Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lilinka88 ahojky, posli fotooooo. At se muzeme pokochat
![]()
Je dobre ze te nic neboli, paradickAaa ![]()
Ja se citim silene, jsem cela bolava, zada ruce, vcera sem to fakt prehnala, v noci swm si musela dat prasek od bolesti myslela swm ze umru
no jo, se po dlouhe dobe neco zase delalo ![]()
Jinak BT 36,9 a PMS neni
zacinam mit dobry pocit
ale uvidime…
@Ja.JJu. Tak musis opatrne, clovek je po zime celej takovej ztuhlej.
dneska uz nema byt moc hezky, ale tady zatim sviti, tak uvidime.
teplota je parada.
nekoukala jsi na minuly graf jaka byla teplota den pred MS?
Posilam teda fotky. ![]()
to je krasnej test… Ja taky fakt nemela silnejsi
ja si teda pak uz nedelala to je pravda, delala sem posledni s vic jak tydnem zpozdeni a vypadal jak tvuj ![]()
No den pred ms byla 36,9 takze to nic zatim neznamena, zitra klidos muze dorazit… ale je fakt ze den uz par dni pred ms mam pravidelne dost silne bolesti a ted nic… jen obcas ale.oproti tomu co zazivam je to nula nula nic. ![]()
Holkyyyyyyyyyyyy, ja vim ze jsem blba ale manzel sel ven a ja to mevydrzela… ja sem roztrepana jak ratlik, fakt se trepu uplne vnitrne,je to vubec mozne???????? Ze bych vazne byla tehotna??
![]()
@Ja.JJu. jupiiiiii. Určitě čekáš mimiska 😍 čárka je krasna. Tohle není žádnej duch,kterého bych musela hledat. Potichoucku gratuluji
můj graf vypadá takhle. Nikdy jsem neměla takhle vysokou BT. Jen kdyz jsem čekala malou
tak uvidíme. Jsem napnuta jak ksandy ![]()
@Lenulin95 no zitra mam termin ms, takze se jeste muze cokoliv stat, nenuzu tomu nejak uverit ![]()
Jinak graf mas zatim super
tak jsem zvedava…
@Ja.JJu. určitě mrska nedorazí 😊 no jsem sama na to zvědavá. Jestli z toho něco bude. 5DPO mě píchalo v levem vaječníků a bolelo v podbřišku jako bych to měla dostat. Ze by uhnizdovani? Pokles teploty tam byl také. No uvidíme 😂 zatím si raději žádné naděje nedelam.
@Ja.JJu. To neni zadnej duchac, ale carka, ktera bude silit. Ja mam teda mega radost.
![]()
@Lenulin95 tak jsem zvedava jeste na tve testovani, zatim teplota vypada super, musi se teda hezky drzet. Ja pri zahnizdovani necitila vubec nic a ikdyz jsem otehotnela, mela jsem teplotu 36.8,nikdy nevylezla nad 37. ![]()