Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@kopretin v pohodě, s tím je často problém. Já na womenzone jsem, tak když je to pro všechny tak to vidím, ale když pro kamarádky tak ne. A lepší je vždycky dát graf rovnou sem.
A andělka na to, že aby byla potvrzená ovulace 29.8., tak je potřeba, aby zítřejší teplota byla aspoň 36,6. Tak počkej do zítřka a budem chytřejší ![]()
@kopretin nene, nesměju, neboj
jen je to pěkný výskok
tak kéž by byl vítězný
![]()
Holky mám cenu provádět inseminaci kdyz mám folikul na staně kde nenám vejcovod?
@Shanelka - to asi nemá. není cesta jakou jak by se ten folikul dostal do dělohy když nemáš vejcovod. já myslím, že ti ho neudělají. páč když nemáš jeden nebo oba vejcovody tak dělají ivf.
@hankamisa de říkala ze ten druhy vejcovod si to vajivko muže vcucnout ale taky tomu moc nevěřím zbytecne jsem tet brala clostyl
@Shanelka - aha, tak to by mě nenapadlo, to nevím. mě jen dr. říkala, že pokud mám jeden vejcovod skoro ucpaný takže těhu půjde těžko i když k němu vede ok vaječník, protože druhý vejcovod co je sice ok tak bohužel má vaječník nefunkční. takže mi doporučujou rovnou ivf. no ale já zkusím nejprve to iui. dokud je šance tak to zkusit chci.
Ahoj vsem. Co si myslíte o tomto grafu? Mohlo by se zadarit? Teplota vzrostla, ale zatim zaden pokles. Neocekavana
MS v sobotu.