Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@SSophia proč by nemohlo. „Blbý“ je, že po ovulaci vypadají grafy stejně, těhotenské i netěhotenské.
@Liška2014 @andelka83 dobre rano holky
tak hlasim dnesni teplotu na 36,3
takze je to asi anovulacni ze???
@kopretin no, je to divný. Jednorázový pokles nevadí, ale když to klesně na linii a pak pod, tak je to už divné. Bohužel jsem to viděla víckrát, že teplota hodně vzrostla ale po dvou dnech zas klesla. Ovulační graf by měl vypadat jinak.
@kopretin
no to je…a neovlivnila jsi něčím ten prudký vzestup? Že by třeba ovulka teprve byla…ale nejsem v tom znalec ![]()
@andelka83 @Liška2014 tak to jsem pekne v riti
ale dekuji
ovlivnuje to spis max moje sugesce
ikdyz holky z jiny diskuze se bavily jestli to nemuze byt tim agolutinem, ale posledni jsem mela nekdy v puli cervence, tak jsem mela za to ze uz je z tela pryc
a hlavne by kvuli nemu byly teploty spis vyssi nez nizsi ![]()
@kopretin
ještě vydrž…možná opravdu teprve bude…jak máš dlouhé cykly? A ty míváš anovulační? Rep., máš problém s ovulací?
@Liška2014 no ja po vysazeni HA asi 7 mesicu nemenstruovala, pak jsem byla 3× na vyvolavacce takze 3 menstruace a to vychazelo na 28… nejsem ani schopna rict jak mam dlouhy cykl bez tech vyvolavacek… tenhle mesic uz na ne nejdu a doufam ze 28DC prijde menstruace sama… a kdyz ne
tak uz na ni stejne nepujdu a necham to konovi ten ma vetsi hlavu…
@kopretin hm..takže je tu možnost, že neovuluješ…hormonální profil ti dělali?
Mimochodem, já ho mám v pořádku a stejně zřejmě bez clostíku ovulka není…nejslepší je chodit na měření folíků, pokud by jsi na to měla možnost času..tam je jistota ![]()
@Liška2014 to ani nevim… byla jsem na krvi a mudr rikala, ze je vse v poradku, ale jestli delala i hormonalni profil netusim… ja jsem zatim takova tajna snazilka, tak jsem tomu chtela dat cas a spis doufat, ze to nejak „samo“ vyjde… nechceme aby to zatim nekdo vedel ze se snazime… tak jsem zacala ted poprve merit, abych zjistila jak me telo funguje… mno a jak vidime tak jsem zjistila, ze mo nefunguje
kam chodis na mereni foliku normalne na zensky??? (mozna hloupa otazka, ale nevim jak to funguje)
@kopretin není, ptej se…ano, nejlépe 13 DC, řekni si o to dr, nic se za to neplatí, prostě kuknou UTZ a máš jistotu, jestli tam jsou a jak rostou..bez nich je zbytečné se snažit. Když jí řekneš, že máš podezření, že neovuluješ a že nemíváš pozitivní ovu tety (klidně kecej-nepozná to
) a že chceš na měření, pokud není k ničemu, vezme tě.
Já chodím pravidelně a je to super..tento cyklus jsem nestihla, protože jsem byla na dovči, tak jsem šla až 15 DC..a na UTZ nic..resp. nic, co by stálo za řeč. Takže kdo ví, buď už praskl a nebo nebyl žádný..byla jsem bez clostíku.
Každopádně tentokrát budeme mít výsledky spermio a budu se domlouvat na laparku, jsem si o ni řekla.
@Liška2014 aha
a jak dlouho se snazite???
No ja jeste nezkousela ani OVU testy, tak asi dalsi cyklus zacnu zkouset… a kdyz nic, tak pomalu popadim za mudr at se na me mrkne…
Sice mi teplotka holky nevychazi, ale zacala jsem mit hnedy vytok tak bud je to OVU nebo se vajicko dostalo z vejcovodu do delohy a zacne snad se zahnizdovanim
![]()
@Liška2014 přes rok? Ty jo porad me dostává jak to v dnešní době začíná byt problem ![]()