Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
13.3.19 18:53

@Ja.JJu. Ale pokud v tom jedete takhle poctive, tak to by bylo, aby ste se netrefili. Prave naopak… :) a celkove se snazite o druhe jak dlouho? Ja si prave pockam az budu mit poradny testy, pak bych zasla k doktorce a asi az potom. Zatim teda nemam scenar v hlave a taky nevim, jestli bych jeste dalsi 3 tydny vydrzela,jsem drbna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.19 19:17

@Lilinka88 no tak trefime se snad urcite, otazka jestli se zadari a neco z toho bude… snazime se pul roku, od svatby :mrgreen: ale je pravda ze ty predchozi mesice jsme spolu sexik meli min, o dost min, takze treba v tom bude zakopany pes… treba byl proste v dobe kdy ovu nebyla… merim 4 mesice bt a vim ze 3 mesice z toho mereni jsme zrovna v dobe ovu nekde byli a neslo to, takze jsme spolu spali treba 6 dni pred ovulaci a pak az po ovulaci, a ja cekala jestli se zadarilo nebo ne ale porad sem si rikala ze asi tezko, tento cyklus je proste jiny a vazne plny tuleni, takze doufam… ted jen aby fakt ta teplota stoupla a nebyl to anovulacni cyklus.
Tak uvidis kdy to vydrbnis :mrgreen: je pravda ze by bylo zase hezke prozivat to od samotneho zacatku spolecne… u prvniho sem to tak mela, rekla sem to hned, ale ted bych chtela pockat a donest mu az foto z ultrazvuku no. Jsem na tebe zvedava, a tesim se na dalsi testik s poradnyma // :kytka:
Jinak si myslim ze folikul prasknul, pac uz me.prestalo vse bolet :nevim: takze snaaaad dnes vazne ovu a zitra zvysena teplota a bude to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.3.19 20:11

@Ja.JJu. Tak to pak neni se moc cemu divit, kdyz jsi zpetne zjistila, ze nebyl sex v dobe ovulace. Ted jsi to podchytila a hlavne to clovek na sobe vypozoruje a pak je tady pomocnik mereni teploty. :) to bude dobry, ver mi. Neboj, ja uz mam nutkani, kdyz bude test silnejsi, ze mu ho ukazu. Zase neni nic spatnyho, kdyz to bude prozivat se mnou se vsim vsudy, i kdyby neco nahodou… Byla jsem se podivat na test a carka tam zustala. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.19 20:23

@Lilinka88 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pripominas mi me ja taky chodila porad kontrolovat test jestli carka nevzala roha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no jasne, urcite, kdyz to tak citis rekni mu to a budete se radovat spolecne :hug: to prvni tehu je prece jen asi takove proste top no :oops: to druhe pak uz je asi malinko jine a i ty zacatky… :-)
Tak jasne no, ale clovek si rika ty cykly ze treba ovu byla driv a mohlo to klapnout atd. No proste blazni a pak testuje i kdyz vnitrne vi ze tam nemuze asi nic byt no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.3.19 20:38

@Ja.JJu. Rikam,ja z toho za par dni zblaznim, a to jsem jinak celkem normalni. :) ale zase rada slysim, ze nejsem jedina, kdo to tak ma… Ja to nejak promyslim, az si budu jista. Mame pejska, tak ji to supnu do tlamy a povali za paneckem. :lol: za par dni ti budu sekundovat pri tvem zkouseni. :dance: ja pujdu spat, posledni dny chodim se slepicema a vstavam jako blbec ve 4 rano a nemuzu uz spat. Tak hezky vecer a plozeni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.19 21:28

@Lilinka88 tak to jsem zvedava jak to s tim pejskem dooadne :mrgreen: ale drzim palec :mrgreen: tak zase rano :dance: preji dobrou noc a drz palec, at stoupne ta potvora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
14.3.19 06:58

@Ja.JJu. Dobre rano a ma prvni otazka, co tva teplota, poskocila? Doufam, ze ano… Ja posilam ranni mamates, kde uz taky konecne jsou viditelne carky… Mala radost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.3.19 07:31

@Lilinka88 ahojkyyy, no krasa… leze teda jak s chlupate dekt, stejne jak u me teplota :mrgreen: ale lezeeee, krasna carka. :kytka: :dance: me poskocila konecne, mela sem 36,4 , dnes 36,6, po ovulaci mi skace po 0,2 takze to odpovida… a doufam zeeee poroste i zitra… kdyby klesla skacu z okna :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.3.19 07:46

Ahoj holky. Opravdu už konečně ovulace byla? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.3.19 07:55

@makula1 ja bych rekla ze jooooo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.3.19 07:57

@Ja.JJu. A myslíš že fakt ten 36 DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.3.19 08:15

@makula1 myslim ze 36 nebo 37 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
14.3.19 12:03

@Ja.JJu. Leze, ale na to, že před 2 dny na něm nebylo nic, tak jsem ráda. :-D Teplota paráda, tak to už budeš možná moci odpočítávat. :-D Hurááá. Nevím, kam by jsi skákala? :-D Já mám v plánu to dneska doma říct. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.3.19 12:13

@Lilinka88 presne tak, je to krasny testik, zavidim ti ho :andel: :kytka: zdrave samozrejme :mrgreen: je to super, mam za tebe radost, je to peoste to nejkrasnejsi obdobi, i kdyz je vazne plne strachu… ale ve finale to za to vse stoji :srdce: :srdce: :srdce: pocitam ze dnes jsem 1dpo. :-) nenuzu se dockat az budu 10dpo a udelam test. Driv nebudu delat :mrgreen: doufam :mrgreen: tak ti drzim palce at ti to oznameni krasne vyjde, urco pak zase poreferuj :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
14.3.19 12:57

@Ja.JJu. Jooo, to jsem zvědavá na to nejkrásnější období. :-D Samozřejmě potom poreferuju, jaká bude reakce. Myslím si, že absolutně nic netuší, dokonce jsem zahrála divadlo, že má MS. Hele, dřív určitě netestuj, aby jsi třeba nebyla smutná, že tam nic není, protože by to ještě nemohlo být vidět, víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí