Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
25.3.19 07:25

@Lenulin95 me bylo taky 7dpo 8dpo zle od zaludku :mrgreen: :mrgreen: a reknu to ze tam asi taky neco pidimidi vidim 8o :mrgreen: ty vogo holky, tak ze by fakt vsechny 3?????? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.3.19 07:56

@Ja.JJu. :srdce: to je krasny. Urcite je to tam, to je jasny. :potlesk: ja mam velikou radost a trosku se mi chce rict, ze jsem to rikala a kolik pochybnosti udela jen hlava.
Vubec se nedivim, ze jsi nevydrzela, tak si to musis uzivat, protoze je to krasny. :)
Ja se citim dobre, uz na me jde nervozita ze zitrka, ale to je zatim vse. Citim se jako bych ani tehotna nebyla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.3.19 07:58

@Lenulin95 hezke rano. Ja na testu taky zatim ducha vidim a myslim si, ze ve stredu uz z toho budou krasne 2 carky. :potlesk:
Jeee, to by byla parada. Budu vam holky drzet vsechny pesti, co mam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
25.3.19 08:00

@Ja.JJu. nooo to by bylo super. Žádnou naději si radši porad nedávám. Tady je ještě jedno foto po zaschnutí 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
25.3.19 08:02

@Lilinka88 ahoj.no uvidíme jestli z toho něco bude 😊 mooc dekuji. Také nám všem držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.3.19 08:17

@Lilinka88 jeeee ty uz nam zitra ukazes fotecku fazolkyyyy :lol: :lol: :lol: tesim se moc na nove zpravicky… :dance: tato diskuzni skupinka je asi zazracna rekla bych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kdo sem vejde ten tehotni :mrgreen:
A volala sem si na gyndu, jsem objednana na pristi stredu :nevim: ja myslela ze mi da aspon tri tydny, ale rikala mi ze kdyz uz nic tak aspon zkontrolujeme jestli je tam kde ma byt… takze jdu taky brzo :nevim: dnes jsem 5+2, takze pristi tyden ve stredu budu 6+4… tak uvidime no… kdyztak pomazu za tyden znova :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.3.19 08:18

@Lenulin95 je tam :mrgreen: ale vydrrrrrz, kdy budes testovat? Zitra???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
25.3.19 08:19

@Ja.JJu. jóóó zitra😂 mám asi 7 testu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.3.19 08:24

@Ja.JJu. To vůbec nevadí, že tě takhle objednala, je to lepší, než pak čekat, jestli je vše tam, kde má být. Takhle budeš vědět hnedka. :-) Tak to jsme od sebe jen cca o týden asi. :-D
Já jsem dneska 6+1. Popravdě jsem na zítřek hrozně zvědavá, teď mě mrzí, že nebylo místo už někdy ráno, protože se ten zítřejší den potáhne neskutečně. :-D A ještě si pořád pohrávám s myšlenkou, že bych si vzala dovču, abych měla klid a tak, ale to ještě uvidím.
Jsem si přečetla, že srdce jde poznat 28 DPO, samozřejmě bije dřív, ale na ultrazvuku je to vidět o trošku později. Tak si zkus spočítat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
25.3.19 11:23

Holky teď mam strach jestli to je fakt duch nebo je to ta testovací čárka :think: :? Ale když jsem to porovnavala s testem,když jsem čekala malou tak jsou úplně stejný a pak už silily. Booooze ať je zítřek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.3.19 12:25

@Lilinka88 asi mas pravdu, radeji at to omrkne dr hned nez si potom rikat ze kdyby jsem sla driv tak by… a kdyz nebude srdicko tak bude o par dni pozdeji… :srdce: uz se nemuzes dockat co… ja taky :mrgreen: jsem na tebe zvedava… ale urco vse bude jak ma, jsem zvedava na to srdicko jestli bude… :srdce: pujdu na kontroku vlastne ve stejnem tydnu jako jdes ty ted ze? :-) tak uvidime co na nas vykoukne :mrgreen: jinak me dneska trochu boli vajecniky, ale snazim se to hazet za hlavu… ten vikend po kontrole bude mamka slavit narozky tak se tam sejdem vsichni nejblizsi tak kdyz bude vse v poradku tak to oznamime… ono se strasne tezko neco taji kdyz nemuzu delat bezne veci… no snaaad bude co oznamovat, prijde mi ze to beru az moc jako hotovou vec :mrgreen:
@Lenulin95 budeme muset pockat do rana a uvidime co se ukaze na testiku… nelam si s tim ted hlavu, stejne s tim nehnes, tak se nejak zabav a zitra uvidime… :mrgreen: neco mi rika ze se k nam pridas… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.3.19 12:38

Holky a taky jsem zvedava jak to dopadne s tim rodicovskym prispevkem… doufam ze se to bude tykat i nas a ne az deti narozenych od 1.1.2020… malou mam do jejich 3 let, coz je v prosinci, takze si ho zkratim a snad vse stihnu nejak dobrat… vubec v.tom neumim chodit… :roll: to zas budeeee :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
25.3.19 12:48

@Ja.JJu. Joo uvidíme co ráno. 😊 pokud to nevyjde teď,tak to vyjde jindy :wink: tady dávám na porovnání. Horni test tenkrát u dcery take 8DPO. A dolní dnesní. Řekla bych že jsou si podobný. A další fotka je 8,9,10 DPO. Tak doufám, že zítra bude čárka viditelnější 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
25.3.19 12:50

@Ja.JJu. noo to já jsem také zvědavá. Dceři budou teprve 2 roky v květnu. Tak kdyby to vyšlo, tak bych si aspoň navýšila rodicak. Bůh ví jak to všechno bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.3.19 12:56

@Ja.JJu. Určitě, já jsem přeci taky přemýšlela, že zruším zítra kontrolu a půjdu až o týden později, ale ono je to stejně buď a nebo. A aspoň se trošku uklidním, když bude mimčo tam, kde má být. Já jsem taky hrozně zvědavá a hlavně jsem už nervózní, nejraději bych ten den úplně posunula, teď mě štve, že nejdu už někdy z rána. Takhle to bude ještě dlouhej den…Ano, to by jsi šla přesně ve stejný týden jako půjdu zítra já. :-D No, jsem sakra zvědavá, jak to bude u tebe. Ale určitě je vše přesně tak, jak to má být. Já stejně celou tu dobu měla takový vnitřní tušení, že to tak u tebe dopadne. :-) A ono opravdu. :-) S tím oznamováním, pokud bude vše v pořádku, tak proč ne. Já jsem drbna a taky jsem to nevydržela, ono to nejde, člověk se chce podělit o tu radost. :-)
Jo a ty jsi se mě ptala, co bych chtěla, jestli holčičku nebo chlapečka, tak já jsem trošku víc na straně holčičky, mám i jména, co by se mi líbily, ale to bude doma boj. U kluka jsem se zatím shodli, že by to mohl být Filípek. A u holky bojuju doma za Lily, ale to mi neprojde nikdy. :-D Tak pak mám ještě Vendula, Adéla, Linda, Eliška, manžel by chtěl Elišku, já jsem za Lindu, a nebo Vendulku. Ale úplně první, co jsem chtěla, tak byla Josefína(Pepča), to se mi hrozně líbí, ale to je taky boj. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí