Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Ja.JJu. Ty jo, to je graf pro mě záhadný.
Nerozumím těm dnům a moc není poznat, jestli 13. nebo 14. 3. je ta poslední nízká teplota.
Nechceš zkusit FF? tam ti to i hezky vyznačí ovulaci a ty teploty, který jsou nahoře a ani nemluvím o DC a potom ti označí DPO.
Budeš mít jednodušší život.
Sice je to anglicky, ale základy úplně stačí.
@Lilinka88
ja uz jsem si tady na to zvykla… LF vychazi proste tech 12 dni, mimo jine zapisuju jeste do kalednare a tam to je primo pod datumem. Prave ze i me to zmatlo protoze tady nejde moc poznat ktera teplota k jakemu dni je, ale s tim kalendarem.dohro.ady to funguje hezky… ja vubec AJ nevedu…
pro me.jsou to spis nervy navic
je tady jen blbe ze je to tak smrskle no… ale vis co… ja si stejne asi rikala ze pokud to ted neklapne tak se zkusim proste zase vubec nesledovat… zacala sem merit hlavne abych zjistila jestli dochazi k ovulaci a kdy… vim ze je vse ok tak sem si rikala ze na to zase zkusim proste prestat myslet a treba se zadari kdyz ae nebudu porad stresovat stoupanim.nebo klesanim bt… ![]()
@Ja.JJu. Hele, hlavně, že se v tom vyznáš.
To je asi nejdůležitější. A proč přemýšlíš, co by kdyby…zatím nevíš - nevytvářela bych si scénáře dopředu, pak si to kazíš.
Musíš myslet pozitivně. Pozitivní je, že jste oba v pořádku, že máš ovulaci, už máte jedno dítě, tak nikde není problém. Spíš bych to viděla na tu hlavu. Chlapi takový věci vůbec neřeší, ale my ženský jsme v tomto jiný.
Já bych se klidně dál sledovala, nemusíš měřit, ale cca se do těch 5ti plodných dnů trefíte. To jsem chytrá jak radio, co?
![]()
@Lilinka88
jsi uplne stejne chytra jako ja kdyz jsem ti psala ze nema cenu testovat driv nez s vynechanou ms, a podivej na me
ale mas pravdu, nebudeme delat zadne zavery… uvidime proste jak to vse dopadne… tak ty cekas na utery a ja na pondeli
![]()
@Lenulin95
uvidime pristi tyden… jednou prece vyjit musi, tak proc ne zrovna ted
![]()
@Ja.JJu. No praave, sakra. Az mi to nejde pres pusu, jak radim.
ja bych chtela, aby v utery uz bylo videt i srdicko, ale to tezko rict… Vikend uleti, ma byt v sobotu moc hezky a pak uz mame pondeli a ty muzes na to. ![]()
@Lilinka88 ja myslim ze v utery uz by.mohlo
kamoska se ted taky.objednavala ale chtela nejdriv az v 8tt… driv ze.proste nechce. Ze je to zbytecne
ale ja ho mela taky driv uz… uvidis… urcite vse bude jak ma a kdybt nahodou srdicko jeste neslo videt, zajdes za tyden a uz bude
nebuj,
my v sobotu chcem dat dokupy zahradu, mame velkej pozemek tak mame co delat po zime, a v nedeli jedem ke tchanovi, to je celej den zabitej… takze to urci utece… snad to do pondelka nedostanu a budu moct testovat
![]()
@Ja.JJu. No, právě jsem taková na vážkách, jestli to není moc brzy, ale objednala mě sestřička, tak snad ví. V úterý bych podle poslední MS měla být 6+2, ale taky vím, že ovulace byla 16DC nebo 7DC, tak si myslím, že podle UTZ budu o něco míň. A co jsem se dočetla, tak srdíčko je vidět cca v tom 7.týdnu, bude to takový hraniční, řekla bych.
Pak budu sakra klidnější, teď čím víc se to blíží, tak jsem víc a víc nervózní.
A vidíš, to jsem se chtěla zeptat, z které části ČR vůbec jsi. My jsme jižní Morava - Brno.
Tady je krááásně. ![]()
Nooo, tak to máš víkend, co bude frrrnnnk a je pryč. ![]()
@Lilinka88 takze ja se jeste divala do knizky a v 6tt sem byla.poprve u dr, mam tam napsano ze je videt gestacni vacek a ze mi dr rekla ze to vypada na tehotenstvi, hcg v krvi vysoke… srdicko nebylo videt… pak sem byla v 7+5 kde mam uz fotku z utz a bylo videt srdicko… kolikaty tyden ty budes? Vim ze si to psala ale mam mozek jako houbu na te materske
![]()
@Lilinka88 mezi tim si mi uz odpovedela… ty mi ctes myslenky ![]()
@Lilinka88 tak musime proste vydrzet… ale bud v klidu testiky mas krasne… brisko te neboli, nekrvacis nemas krece… takze je vse v poradku a miminko se taky bude vyvijet jak ma… to se zase radi me co…
je to ta nedockavost… ale fakt si vem jak to leti… uplne uzasne… ![]()
My jsme ze severni moravy
Bruntal…
ty jo Brno, tam ted musi byt uplne uzasne… tady je teda taky nadherne ale tam je to vzdycky o neco lepsi nez tady ![]()
@Ja.JJu. To je super, že jsi se podívala. Já budu úplně začátek 6.týdne. Tak je to buď a nebo. Už celý den přemýšlím, že jsem měla jít třeba až příští týden, abych se nestresovala. Ale zároveň se člověk zase těší a je nervozní z toho, co mu řeknou. Jedině bych ještě zavolala a přeobjednala se na příští týden. ![]()
Tak severní Moravu zase tak dobře neznáme, my tady spíš okolí, Vysočinu, tu máme moc ráda a pak v létě jižní Čechy, tam je krásně.
A dovču nějakou plánujete?
@Ja.JJu. tak my se snažíme teď první měsíc 😂 tak uvidíme. Kdy se chystáš testovat? ![]()
@Lilinka88 no tak zacatek toho 6tt je celkem brzo, te objednala asi spis kvuli hcg v krvi…
tak uvidis, jako to cekani je des, ale kdyz uz jsi objednana tak si tam skakni, aspon nejaky dalsi krok ![]()
Noooo my letoooos chystame spis tak nejak vyletovani po CR, nevis o nejakem super kempu kde je krasna voda a vyziti pro deti tam u vas? Porad hledam kam zaplout…
a chtela bych prave nekam dal nez za humna ![]()