Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Ja.JJu. Za týden a jeden den se budu hlásit určitě s hezkou fotkou z UTZ.
Dám si to jako pozitivní cíl do dalšího týdne. Test možná ještě v týdnu nějaký zkusím udělat, ale určitě už ne každý den, spíš někdy ke konci týdne.
Já bych to s tou bolestí podbřišku nějak moc neřešila, zaprvé máš strašně dlouhou dobu do MS a vůbec nic to nemusí znamenat. Snažila bych se nededukovat a nehledat, zatím je to zbytečný. Je parádní, jak druhému dokáže člověk parádně poradit, co?
A vůbec nejlepší je nemít žádný myšlenky, ale to jde hrozně moc těžce.
A neměla by jsi krátkou tu luteální fázi, kdyby jsi měla MS už 23-24? Neposouvá se ti, když byla v podstatě ovulace o pár dní později? A taky si vezmi, jak až pozdě já jsem měla nějaký vůbec malý náznak na testu…
@Lilinka88 jasne
ja bych to tak taky videla… testik tak.v patek at vis ze je to ok a muzes rict dr ze i v patek byl pozitivni
a pak uz to poleti jak voda a zacjvilku budes tlacit
tes seeee
ja mam LF 10-11 dni. Mam lehce kratsi, ale mam to tak temer pokazde. A ovulace se mi neposunula, ono to datume pri vypocitani vychazi da se rict vlastne na den, protoze unor mel 28 dni takze byl kratsi tak se to datumove posunulo o 2 dny.
to mi doslo az ted
jako jasne ja nehledam ani nejak nedelam zavery, jen se snazim pripravit na to ze to nedopadne abych nebyla pak rozhozena… jak sem rikala, tento mesic tomu davam proste o neco vice sanci a asi bych byla i vice zklamana kdybych se na to zklamani pro jistotu nejak nenapadne nepripravovala no…
![]()
@Ja.JJu. Nooo, tak porod to je kapitola sama o sobe, je to asi vec, nad kterou taky clovek hodne premysli a urcite se na nej neda pripravit.
ja to s tim unorem moc nechapu, asi jsem natvrdla. Ale ty jsi mela ovulaci 18.Dc,pamatuju si to dobre? A pak teda lut. faze 10 az 11 dni, takze ms 28.,29 Dc? Je to tak? Ja to mam prave tak, pokud mam cyklus 28 dni, tak ovulace 14.,15 den a pokud30, tak je 16.,17.den. Podle ovulace se mi prodluzuje i cyklus. Kdyby jsi chtela vedet, tak ja uz jsem v posteli, hruuuza. ![]()
@Lilinka88 normalne jsem se v tom ted uplne ztratila
ovu byla 18dc (13.3) plus 10-11LF (pocitejme 10) vychazi na 28dc (23.3) ne?
![]()
Porod je krasna vec, neboj, ja ho mela dost hodne blbej, ale i presto se nemuzu dockat druheho ![]()
My jsme taky s Elli v posteli a zrovna delame klasicke blbosti pred spinkani. ![]()
@Ja.JJu. Dobré ráno, dnes jsi 6DPO.
Hurááá.
Taky jsem se v tom včera trošku ztratila.
Ale máš dobrý počty, vycházelo by to teda na sobotu. Najednou mi to přijde, jak ti to hrozně rychle utíká. Jsem pak zvědavá na tvé testy… a jak jsi na tom s teplotou? Nemáš tam dnes třeba nějaký pokles?
@Lilinka88 ahojkyyy, jj 6dpo a presne jak pises, taky sem si vcera rikala ze to nejak leti… ze to neni takova hruza to cekani
![]()
No pokles zadny, trochu se zvedla, 36,9. Proste klasicka teplota jako kazdy mesic… tak uvidime no… asi bych byla rada za ten nidacni pokles… pise se ze ho ma spis mensi procento zen, ale me prijde ze snad kazdy vitezny graf ktery sem videla ten pokles ma… ![]()
A jak se citis tehulko? ![]()
Ahoj holky
Prosim vás. Kamarádka měří BT a takhle mi poslala 2 grafy. Na jednom ji to ukazuje že ovu byla 14 DC. Ale podle mě byla až 15dc,myslím ze zítra ji to vyhodnotí i ten graf na fertilityfriend,ze ovu byla 15DC. Co si myslíte vy?
