Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
26.3.19 11:06

@Lenulin95 jeeee to mas jeste dobu do ms… tak doufam ze neprijde potvora jedna a zustane to tam… drzim vsechny pesti…
Udelam pak skupinku a pisnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 11:17

@Ja.JJu. Jestli bude negativní, najdu si tě! 😂 😂 Ne, fakt si nedělej starosti, já to nějak zvládnu 😁 a třeba ti fakt napíšu, že je to tam… Pokud je to tady tak nakažlivý jak říkáš 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
26.3.19 11:19

@Ja.JJu. to doufám, že o vikendu už budou na testu dálnice. A oznámim to příteli 😊 věřím ze se tam udrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.3.19 11:50

@Ja.JJu. To vím, ale říkala jsem si, jestli třeba nemáš možnost i jinou do města. My máme třeba každý svoje auto, což je pro mě určitá nezávislost. Ale chápu samozřejmě i tu druhou stranu. Jinak, vy máte nějakou zvířecí farmu?
To je hodnej manžel, ten můj by testy nikdy nekoupil. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.3.19 12:53

@obyčejná holka nakazlive to je, vsak se podivej, my aktivni diskutujici jsme sem vlezly a za par dni jsme nasly // :mrgreen: :mrgreen: dej vedet… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.3.19 12:54

@Lenulin95 drzim moc palecky… ale testiky jsou krasne tak snaaaaad to klapneeee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.3.19 12:59

@Lilinka88 no bohuzel u nas se zatim dve auta nekonaji, ale rikali jsme si ze je asi potreba koupit nejake mensi do mesta i pro me, doktori kvuli detem atd. To porad musim rikat memu tatkovi ktetej nas vozi kdyz je manzel v praci takze auto je v planech, ale kdy :nevim:
Jinak manzel mi kupuje i tampony kdyz je treba :mrgreen: on je celkove strasne suprovej, vari, uklizi, kdyz je treba sam si vyzehli… sem rikala ze by mohl jit misto me.na materskou :mrgreen: jinak jojo mame farmu, chovame cca 600ks dobytka, kozy, ovce, cca 30koni atd. :-) ma ji vlastne muj tatka, ale pracujeme tam vsichni je to takova rodiba firma. Mame.to kousek od baraku tak kazdy den prave chodime tam, mame tam i hriste pro deti tak mala se vyblbne, pokrmi zviratka atd. To mame misto koutku co maji ve mestech no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak uz seti to kraaaatiiiiiiii :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
26.3.19 13:12

@Ja.JJu. moc děkuji :* musím v to věřit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.3.19 15:58

@obyčejná holka tak co??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
14.4.19 13:19

@Avrun @Leni112 Ahoj holky, jak se máte?? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.19 13:29

@Ja.JJu. Promiň, nějak jsem se sem nedostala… Hele nic… Mám to teď celý nějaký divný od konce ms jsem nepřestala špinit, je to už 21 DC. Byla jsem i u dr a ten nic neobvyklého nenašel, narval mi prášky, ale ty se mi brát nechce. Doufám, že další cyklus proběhne bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
16.4.19 13:57

@Janička 1211 ahoj :) malá bude mít už dva měsíce a stále nemáme pevný režim :mrgreen: hold skloubit dvě děti, to je fuška…aspoň pro mě :mrgreen: jinak to jde, prostě toho času na md :lol: a jak tobě se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
16.4.19 21:48

@Avrun My se máme fajn. Janičce bude pozítří 16 měsíců. Je hrozně ukecaná, za to chodit se jí nechce :mrgreen: :mrgreen: je to náš poklad. A každým dnem budu babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
17.4.19 21:24

@Janička 1211 Téda, už 16 měsíců? 8o Mazec! :mrgreen: Syn je taky ukecanej. V březnu mu bylo 2,5 roku a je mi schopný vcelku sofistikovaně vysvětlit, že nechce chodit na záchod ani na nočník, že si prostě nechá zatím ty plenky…moc dobře si to vyměšování dávno uvědomuje, pleny mu teď, jak se oteplilo, vadí, ale vzdát se jich prostě nechce…no co už…do 18ti je mít snad nebude :lol: Prvobabička? Tak to předem gratuluju! Aspoň bude mít Janička v rodině vrstevníka, to je fajn! Moje děti budou mít možná vrstevníky od mé neteře :D Moje ségry maj už právě velký děti a sourozenci od manžela se k ničemu nemaj :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32908
18.4.19 08:38

@Janička 1211
Malá už je batolatko, to to letí. Mně kluci začali chodit v 15 měsících. K očekávanému vnoučátku gratuluju :kytka:

Příspěvek upraven 18.04.19 v 08:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital