Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Horo79 píše:
Zkusila jsem glukhaphonový test a je nazelenalý jestli zítra stmavne tak by bylo ovu, ale budou mršky tak to nepoznám. A to je divné že jsem je měla zelené od 9 dne. nějak blbnou a nebo jsem sladká dvakrát do měsíce.
tak to nevím. tyhle testy nesznám, nezkoušela jsem.
@Horo79
to si říkám pořád, že jedna stačí…ale někde je asi zakopaný pes
sázím u mě na neprůchodnost vejcovodů a nebo endošku…ale to se vše dá řešit, takže mi to neva, naopak…když se najde příčina..věřím pak na úspěch ![]()
a taky je to o hlavě…těžko na to nemyslet ![]()
@Liška2014 píše:
@hankamisa možná je to tak nejlepší..taky jsem se rozhodla jet k moři bez teploměruale na UTZ půjdu, protože právě chci vědět, jak bez clostíku reaguju. A rovnou se domluvím na laparku. Ať do Vánoc máme doma dvě čárky
držím vám palečky moc.Jste odvážné. mluvíte o operaci jako když si jdete koupit rohlík ![]()
Já bych byla po…á a nervózní.
@Horo79
jo sladká
LH kolísá..proto i ty vlny v grafu..věřím, že u tebe bude. Já je také nezkoušela, ale bývalý kolega v práci říkal, že je taky používali. Jestli jich máš dost, zkus ještě pozdě večer, ale předtím nepít tak dvě tři hoďky. Nicméně, neváhat a dělat ![]()
@Liška2014 -
jj obsadily.ale oni holky když budou chtít tak taky písnou. tady to je spíš diskuze na rady s bazální teplotou, ovut než drbárna. ![]()
no já vím, že reaguju i bez něj a už taky vím, že mi bez něj nepraskaj. takže tento cyklus nic neřeším a na konci září si půjdu pro iui miminko.
@Horo79 - jestli víš, že ovu je po 12dc ne dřív tak je zbytečné začínat takto brzo, zvlášt pokud víte že spermiogram není ok. spermie se vytváří 3 měsíce a dozrávají 3 dny a když je takto vyčerpáte tak ten 14-15dc už nejsou nemusejí být tak kvalitní aby byli schopný oplodnění.
@Liška2014 píše:
@Horo79to si říkám pořád, že jedna stačí…ale někde je asi zakopaný pes
sázím u mě na neprůchodnost vejcovodů a nebo endošku…ale to se vše dá řešit, takže mi to neva, naopak…když se najde příčina..věřím pak na úspěch
a taky je to o hlavě…těžko na to nemyslet
vidíš já ji rok oddalovala a jak to dopadlo. kdybych to udělala hned jak mě dr. navrtala mohla bych mít možná mimiska už u sebe.
no nemyslet na to se bohužel moc nedá. zvlášt když víš jak se to potento…
tak jdu na další zbytečný ovut. už vím nějak tuším co na něm bude.
@Horo79
rohlíky kupuju pořád a k ničemu to není
tak hurá do toho..není to žádný velký zákrok, jen dírečka
a na UTZ se srůsty atd poznat nedá, takže není na co čekat..v mém věku a po roce..a to jsem měla plány do 40-ti rodit…no 40 pryč a ani těhotenství není v dohledu
takže kde příroda nechce sama, je třeba ji popošťouchnout
že jo Hani?
@Liška2014 píše:
@Horo79rohlíky kupuju pořád a k ničemu to není
tak hurá do toho..není to žádný velký zákrok, jen dírečka
a na UTZ se srůsty atd poznat nedá, takže není na co čekat..v mém věku a po roce..a to jsem měla plány do 40-ti rodit…no 40 pryč a ani těhotenství není v dohledu
takže kde příroda nechce sama, je třeba ji popošťouchnout
že jo Hani?
Jj ve 40 bych už byla na nervy úplně, že se nedaří. Držím palečky.
Dělám topinky s česnekem tak snad se ty mršky nevyplaší. několik dní jsem měla pořád chuť na jogurty.
@Horo79 topinky, jupí..jdu do nich taky, miluju je
a k tomu sklenku vína, dneska je první díl Vinařů..těším se na to
@hankamisa haló…tak co ovu test???
Musím počkat až mě pustí k pc.
@Liška2014 - jj není na co čekat, zvlášt v našem věku.
co asi? vždyt už jsem psala jak ovut dopadne, aby jste nemuseli čekat. a přesně jsem se trefila. takže už netestuju a jen obden sexuju.to bybylo škoda testů. tot vše.
@Horo79 já se mrknu zítra na novej..všimla jsem si upozornění ale nebyla jsem o víkendu na netu. ![]()
@hankamisa klid, je to brzo, mně vyskočí z hodiny na hodinu
@andelka83
děkujeme
na zítřek se těšíme všechny
@Horo79 víš, mám nového partnera..takže to tak nějak dřív nešlo ![]()