Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
4.9.14 09:41

@Liška2014 a pokud by ted jeste zitra a pozítří vyskočila teplota aspon o kousek tak je to tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
4.9.14 09:43

@kopretin no tak :mrgreen: :mrgreen: paráda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jedu zítra na Makarskou, ale noťas budu mít u sebe :mrgreen: :mrgreen: jen asi ráno a večer, ale sledovat tě budu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
4.9.14 09:47

@kopretin :mrgreen: :mrgreen: taky mívám,,schodečky,, :lol: takže směle do boje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.9.14 12:28

@Liška2014 ty jo takovy ukazkovy graf :) uzij si dovcu a neber hodne sil v tehu to budes potrebovat :P :P :hug: ja ti zitra pisnu novou teplotku a pevne verim ze bude ukazkova :mrgreen: ani vino si dneska radsi nedam, tak si dej o sklenku na vic i za me :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
4.9.14 12:34

Mě přijde, že mám podobný graf jak liška. Tak jak to půjde nahoru určo :D dolu nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
4.9.14 12:37
@Liška2014 píše:
@kopretin no tak :mrgreen: :mrgreen: paráda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jedu zítra na Makarskou, ale noťas budu mít u sebe :mrgreen: :mrgreen: jen asi ráno a večer, ale sledovat tě budu :dance: :dance:

Chorvatsko závidím tam znám pani v Omiši na gyndě i v nemocnici ve Splitu. :) Užij si ji. a pak dej zprávy jaké byli teploty nám totiž letos docela pršelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
4.9.14 12:38

@kopretin když se ta alkoholová špice vyhodí tak je to pěkný graf s ovu 2.9. A opravdu nevstávat. Taky jsem měřila vedle manžela, pod peřinou to není vůbec slyšet, ani vidět.
@Horo79 moc pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
4.9.14 12:39

@Horo79 :mrgreen: nemáme ty grafy všechny stejné??? :lol: :lol: :lol: :hug: škoda omišátka…no..bude další ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
4.9.14 12:51

@kopretin :mrgreen: :mrgreen: no budu čekat :mrgreen: jedu až v 16.00, takže pohoda…a ráno se pak hned připíchnu k noťasu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.9.14 20:40

@andelka83 zitra mam manzu zrovna pryc, tak zmerim pekne rano v posteli :) jestli byla OVU v utery tak jak to v pohode tuleni bylo v PO i v ÚT :) @Horo79 drzim palecky, taky dofam ze zitra bude vzestup ;)
@Liška2014 krasnou dovcu :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.9.14 07:37

Dobre rano :mavam: tak u me holky asi spatny… teplota se opet neudrzela a dnes rano 36,4 namereno rano v posteli a bez alkoholu :) je pravda ze se mi spalo spatne a furt jsem se budila, ale nebudu tak naivni abych tomu davala takovy vliv… v podbrisku se dejou sice stale podivnosti :roll: ale nevim no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
5.9.14 07:42

@kopretin :hug: nevěš hlavu..u tebe je možné všechno :lol: a špatný spánek má taky vliv na BT, takže vydržet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
5.9.14 07:44

@kopretin navíc jsi 5DPO, tak aby ses nedivila a nebyl to nidační pokles :palec: :lol: uvidíš zítra :lol: safriš…to budu na cestě..kdo ví, kdy nakouknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.9.14 08:08

@Liška2014 no to je prave otazka kdy ta OVU probehla jestli 31.8. nebo 2.9. :nevim: ale jsem presvedcena ze probehla 8o :oops: takovy veci jsem nikdy nemela, jako bolesti vajecniku, podbrisku atd… kdyz jsem brala HA tak jsem samozrejme nic nepocitovala a po vysazeni jsem 7 mesicu bez menstruace byla stejne nefunkcni :mrgreen: takze kazdy priznak a pichnuti je pro me novinka :mrgreen:…
@Horo79 kdy budes testovat? ja chci taky takovy ukazkovy graf :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
5.9.14 09:03

Nevím kdy budu spíš si myslím, že s toho nic nebude.Nic moc necítím a minule vím, že jsem byla hrozně unavená a 3-4 denně 20 minut usnula. teď nic.Asi jsme se netrefili.Ms mám mít 14.9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí