Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lilinka88 no to já jsem také zvědavá 😂 já to měla i u první dcery. Když jsem otěhotněla. Tak nějak kolem 5-6 DPO mě bolelo a píchalo v podbřišku. Ale nic si raději neslibuji. Je to lepší, než pak být zklamana. Já měla vždy do tich 37 když jsem meRila. Az pak když jsem byla tehotna,tak jsem měla 37,1 a vys. každá máme ty teploty jiné ![]()
@Lilinka88 ja tomu.neverim to je uplne uaaaa
samozrejme se jeste uvidi, ale je taaam
a manzel uz to vi, prisel a ja roztreoana a rozhozena, ptal se me co se stalo atd. Tak sem to rekla, tak mel slzicky a hned rikal Ellci ze bude mit mozna sestricku a vsichni jsme se popusenkovali
tak snad nam to vydrziiii…
![]()
@Lenulin95 tak to je na dobre ceste… ja mela ted taky trochu vyssi, sice jen o 0,1 ale.mela ![]()
@Ja.JJu.
ja jsem ti rikala, ze to nevydrzis do prvniho ultrazvuku.
Jsem rada a myslim si, ze je to tam. Uvidis za 2 dny, co ukaze test. Ale je to parada, aspon to muzeme vse resit spolu. ![]()
Jeste pockame do stredy na treti testovani a bude to kompletni. ![]()
@Ja.JJu. já to snad do ty středy ani nevydržím
to budu 10DPO. Dřív by to asi nemělo ani cenu. I když u dcery jsem měla prvního budu 9DPO. Uvidím i podle teploty. Zítra budeš testovat znovu? Těším se na tvoje dálnice 😊
@Lilinka88 @Lenulin95
Holky tak nam vsem tak drzim palecky at to muzem odstsrtovat spolu a podporovat se
ve finale to odstartujem stejne az prvnim uspesnym ultrazvukem
budu testovat v utery… pokud ms.nedorazi, tak uvidime
doufaaaaaaaaaam
![]()
Ja mela 9dpo temer neviditelneho ducha, tak vyzkousej, jestli si jako ja dyl stejne nevydrzis
![]()
@Ja.JJu. děkuji 😘 také nám držím palečky. Nooo,já si myslím,ze nevydrzim 😂 😂 takže nejspíš v utery udelam první testik. Boooze to cekani je hrozný. My se snažili teď první měsíc. Tak to by byla sranda,kdyby to vyšlo hned 😂 první vyšlo hned na 2 pokus 😂 od vysazení HA.
@Lenulin95 no nic neni nemozne
nam prvni trvala pres 4 roky a ted pul roku
takze tomu neverim
aa uvidis… je dobre nedelat si plane nadeje ale taky je dobre neztracet je ![]()
@Ja.JJu. Tak se nechame vsechny prekvapit a uvidime. Ale dneska uz tak s tim uklidem nedivoc a odpocivej, vis, jak to je. ![]()
V utery se budu tesit na dalsi test. ![]()
@Lilinka88 uz se ani nehnu
my dneska jen litame po navstevach a prejidame se tak parada
musim se hkidat v tom jidle neboooo
holky mejte krasny zbytek nedele a moc se tesim na dalsi nase pozitivni zpravicky
![]()
Dobre ranko holky… ja sem samozrejme nevydrzela a protoze jsem si vcera koupila testiky tam sem testla… ted uz asi zacinam verit ze je to tam, krasne zesilila… ty brdo… boze at je vse v poradku a mmuzeme se vsechny radovat!!!!!!!!
a co vy holky? Jak se dnes citite?? @Lilinka88 delala si testik?? @Lenulin95 a ty???
a teplota??
@Ja.JJu. ahojky. Huraaaaaa
gratuluji
já dnes teplota 37. Od včera je mi nějak divně od žaludku. Myslela jsem že to přes noc bude dobrý. A bohužel není 🙄 nooo co vám budu říkat. Nedalo mi to. Jsem blázen. A udělala jsem test. Sice jsem 8 DPO, ale já tam asi něco malého vidím ![]()