Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Liška2014 - no já už bych musela mít čárku kdyby ovu byla zítra či pozítří. bohužel není. take bud bude později nebo vůbec.
jo a ted psala kamoška od jinud, že má pozitivní tt a ten jediný plodný sex měla 30dc.
@hankamisa že gratuluju
já mívám pozitivní testy v den ovu, třeba i stejný případ
a to 15DC
@Liška2014 - no já mám ovu 13-15dc. no nechám to osudu, nemá cenu se tím ted zatěžovat. já si jdu prostě pro výroční a narozeninové iui miminko na konci září.
@hankamisa
vsadím se, že 15 DC bude pozitivní
já chci taky zářijové narozeninové
ale mám teoreticky ještě jeden pokus ![]()
@hankamisa @hankamisa tak jo
až budeme těhule, dojedu ju vypít ![]()
Ahojte holky chci se jen zeptat tet jsem dobrala 2cyklus clostylbegit a na ultrazvuku jsem mela 3folikuly 22mm,20 a 18mm praskne jen jeden
nebo postupně všechny 3 ![]()
@Shanelka
holka, to je vabang…někomu jeden, někomu dva
jsou krásně,,stejné", takže šanci mají teoreticky všechny
teda, držím palečky, tohle vypadá nadějně
ten třetí asi neeee
@Liška2014 ty folikuly vyrostly díky tomu clostylbegitu minulý měsíc byly taky 3 takhle veliký a tehotenství se stratilo z menstruací
snad prasknou ty dva a budu mít větší šanci
@Liška2014 - tak jo ale nezapomen ji vzít sebou. ![]()
@Shanelka - to je otázka. jsou krásně stejně velký. no může praskonut jeden ale i klidně všechny tři. jo to je na tom to překvápko. na jiné diskuzi máme maminku co měla clostík poprvé, tři krásný folíky z nich jeden byl nepatrně menší a ted je tuším v pátem měsíci s trojčátky. a je tam jedna co má ze dvou folíků dvojčátka a taky je v pátém měsíci.
mě praská bez ohledu na počet vždy jen jeden i když jsou velikostí +- stejný..
Příspěvek upraven 31.08.14 v 20:28
@Liška2014 a @hankamisa nemáme ještě ani jedno miminko kdyby to měly bít dvojčátka tak by nám to vůbec nevadilo
jinak beru i femibion a co vy? Berete nějakou kyselinu listovou? tet jsem si vzpomněla na kontrihel. čaj tak si ho tet uvařím je prý dobrý na děložní sliznici
@Shanelka - jj femibion beru taky. ale já mám mutaci takže pro mě je lepší ten než vyloženě čistá listovka. a s kontryhelem mám špatnou zkušenost, takže ten nepiju. měla jsem po něm sliznici ještě nižší než normálně. a to jsem ji normálně měla nízkou.