Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Promiň, jsem blbec. Do diskuze o hCG to patří - tam byl taky pokles ![]()
Hele, toho poklesu se vůbec neděs, to je úplně v klidu, může to takhle někdy spadnout, stává se to často. Dokonce to některé ženy v grafech vyhledávají a doufají v nidaci. Důležité je, aby se hodnoty držely nad linií, což se drží a pak ať si to skáče, jak chce ![]()
@Whitedog pořád doufám, že to vyšlo, mám i větší prsa, citlivá jako nikdy ![]()
Ahoj holky, je možné aby mi teplota takhle Lítala po ovulaci? Spím momentálně úplně v jiném prostředí, při otevřeném okně…na těhu to asi nevypadá, byť mám teda strašně bolestivá prsa a hodně nalitá, čípek tvrdý a uzavřený. nazory? měla bych být cca 7-8 dpo
Ahoj holky, mozna trosku hloupy dotaz, ale merim bt teprve prvni mesic tak me omluvte
myslite ze FF vyhodnotil ovulaci spravne? Nemohla byt pozdeji kdyz ty teploty tak vylitly nahoru az ted? ![]()
Za mě je to v pořádku. Nevidím teda hodnoty těch teplot. Ale jestli se ti ještě zítra (a případně pozítří) udrží takhle hezky nahoře, zkus test. 12 DPO už by mohlo být něco vidět a ta teplota je nadějná (může samozřejmě kdykoli spadnout dolů).
@Whitedog moc dekuju za nazor
zatim se drzi nahore tak zitra zkusim test pokud to vydrzi ![]()
@Ellenya ahoj, jak to s tebou vypadá? U mě mrcha rudá dorazila bohužel. Je mi 39 a novým partnerem se snažíme o mimco.
@Angelina66 joo me taky dorazila takze dnes 2DC
my se snazime o druhe a ted uz to bude devaty cyklus
vy jak dlouho?
@Ellenya my sice jen 3 měs. Ale je mi 39. A dr. rikal, že když do 3 měs. netehotnim, začneme to řešit jinak…
Krásný den,
můžete mi, prosím, poradit kdy proběhla ovulace? Pozitivni ovulační test jsem měla 15DC v 20h večer a druhý den ráno i odpoledne byla na dalším testu stále čárka silnější než kontrolní.
Ahoj, mohu poprosit o radu? Je toto normální graf? 😅 😂 měřím teprve chvíli a mě se to nějak nezdá..
Ahojte, chci se zeptat, najdete se tu nekdo, kdo by mi mohl rict, proc mi FF vyhodnotil tento cyklus jako anovulacni?
Hezký večer
mohla byste mi prosím poradit podle grafu kdy byla ovulace? Mám dlouhé cykly tak ani nevím jestli vůbec dorazila a poslední cykly mívám zvýšenou teplotu od ostatních dnů okolo 60DC moc děkuji ![]()