Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
14.3.19 14:59

@Lilinka88 ja vim no, ale vis jak to je… ta zvedavost je nekdy proste silnejsi nez ja :mrgreen: ale zkusim to vydrzet a driv jak 10dpo netestovat… snad se nejak zabavime :mrgreen:
Ty jo az tak, tak super ze nema ani tucha… to bude vejrat 8o 8o 8o :mrgreen: :lol: a budes jeste testovat zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
14.3.19 15:04

@Ja.JJu. Já vím, taky mě trošku svrběla ruka, ale pozitivní bylo, že jsem doma neměla test, tak mě to tolik nedrželo. A nemůžeš dát testy manželovi, aby ti je nedával dřív, než 10DPO? :-D :-D
Určitě budu testovat, protože přeci jen to ještě nejsou úplně nejsilnější čárky. Ale zítra a pak si dám celý víkend pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.3.19 08:04

@Lilinka88 ahojky, tak jaaak?cekaaam :mrgreen:
Me se zase dnes zvedla tak mamfakt radost :mrgreen: teda kterou strida smutek ze vcerejsi smrti meho stryce :,(
No a co sw tyka tech testu, muzu mu je dat, ale ja bych si sla koupit jine :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.3.19 08:32

@Ja.JJu. Ahoooj. :-) Já dneska ráno netestovala. :-D Cha, ale jeden jsem si udělala včera odpoledne - celkem takovej slabej, pošlu celej výčet testů. Včera jsem měla radost, tu dneska vystřídala trošku obava, aby bylo všechno tak, jak mám. Pořád mám představu, že čárky budou silnější.
To se strýcem je mi líto, bohužel i tohle je prostě život, někdy je to pěkně na ho…
A mám z tebe velkou radost, že teplota stoupla, to vypadá, že jsi přesně trefila ovulaci, teď už jen počkat na test. Ráno jsem na tebe myslela, když jsem jela do práce a říkala jsem si, že jsi dnes 2DPO. :-D :-D Hrozný. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.3.19 08:33

Dnesni foto vsech testu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.3.19 08:45

@Lilinka88 jeeeeeeeziiiiiiiis to sis mela udelat tedka ranooooo, sem ti rikala ze mas delat rano a ne z naredene moci odpooledneeeee :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neboj, udelej teda zitra rano at se uklidnis jinak se pres vikend zblaznis :mrgreen:
Jeee ty jsi hodna ze na me tak myslis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: a vypada to ze jsem vazne 2dpo a ze jsme to krasne trefili… ted si muzeme konecne dat pust :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aspon par dni :mrgreen: no presne, takovy je zivot a i toto k nemu patri… .mame.v posledni dobe dost umrti v rodine a prijde mi ze na takovy ten srdcervouci smutek ze smrti zacinam byt lehce imunni, ze uz to beru tak ze to to tak proste je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.3.19 08:55

@Ja.JJu. :lol: Já to vím, ale jsem to chtěla ukázat manželovi, včera jsem mu to říkala, ukázala jsem mu na tel.foto a říkám mu to. Tak se začal smát, a že je rád, asi taková reakce, jakou jsem čekala. :-D A dneska ráno se mě ptá, jestli jsem čůrala na test, tak říkám, že dneska nebudu. :-D Já si myslím, že ten stav je asi takový normální, dokud nebudu mít potvrzeno od dr., tak budu přemýšlet. Ale tam jsem si říkala, že bych se objednala až tak v prvním týdnu v dubnu.
Teď můžete mít doma klidné večery, někdy je fajn vynechat a tolik na to nemyslet, že zrovna dnes je den, kdy by něco mělo být.
Tak snad už se všechno to špatné vytratí a přijde jen to pozitivní. Věřím tomu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.3.19 09:31

@Lilinka88 :mrgreen: :lol: tak uz to muzete prozivat spolecne ;) pro klid duse bych testovala jeste zitra ale vazne rano :mrgreen: a pak proste cekat a cekat… :mrgreen: j doufam ze to spatne ted vyrovna treba to me tehotenstvi… doufam ze to klaplo. Ale nechci na to.myslet, nastesti ma Ellinka zitra svatecek tak budeme delat party :mrgreen: tak budeme mit o zabavu postarano. A pristi tyden snad nejak utece… :mrgreen: tesim se az budu testovat. I kdyz nepocitam se zazrakem tak tomu trochu verim :mrgreen:
Jj sex nechci videt min.tyden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.3.19 12:59

@Ja.JJu. Přesně tak. :-) Mám to tak v plánu, že zítra zkusím, co se zase objeví a pak se prostě uvidí. Tak zkus na to chvilku nemyslet, třeba ti pak i ten čas bude trošku rychleji utíkat. Pravda je tak, že já jsem v práci, tak přeci jen mám přes den náplň jasnou a o to míň se tím můžu zabývat. Takhle, když si doma, tak to chápu. Se budu těšit, jak mi budeš potom posílat tvé testy. :) Sex tento týden jen v TV. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.3.19 15:36

@Lilinka88 super tak to.mi dej hned vedet i s fotkou… :lol: urcite bude zase o kousek silnejsi :lol: :kytka:
A tak na te materske se moc takhle flakat neda, kor z dvou a pul letym smradochem :mrgreen: vsak vis, stourani se v zachodove mise a tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale dneska se to treba tahne pac jsme ceeelej den doma… 8o :zed: :mrgreen:
Ja se taky tesim, doufam ze bude co posilaaaat… ze ti nebudu posilat neviditelne duchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.3.19 04:56

@Ja.JJu. Hezke rano, je tu pravidelne testovaci okenko. :lol: takze, z mamatestu mam dobry pocit, zesilil,ale max? No nevim… :roll: vcera to bylo narocny, asi o pul 9 jsem uz spala. :) doufam, ze jsi mela pohodovy patecni vecer. :palec:
To vis, ze pak budeme zkoumat tvoje duchacky a nebude to dlouho trvat. :) uzijte si dnesni svatecni oslavu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.3.19 07:31

Holky dá se z toho něco vyčíst po ovulaci? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.3.19 08:01

@makula1 no ze byla ovulace ten 36dc a ten posledni pokles je bud jen vykyv nebo pokles pred ms. A nebo implantacni pokles, ale to muze byt jen v pripade ze se dalsi teplota vyhoupne zpatky nahoru… :kytka: nebo na co se presne ptas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.3.19 08:04

@Lilinka88 ahojinky, a kde mam jako fotooo??? :cert: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: ukaz chci videt jak to pokracuje :lol:
Ja sla spat taky brzo, :mrgreen: konecne bez plozeni a v klidu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tesim se, koupila sem Elle domecek pro panenky :mrgreen: a playdoh zubare :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: snad bude mit radost :jazyk: taky mejte krasny vikend a urcite mi jeste hod sem ty foteckyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.3.19 08:24

@Ja.JJu. Sakra, jsem je vkladala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie