hned jsem byla unavená a 3-4 denně usínala. a teď nic. :,(
Tak uvidíme byla bych moc ráda, ale to všichni tady.Ze čtvrtka do soboty se mi zdá dlouho aby vydrželi. Ale moc děkuji všem a budu vás sledovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
1.9.14 07:58

@Horo79 není to dlouho, opravdu, určo vydrželi :lol: a unavená jsem pořád a těhotná nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
1.9.14 08:00
@Liška2014 píše:
@Horo79 není to dlouho, opravdu, určo vydrželi :lol: a unavená jsem pořád a těhotná nejsem :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fakt dík za pozitivum. Já nejsem moc pozitivní člověk spíš myslím na nejhorší. ale hledáš mě třeba začnu věřit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
1.9.14 08:11

@Horo79 :mavam: Já byla vždycky hrozně pozitivní člověk… Ale od ZT se mi to prostě nedaří. Taky hned myslim na nejhorší a bohužel mám pocit, že vě většině případů si to i přivolám.. :think: Prostě nám nic jinýho nezbývá, než doufat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
1.9.14 08:11

9.9. Máme s manželem 15 let od svatby byl by to krásný dárek pro oba. Narodilo by se to v květnu a to 5.5máme 20 let co jsme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
1.9.14 08:13
@Horo79 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fakt dík za pozitivum. Já nejsem moc pozitivní člověk spíš myslím na nejhorší. ale hledáš mě třeba začnu věřit.

už by taky mohli něco vymyslet abychom to věděli do 3 dnů, že jo? :mrgreen: To je pořád novinek ve zdravotnictví v elektronice a na toto nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
1.9.14 08:24

@Horo79 Já měla naplánováno, že v květnu to k 55ým narozeninám oznámíme babičce (tchýni). Termín porodu jsem měla před Vánocema a to zase má narozeniny tchán. Každý z nich by dostal pěkný dárek, ale bohužel… Takže už ani neplánuju. Ale tak snad to vyjde Tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33009
1.9.14 08:38

@Horo79 podle pravidel byla ovulka 31.8. A hlen bývá plodný ještě před ovulkou, pak se hodně rychle mění (obvykle, taky to není stopro příznak, mi trvalo snad rok než se to srovnalo a mohla jsem ponat plodné období podle hlenu). Tulení před je lepší než přímo při ovulce nebo po ní. Takže i ze čtvrtka úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.9.14 12:30

Ahojky holky jsem v jine skupine, ale chtela jsem vas pozadat.. merim prvni cyklus a nevim co si myslet, jestli byste se nemrkli na muj graf :nevim: :nevim:
http://www.womenzone.cz/…pretin/grafy?…
jinak od patku-soboty me boli levy vajecnik jako cert :roll: obzvlast dneska… neni to spis anovulacni graf??? predem vsem dekuji za jakoukoliv vysvetlenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33009
1.9.14 12:59

@kopretin graf nejde zobrazit, máš to jen pro kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.9.14 14:23

@andelka83 pardon jsem netušila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
1.9.14 14:27

@kopretin :mavam: 8o co to je? :mrgreen: jsem zvědavá, co na to Andělka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.9.14 14:30

@Liška2014 8o ty se mi normalne smejes? :mrgreen: ti dekuji… mela bych byt dnes asi 3 DPO ale samozrejme podle kalkulacky… ovu testy nedelam… a teploty merim pravidelne a stejne :oops: :oops: :oops: nejsem magor vazne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí