Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Tak v úterý už to nemá cenu. A v sobotu jsem se namazaka canestenem dovnitř ![]()
@Horo79 to nevadí, na místě jsou za pár hodin a tam vyčkávají, BT ti stoupá, to je dobré znamení, a s canestenem se netrap, některé v této době baští brufeny, jiné ATB, jiné se opíjí..a co? vždyť by tou dobou bylo vajíčko teprve na cestě ![]()
já už to tento cyklus u ě nevidím, moje typické schodečky, příznaky žádné…když mi píchli minule pregnyl, aspoň mě bolela prsa
a teď? Asi je nemám vůbec
snad se mi i zmenšila ![]()
Myslíš? já ti nevím. Při druhém těhotenství jsem to cítila hned ta dva dny mi bylo blbě a to se drželo dlouho a je s toho holka. teď v červnu jsem měla to samé a hned jsem byla unavená a 3-4 denně usínala. a teď nic. ![]()
Tak uvidíme byla bych moc ráda, ale to všichni tady.Ze čtvrtka do soboty se mi zdá dlouho aby vydrželi. Ale moc děkuji všem a budu vás sledovat. ![]()
@Horo79 není to dlouho, opravdu, určo vydrželi
a unavená jsem pořád a těhotná nejsem ![]()
@Liška2014 píše:
@Horo79 není to dlouho, opravdu, určo vydrželia unavená jsem pořád a těhotná nejsem
@Horo79
Já byla vždycky hrozně pozitivní člověk… Ale od ZT se mi to prostě nedaří. Taky hned myslim na nejhorší a bohužel mám pocit, že vě většině případů si to i přivolám..
Prostě nám nic jinýho nezbývá, než doufat… ![]()
9.9. Máme s manželem 15 let od svatby byl by to krásný dárek pro oba. Narodilo by se to v květnu a to 5.5máme 20 let co jsme spolu.
@Horo79 píše:![]()
![]()
Fakt dík za pozitivum. Já nejsem moc pozitivní člověk spíš myslím na nejhorší. ale hledáš mě třeba začnu věřit.
už by taky mohli něco vymyslet abychom to věděli do 3 dnů, že jo?
To je pořád novinek ve zdravotnictví v elektronice a na toto nic ![]()
@Horo79 Já měla naplánováno, že v květnu to k 55ým narozeninám oznámíme babičce (tchýni). Termín porodu jsem měla před Vánocema a to zase má narozeniny tchán. Každý z nich by dostal pěkný dárek, ale bohužel… Takže už ani neplánuju. Ale tak snad to vyjde Tobě ![]()
@Horo79 podle pravidel byla ovulka 31.8. A hlen bývá plodný ještě před ovulkou, pak se hodně rychle mění (obvykle, taky to není stopro příznak, mi trvalo snad rok než se to srovnalo a mohla jsem ponat plodné období podle hlenu). Tulení před je lepší než přímo při ovulce nebo po ní. Takže i ze čtvrtka úplně v pohodě.
Ahojky holky jsem v jine skupine, ale chtela jsem vas pozadat.. merim prvni cyklus a nevim co si myslet, jestli byste se nemrkli na muj graf
![]()
http://www.womenzone.cz/…pretin/grafy?…
jinak od patku-soboty me boli levy vajecnik jako cert
obzvlast dneska… neni to spis anovulacni graf??? predem vsem dekuji za jakoukoliv vysvetlenou
@Liška2014
ty se mi normalne smejes?
ti dekuji… mela bych byt dnes asi 3 DPO ale samozrejme podle kalkulacky… ovu testy nedelam… a teploty merim pravidelne a stejne
nejsem magor vazne