Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6061
25.1.22 19:42

@Angelina66

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Promiň, jsem blbec. Do diskuze o hCG to patří - tam byl taky pokles :D

Hele, toho poklesu se vůbec neděs, to je úplně v klidu, může to takhle někdy spadnout, stává se to často. Dokonce to některé ženy v grafech vyhledávají a doufají v nidaci. Důležité je, aby se hodnoty držely nad linií, což se drží a pak ať si to skáče, jak chce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
25.1.22 21:56

@Whitedog pořád doufám, že to vyšlo, mám i větší prsa, citlivá jako nikdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
28.1.22 09:27

Ahoj holky, je možné aby mi teplota takhle Lítala po ovulaci? Spím momentálně úplně v jiném prostředí, při otevřeném okně…na těhu to asi nevypadá, byť mám teda strašně bolestivá prsa a hodně nalitá, čípek tvrdý a uzavřený. nazory? měla bych být cca 7-8 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
31.1.22 21:04

Ahoj holky, mozna trosku hloupy dotaz, ale merim bt teprve prvni mesic tak me omluvte :lol: myslite ze FF vyhodnotil ovulaci spravne? Nemohla byt pozdeji kdyz ty teploty tak vylitly nahoru az ted? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
31.1.22 22:03

@Ellenya

Za mě je to v pořádku. Nevidím teda hodnoty těch teplot. Ale jestli se ti ještě zítra (a případně pozítří) udrží takhle hezky nahoře, zkus test. 12 DPO už by mohlo být něco vidět a ta teplota je nadějná (může samozřejmě kdykoli spadnout dolů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
1.2.22 06:29

@Whitedog moc dekuju za nazor :hug: zatim se drzi nahore tak zitra zkusim test pokud to vydrzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
7.2.22 14:02

@Ellenya ahoj, jak to s tebou vypadá? U mě mrcha rudá dorazila bohužel. Je mi 39 a novým partnerem se snažíme o mimco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
7.2.22 15:34

@Angelina66 joo me taky dorazila takze dnes 2DC :zed: my se snazime o druhe a ted uz to bude devaty cyklus :roll: vy jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
7.2.22 22:44

@Ellenya my sice jen 3 měs. Ale je mi 39. A dr. rikal, že když do 3 měs. netehotnim, začneme to řešit jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.22 13:20

Krásný den,
můžete mi, prosím, poradit kdy proběhla ovulace? Pozitivni ovulační test jsem měla 15DC v 20h večer a druhý den ráno i odpoledne byla na dalším testu stále čárka silnější než kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.22 09:46

Ahoj, mohu poprosit o radu? Je toto normální graf? 😅 😂 měřím teprve chvíli a mě se to nějak nezdá..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.24 08:21

Ahojte, chci se zeptat, najdete se tu nekdo, kdo by mi mohl rict, proc mi FF vyhodnotil tento cyklus jako anovulacni?

• Citovat
  • Upravit
53
13.1.25 20:04

Hezký večer :) mohla byste mi prosím poradit podle grafu kdy byla ovulace? Mám dlouhé cykly tak ani nevím jestli vůbec dorazila a poslední cykly mívám zvýšenou teplotu od ostatních dnů okolo 60DC moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí