Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
557
24.3.19 10:18

@Lilinka88 no to já jsem také zvědavá 😂 já to měla i u první dcery. Když jsem otěhotněla. Tak nějak kolem 5-6 DPO mě bolelo a píchalo v podbřišku. Ale nic si raději neslibuji. Je to lepší, než pak být zklamana. Já měla vždy do tich 37 když jsem meRila. Az pak když jsem byla tehotna,tak jsem měla 37,1 a vys. každá máme ty teploty jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
24.3.19 10:44

@Lilinka88 ja tomu.neverim to je uplne uaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: samozrejme se jeste uvidi, ale je taaam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a manzel uz to vi, prisel a ja roztreoana a rozhozena, ptal se me co se stalo atd. Tak sem to rekla, tak mel slzicky a hned rikal Ellci ze bude mit mozna sestricku a vsichni jsme se popusenkovali :lol: :srdce: tak snad nam to vydrziiii… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
24.3.19 10:45

@Lenulin95 tak to je na dobre ceste… ja mela ted taky trochu vyssi, sice jen o 0,1 ale.mela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
24.3.19 10:48

@Ja.JJu. :) :lol: :lol: ja jsem ti rikala, ze to nevydrzis do prvniho ultrazvuku.
Jsem rada a myslim si, ze je to tam. Uvidis za 2 dny, co ukaze test. Ale je to parada, aspon to muzeme vse resit spolu. :dance:
Jeste pockame do stredy na treti testovani a bude to kompletni. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
24.3.19 10:56

@Ja.JJu. já to snad do ty středy ani nevydržím :D to budu 10DPO. Dřív by to asi nemělo ani cenu. I když u dcery jsem měla prvního budu 9DPO. Uvidím i podle teploty. Zítra budeš testovat znovu? Těším se na tvoje dálnice 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
24.3.19 11:01

@Lilinka88 @Lenulin95
Holky tak nam vsem tak drzim palecky at to muzem odstsrtovat spolu a podporovat se :srdce: ve finale to odstartujem stejne az prvnim uspesnym ultrazvukem :mrgreen: :mrgreen: budu testovat v utery… pokud ms.nedorazi, tak uvidime :mrgreen: doufaaaaaaaaaam :srdce: :srdce:
Ja mela 9dpo temer neviditelneho ducha, tak vyzkousej, jestli si jako ja dyl stejne nevydrzis :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
24.3.19 11:14

@Ja.JJu. děkuji 😘 také nám držím palečky. Nooo,já si myslím,ze nevydrzim 😂 😂 takže nejspíš v utery udelam první testik. Boooze to cekani je hrozný. My se snažili teď první měsíc. Tak to by byla sranda,kdyby to vyšlo hned 😂 první vyšlo hned na 2 pokus 😂 od vysazení HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
24.3.19 11:18

@Lenulin95 no nic neni nemozne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nam prvni trvala pres 4 roky a ted pul roku :mrgreen: takze tomu neverim :mrgreen: aa uvidis… je dobre nedelat si plane nadeje ale taky je dobre neztracet je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
24.3.19 11:38

@Ja.JJu. ano. Uvidíme jak to dopadne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
24.3.19 16:40

@Ja.JJu. Tak se nechame vsechny prekvapit a uvidime. Ale dneska uz tak s tim uklidem nedivoc a odpocivej, vis, jak to je. :)
V utery se budu tesit na dalsi test. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
24.3.19 16:51

@Lilinka88 uz se ani nehnu :mrgreen: my dneska jen litame po navstevach a prejidame se tak parada :mrgreen: musim se hkidat v tom jidle neboooo :zed: holky mejte krasny zbytek nedele a moc se tesim na dalsi nase pozitivni zpravicky :hug: :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
24.3.19 18:57

@Ja.JJu. Hezky nedelni vecer a zase si napiseme. :lol: :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.3.19 06:32

Dobre ranko holky… ja sem samozrejme nevydrzela a protoze jsem si vcera koupila testiky tam sem testla… ted uz asi zacinam verit ze je to tam, krasne zesilila… ty brdo… boze at je vse v poradku a mmuzeme se vsechny radovat!!!!!!!! :mrgreen: a co vy holky? Jak se dnes citite?? @Lilinka88 delala si testik?? @Lenulin95 a ty??? :mrgreen: :mrgreen: a teplota??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.3.19 06:40

A BT 36,9. A uz merit nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
25.3.19 07:10

@Ja.JJu. ahojky. Huraaaaaa :hug: gratuluji :* já dnes teplota 37. Od včera je mi nějak divně od žaludku. Myslela jsem že to přes noc bude dobrý. A bohužel není 🙄 nooo co vám budu říkat. Nedalo mi to. Jsem blázen. A udělala jsem test. Sice jsem 8 DPO, ale já tam asi něco malého vidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí