Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Ahoj holky. Tak dneska teplota zase 37. Ježisiiiiii ať už je středa 😂 😂
@Lenulin95 ahojky, tak zatim dobry, ale porad brzo…;-) jsem zvedava… ja mam taky tech 37 porad se drzi… tak sem zvedava jak toto dopadne…
![]()
@Ja.JJu. jojo já vím. 😊 teplota může klesnout až v den MS. Já si nic neslibuji. Ono je to lepší. Radši budu pak prekvapena, než zklamaná 😊
@Lenulin95 presne tak… divam se na to stejne…
proste bud a nebo… clovek se muze snazit trefit do plodnych dnu a pak uz to stejne nijak neovlivni takze bud to tam je nebo neni… ![]()
@Ja.JJu. ano,ano. Také to nějak nehrotim. Jednou to prostě vyjde 😊 bud hned nebo déle. ![]()
@Ja.JJu. Ahojky.ja pak brzo usla.
ale v jednu chvili jsem fakt premyslela, ze pojedu na pohotovost. Nakonec jsem usla a rano to bylo o hodne lepsi. Tak, kdyby se to opakovalo, vyrazim. A jak je tobe dnes? Koukam, ze teplota nahore, coz je parada. Moc drzim vsechny pesti. ![]()
@Ja.JJu. Ty jsi hodna.
jsem rano manzelovibulela, protoze se bojim. On byl jeste vcera vecerplavat, tak nebyl doma. Ale snad dobry, dame prochazku a jedeme za babickou.
@Lilinka88 ani nevis jak jsem rada ze uz je ti lip, ja se tak bala ze mi napises neco jineho… sice te neznam osobne, ale moc vam to preju a moc by me to mrzelo… takze super ze je ti lip a hlavu vzhuru, vse bude v poradku ![]()
My dneska od rana makame na zahradce
je uzasne
a je mi dobre, PMS nikde, BT vysoka… tak uvidime co bude dal
tak zatim krasny den prejeme ![]()
@Ja.JJu. Jsi moc hodna, ze takhle na nas myslis. Ja jsem se popravde hrozne bala, jak mi bude rano, ale krome obcasneho pichnuti mi dnes neni nic. Dokonce jsme se pred chvili po celem dni vratili a byli jsme na dlouuhe prochazce. Dneska byl fakt krasny den. Doufam, ze jste si jej taky uzili, i kdyz byl trosku pracovni. Fotka male pomocnice je paradni.
kdyby bylo neco spatne, tak by bricho bolelo dal, ze jo? Rada slysim, ze tvoje teplota je vysokaaa, dobre znameni a uvidime, co nam prinese zitrejsi den. Ja mam v planu rano udelat posledni test. ![]()
@Lilinka88 ![]()
Ja myslim ze kdyby bylo neco spatne tak to jen tak neprejde, naopak by to bylo bud jeste horsi nebo by se pridalo krvaceni, o mimodeloznim sem cetla ze bolest a krece vetsinou zacinaji az po 6tt , do te doby se tehotenstvi chova jako bezne… takze bych netipovala ze by to souviselo s timto… rano se nahas s testikem, budu se tesit
pak uz to utece a pujdes na kontrolu… jsem strasne zvedava a doufaaam ze budete v poradku, urcite vse je jak ma byt… stejne tak jak moje hrozive krvaceni na zacatku nemela zadne nasledky tak stejne tak tve bolesti nemusi znamenat nic vazneho… ted nezbyva nez cekat na utery… ![]()
Jinak jsme taky zalezli domu az ted, mam ruce plne puchyruuu a boli me zada
tesim se az se vyvalime do postele
dneska bylo fakt uzasne… mala taky pomahala
vyhazovat z kolecek to co jsme tam pracne nahazeli
no sranda s tema detma ![]()
Doufam ze mi teplota neklesne… uvidime… jsem napnuta jak ksandy kuuuurňa
![]()
@Ja.JJu. Taky jsem se tim uklidnovala a jeste jsem si rikala, jestli ty hrozny bolesti nemohla zpusobit cocka, co jsem v patek mela. Nekdy to nadmuti boli strasne a pritom je to nic nic. Ale vis jak, v hlave to porad srotuje, rano jsem se probudila a manzelovi bulela, tak jsme to probrali a udelali si pak hezky den.
Je pravda, ze jsi psala jak jsi krvacela a vse bylo v poradku, tak se tim budu uklidnovat a v utery budu moc stastna. ![]()
A ty budes nadsena uz v pondeli az udelas test, muzu ti rict, ze jsem taky napnuta jako ksandy. Nemas mut Ms zitra, ale az v pondeli, ze? Pamatuju si to doufam dobre. ![]()
Je super, ze jste meli takovy pracovni a zaroven i srandovni den. Ted uz jen nohy nahoru a odpocivat u nejakeho filmu. ![]()
@Lilinka88 neboj ja myslim ze to byla ta cocka… tohle sem taky zazila mam pocit v tehotenstvi… ale asi pozdeji, to me vse uz vsude tlacilo a myslela sem ze mi exploduje bricho…
nekdy dokaze nadmuti potrapit, navic kdyz ted tehulis
ja myslim ze bude vse v poradku… ![]()
Verim tomu a tesim se na uterni pozitivni zpravy a fotecku…
Jj ms mam dostat v pondeli, tak uvidime… ja tomu nechci moc davat at nejsem zklamana… proste uvidime ale tesim se az vudu vedet at je to tak.nebo tak… ta nevedomost.me.zabiji ![]()
Jdu uspat tu malou teroristku a pak … asi padnu za vlast
mejte kraaaasny vecer a klidny a neboj, ono to dopadne
![]()
@Ja.JJu. Hezke rano, budu tukat na drevo, ze nic neboli, huraaa.
a ma otazka na tvoji teplotu a jak se dnes citis?
Ja ti rozumim v tom, ze nejhorsi je nevedet, na cem jsi. Tak posledni dena zitra uz budes vedet.
ja si dnes delala posledni test a je stejnej jako minulej, zrejme jsem dosahla meho maxima. ![]()