Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@hankamisa aha a beres něco na tu sliznici jak dlouho se snazite?
@Shanelka - my 20m. brala jsem jen bylinky, nosifol, femigard a nic.pak jsem brala ted hormony na tu sliznici a vypadá to, že na druhý pokus zabraly.tak snad to vydrží. před rokem jsem je musela hned vysadit bylo mi po nich zle.ted mám poslední cyklus a na konci září doufám nás čeká iui. to mělo být už příští týden ale muselo se zrušit.
@Shanelka beru taky..ale sliznici mám až moc
takže klidně daruji ![]()
@Liška2014 - hele tu jsem si u tebe zamluvila už já.
ne, já se ráda rozdělím. ![]()
@hankamisa mi se snazime přes dva roky jestly to tet nevijde tak budu muset na iui nemám pravý vejcovod ten nosifol jsem taky pila a nic uz sis delala tt?
@Shanelka - no já mám pravý částečně ucpaný k tomu vede ok vaječník. levý vejcovod ok ale vede k němu špatný vaječník postižen endometriozou.ale než podstupovat ivf tak raději zkusím dokud to půjde iui. já ted čekám každým dnem ovu takže testovat nebudu. nechávám to osudu. mě stejně vajucha sami nepraskají a léky ted nesmím kvuli krvi na HP. takže by to musel být jedině zázrak aby praskl folikul sám. dokázal to za celou dobu snažení jen jednou, a to hned po vysazení clostíku.
@Liška2014 já ji měla minulý cyklus zvíšenou a stejně ten čaj skusím clostilbegyt prý snížuje sliznici takže se pojistím ![]()
@hankamisa na sliznici je dobrý i červené víno a četla jsem že i grep. džus zkoušela si?
@hankamisa proč nejdes na profuk vejcovodu? Já ho taky měla částečně ucpaný a pak se ucpal celej a musely mi ho odstranit na laparoskopii chodíč do caru? nebo jen ke gynekologovi
@Shanelka - víno i grepy piju pořád. už je mi z toho občas na poblití.
mě dělali profuk ted při hydrolaparce ale bohužel moc nepovolil. je průchozí jen z 25procent. začala jsem do car ale chystám ho změnit. tady v tom je to spíš jen jak dostat peníze než o pomoci jsem tam tři měsíce a hrůza.
Krásné ráno. Dnešní graf.Ovu už asi byla, že tak jsme to prošvihli. Tulení bylo ve čtvrtek a včera
.Přitom v sobotu jsem měla výtok s kouskama a ne tprůhlednej a natahovací jak říkáte, že musí být. ![]()
@Horo79 Ahoj,já myslím, že ovulku jsi měla 30.8…
Jo a s tím hlenem si rozhodně nedělej hlavu…Já ho taky nemívám… ![]()
@Horo79
zatím to vypadá na 30.8.
ale to neva, ze čtvrtka večer máte pojištěno, naopak, hodně holek psalo, že dna dny před ovu je největší jistota
Rozhodně jste to stihli a teď jen čekat ![]()