@Lilinka88 já právě taky.
i jsem ji to rikala,ze určitě byla 15 DC. Děkuji za názor ![]()
@Ja.JJu. tak to je paráda, že i tobě to utíká… dneska už je úterý a víkend je tu za chviličku. Já tady vložím svůj graf a jestli mi poznáš moji ovulaci, já si nejsem jistá, jestli byla v pondělí nebo až v úterý. Břicho mě teda bolelo v pondělí a pak tam mám dvakrát pokles teploty, ten jeden je teda mazec pokles - ale to mohly být erupce na slunci.
Schválně mrkni, akorát tam toho moc nezaznamenávám a pozitivní ovu test jsem dala až v pondělí. A dneska byl první den, kdy už jsem nesahala po teploměru a kašlu na měření. ![]()
Třeba ti ten můj graf trošku posouží, je to můj úplně první a doufám, že poslední. Víš jak se cítím? naprosto netěhotně, břicho dnes nebolí a prsa už o trošku míň a taky dnes žádný test, hned se mi líp spalo. ![]()
Ahojky tak podle vseho si ovu mela v utery
nebo ne? V pondeli si mela pozitivni ovu test, coz odpovida na tu ovu v utery… no a teda ty tvoje poklesy v grafu jsou dobry
to mas pekne rozlitane… a vidis, presto je to tehotensky graf ![]()
Tak bud rada ze bolesti prestavaji, nekdo to ma cele tehu, viz ja
mela sem ale cele tehu rizikove a neustale sem krvacela atd. A nakonec mam krasnou zdravou zabku
kolik dpo si mela naznak na testu? Nechce se mi to hledat v konverzaci…
a me je porad stejne jako pred ms
zadna zmena, nic jinak…
ale nadeje umira posledni zeeee ![]()
@Ja.JJu. Prave, kdyz jsem do grafu oznacila pozitivni ovu test v nedeli, tak mi vyznacil ovu na nedeli, musela jsem ho trosku precurat a oznacit pozitivni ovu test v pondeli, byva cca za 24hod. V pondeli me bolelo bricho, tak bych to fakt videla na utery. Takze a ted ten test, prvni mini duch byl v pondeli 13DPO,30Dc. Ovulaci jsem teda mela asi 17dc.doufam,ze nepisu nesmysly a trosku ti to priblizim.
ja teda na PMS nejak netrpim, takze me je pred MS porad nejak stejne, krome teda bolesti prsou, jinak me nic neboli. Ale tentokrat tak 2 az 3 dny me bolelo bricho a neprestalo to. Jako pres den to treba chvilku citim, ale nic hroznyho, asi jako slaba MS a tupa bolest. Takze si nic nedelej z toho, ze ti je jako pred. MS, rozdil by jsi asi nepoznala. Jak jsi to mela u prvniho tehu s tou tvoji zabkou krasnou? ![]()
@Ja.JJu. Dneska nejsem unavena a jeste ani nejsem v posteli,kraasa.
jsem pekla chlebik.
at nefotim jen testy. ![]()
@Lilinka88 no tak ty jses husta
a jakej je??? Hej ale uplne mi pripominas me, ja kdyz sem byla tehotna pekla sem rohliky porad
odpovim na predchozi zpravicku hned jak mala zalehne ![]()
@Ja.JJu. Je vybornej, ale tento testnene az zitra, ted je teplej, to by bolel bruch… Je z zitnyho kvasu a 1krat za tyden se k nemu premluvim, prece jen je to casove narocnejsi. Ale pecivo z obchodu se proste neda jist. ![]()
Jasnacka, kdybych nahodou zalehla i ja, tak odepisu zase rano. ![]()