Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.5.19 10:23

@andelka83 díky za zprávu… Dnes jsem zmatená ještě víc, než včera, koukni 🤷‍♀️ 🙏 🙄

Asi bude lepší pár dní počkat že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32912
14.5.19 10:57

@obyčejná holka jj, počkat. Někdy jednorázový pokles nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.19 11:08

@andelka83 a nemáš náhodou nějakou zkušenost s tímto ovulačním krvácením? Jestli je před při nebo po ovulaci? A co jej způsobuje? Někde jsem četla že hormony někde, že prasknutí folikulu? Také jsem četla o tom, že se může ovulace na teplotách projevit s odstupem pár dní, tak taky uvažuji, že by ten pokles mohla být nidace…?? Co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32912
14.5.19 12:03

@obyčejná holka ovulační krvácení opravdu může být. Je to většinou slabé, buď jednorázové nebo jen den dva. Na nidaci mi přijde brzo. S tou teplotou a ovulací je to tak, že se zvedá jak kdy a jak komu, nejčastěji to je den po ovulaci. Ale taky to může být v den ovulace nebo dva dny po ní. Ty % jsou docela podobné, ale nejčastěji to bývá, té když se naměří vyšší teplota, tak ovulace byla předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.19 12:19

@andelka83 já jsem takovej velkej teoretik 😁no, tak uvidíme. Drž mi palce, bojím se aby teplota nezůstala dole a ovulace ani nebyla 🙄 🙄 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
14.5.19 14:10

Dobrý den, mohu se k vám prosím přidat? Min. měsíc jsem začala měřit BT, ale zatím se v tom moc nevyznám…teplota před ovulací klesne nebo je to individuální? Děkuji…zatím jsem 4dc ( 36,3, 36,7, 36,5, 36,7)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32912
14.5.19 14:22

@Biton nemusí klesnout, je to individuální. Důležitý je vzestup. U tebe mi to přijde na ovulaci 11dc. Teď už bych asi zkusila pomalu test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
14.5.19 14:27

@andelka83 děkuji za rychlou odpověď…jste hodná…min. měsíc jsem měla předtím několik dní bolest v podbřišku…tak uvidíme, kdy to bude tentokrát…od té doby co se nechráníme, mám nepravidelné cykly…jééé…škoda, že ta teplota vždy před ovulací neklesne…člověk by věděl, že přichází ovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.19 08:55

@andelka83 dnes teplota takle… Pokud teplota nepůjde více nahoru, znamenalo by to, že ovulace nebyla? 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32912
15.5.19 08:58

@obyčejná holka nejspíš jo. Po ovulaci by to nemělo takhle už klesat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.19 09:14

Ahojky, prosím o radu. Nevím do jaké diskuse napsat, tak to zkusím ještě tady. Poslední menstruace byla 14.4. a nyní už mám třetí den zpoždění. Bazální teplotu si měřím už týden a mám 37,2 po ránu. Už jsem si dělala jeden těhotenský test v sobotu 11.5. a negativní:( O víkendu 26.-28.4 jsem měla drobné špinění a vypadl ze mě i krvavý hlen, tak jsem v pondělí 29.4. šla k doktorce a ta mi potvrdila, že už vidí žluté tělísko, že ovulace proběhla. To znamená, že od ovulace je to už minimálně 17 dní. Moc si přejeme miminko, už se nechráníme od září 2018. Bojím se udělat další těhotenský test, protože nechci být zklamaná. Je možné, že se pozitivní test objeví až za dýl? Stalo se vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.19 09:37

@iv_snažilka mě osobně ne, ale četla jsem tolik příspěvků, kdy test ukázal klidně až 14 dní po vynechání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.19 09:43

Navíc je mi už týden hrozná zima a jsem unavená, že bych klidně celý den prospala. Může to být i tím počasím, nevím:( Ale je mi divná ta vysoká Bazální teplota. Chci počkat do pátku a pak testovat znovu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
15.5.19 09:44

@iv_snažilka osobní zkušenost nemám, ale myslím si, že 17dnů od ovu by byl na testu alespoň duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.19 09:47

@Biton já zkošela 13 dní po ovu a nic:( Vím, že bych to měla zkusit, ale chci ještě počkat den, dva zda nepřijde mrcha. Ale poslední dva dny mi je i na zvracení a bolí mě bedra:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí