Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22288
3.9.14 19:14

@kopretin dělám :lol: jojo, poznám..namočit, položit!!! :mrgreen: u tebe není úplně stejně silný, takže pokud bude ještě slabší a bříško už necítíš, ovu už byla asi včera nebo dnes :potlesk:

ovu testy mám vždy 100% pozitivní, ale mám problém s nepraskáním folíku, bez pregnylu jsem měla cystu 5 cm…tož tak

jo a na zdraví a na ovulku ;) máme růžové :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.9.14 20:24

@Liška2014 zitra namocim - polozim :pankac: :kytka: a co zbusobuje to ze ti nepraskne?? To je nedostatek nejakeho hormonu? Tak jestli ovu uz probehla tak neva i diky tomu cervenemu :D se tulime temer kazdy den:D takze se nebojim ze bychom to nestihli… ale uz nic neboli, velka unava taky pryc a dokonce se mi zacina davat dohromady i plet (vubec netrpim na akne, ale ted jsem byla osypana, jak pubertak) :roll: a i spineni prestalo :dance:
hodila by se nam skupinka snazilky vinarky :mrgreen:
na zdravi :kytka: akorat jdu pro cervene :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
3.9.14 20:27

@kopretin :mrgreen: hlavně, že asi ovulka je :dance: a proč nepraskají? to nevím..ale neva, prostě jim pomůže pegnyl :P

jsem se rozhodla v září otěhulit :mrgreen: sice už loni..no neva, tak letos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.9.14 20:31

@Liška2014 tak ja se rozhodla, ze si preji dvojcata a nejlepe jednovajecny :D tak hlavne ze mame cile :pankac: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
3.9.14 20:33

@kopretin šmarjá..to jsem já :mrgreen: mám sestru o 5 min starší :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.9.14 20:36

@Liška2014 vazne?!?! ty jo hezka nahoda :D a jednovajecny nebo dvoj??? vsichni mi rikaji ze jsem se zblaznila, ale ja si myslim ze to muze byt hrozne fajn ikdyz ze zacatku narocny… ale ty mas teda velkou pravdepodobnost dvojcat :P :P takze v zari tehule sice o rok pozdeji ale rovnou 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
3.9.14 20:40

@kopretin jednovaječný :mrgreen: ze začátku fakt záhul, ale pak super, jsme si vyhrály :D a setra má dvojčata kluky-dvojvaječné..ale z umělka :lol: tak na zdraví a na děti :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.9.14 08:41

@Liška2014 ty jo tak dvojcata zavist :P treba budem tehu obe a obe s dvojcatama a nejlepe ted a hned! :cert: :hug: :mrgreen: jinak ma teplotka dneska stejna jako vcera 36,5 takze jestli zitra bude stejna nebo vyssi tak ovu byla asi v utery… :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
4.9.14 08:44

@kopretin :mrgreen: i po víně? Ty jsi případ :mrgreen: :mrgreen: já si čekám na září…zítra jedu na babkou jízdu na Makarskou a budu 1.DC :lol: a vrátím se na ovulku :lol: dobrý plán ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.9.14 08:52

@Liška2014 pockat jako ze by po tom vine mela byt nizsi? nebo vyssi? :D jsem ztracena opet :mrgreen: 8o to zni jako hodne dobry plan!!! Odreagujes se a vyjde to!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.9.14 08:57

@Liška2014 uz jsem to procetla… takze by mela byt vyssi, ale tak ja uz fakt nevim co s tou ovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
4.9.14 09:14

@kopretin klid…vyšší..ale vzestup může být až během dvou dnů…měříš vždy ve s stejný čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.9.14 09:27

@Liška2014 jj merim kazdy den ve stejny cas na stejnem miste… je teda pravda ze nemerim v posteli, ale vstanu a jdu hned na zachod a tam okamzite zmerim… je mi takovy divny merit rano v posteli vedle manzela :oops: to zase nemusi vedet vsechno :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
4.9.14 09:28

@kopretin nevstávat!!!to se ti pak rozlítá :mrgreen: :mrgreen: a ovu může být i dnes…u tebe to nikdo neví ;) zkus v grafu smazat tu BT 37, co graf provede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.9.14 09:40

Tak kdyz vymažu ten nesmysl alkoholivej :D tak je to takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie