Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lilinka88 presne tak, kdyz jsme se snazili o malou tak to kolem me jenom kamaradky chodily ze ta je tehotna a tamta taky a ta uz podruhe a ta potreti… a ja furt nic… nekdo tolik chce a nejde to a nekdo ani nechce a proste zapadne jako nic. Je to na palici
tak uvidime co nam prinese dalsi den no… doufam ze same pozitivni zpravy… ![]()
@Lilinka88 jé, ja se zapomnela zanonymnit
tak nevadi, nechtela sem aby nekdo znamej vedel ze takhle blaznim kvuli druhemu miminku no… tak treba sem nezavitaji ![]()
@Ja.JJu. A já jsem si říkala, kdo se nám tu naboural do naší soukromé 2 denní komunikace.
Ale tak dobrý, třeba budeš mít štěstí a nikdo tě tady nevyhmátne.
Tak si budeme držet pěsti na další den a dáme si vědět, jak jsme na tom. Hezký zbytek večera. ![]()
@Lilinka88
soukromne nesoukroma, az se nekdo bude nudit a bude ho zajimat jak to s nama dopadlo tak si pocte
![]()
Urcite, drzim palecky a rano se budu tesit na krasny testik
a ja doufam ze ta mrcha teplota poroste, jinaaaaaaak
krasny vecer ![]()
Mam tady cerstvou ranni zpravu, a to, ze test dnes vypada takto. Bazalni teplota bez zmeny. ![]()
@Lilinka88 pekne ranko, no vidis, tak vypada porad na vitezny cyklus
testiky budes delat dal zase zitra?
Ja teplota porad v nizkych hodnotach
uz me to s prominutim zacina s*at!
ale dneska mam vodovy vytok a hojny, mohla by teda byt az dnes… no jestli nestoupne ani zitra tak je to asi v haji.
@Lilinka88 kazdopadne na to dneska zase hupsnem
vis co, uz bych chtela odpocitavad dpo, ![]()
@Ja.JJu. Já pořád právě nevím…Myslela bych si, že to bude jasnější a tak se držím při zemi, když mamatest byl včera skoro negativní. Jako je pravda, že jsem nemusela test nějak prohlížet a i v šeru byla vidět čárka. Další věc, že i ovulační testy nemám nějak výrazné, tak jestli mám málo hormonu…netuším.
A teď k tobě, kolikátý jsi DC? Je možný, že ovulace teprve nastane, důležitý je, že na to můžete hupsnout i dnes, určitě nic nezkazíte, ba naopak. ![]()
@Lilinka88 tak ja jsem dnes 18dc. Minule byla ovulace taky 18dc… ale podle hlenu pred tydnem a vyraznem padem tpeloty sem ji tipovala proste driv… ale ty bolesti uz 4 den snad… tento cyklus je divneeeeeeeeeeeej. Jen pro zasmani, tady sedim s malou na wc pisi ti , no spadlo ji do zachodu auticko… kaká
![]()
Dulezite je ze carka zesilila, i kdyz ne o tolik, pockala bych jeste dva dny a kdyby nezesilovala asi bych zasla k dr.vzala by ti krev na hcg a rekla by ti jak to s tebou je… ale ja myslim ze ti proste jen hcg roste pooomaaaaaliiickuuuuu. ![]()
@Ja.JJu. Hele, když mám já delší cyklus 35 dní, tak mám ovu mezi 21-22 dnem. Jak se mi střídají vaječníky, tak jeden cyklus mám kratší a druhý delší. Nevím, jak to tedy máš ty… Ale je strašně moc věcí, co může cyklus ovlivnit a tím pátek i posunout ovulaci. Ještě pořád jsi v normě oproti minulému cyklu, což je v pořádku.
Ty jooo, já tady píšu, jak největší radílek a přitom vím prd. ![]()
Já jsem si říkala, že tomu dám do konce týdne, buď zesílí, nebo zajdu v příštím týdnu k doktorce a uvidíme.
To autíčko v záchodu, když kaká, je celkem nemilé.
![]()
@Lilinka88 ja to mam asi nejak podobne, jen teda nema nikdy takove bolesti jak ted ty posledni 4 dny… ted monentale me dost picha na leve strane, az v stydke.kosti, nikdy to tak nemam. V klidu, mame prece neco nacteno tak o tom neco uz taky vime
ja merim 4 m., nebo 5.
uz ani nevim
jj taky bych to tak udelala asi… ale snad zesili, ja myslim ze by slabla kdyby to melo odchazet… a sili… ![]()
Jo jo, to moje holcicka umi delat takove neplecharny
tak jedeme koupit nove auticko ![]()
@Lilinka88 ty jo, ja mam normalne strach ze zacinam mit mozna obdobi bolestivych a strasnych ovu… dneska sem normalne malem odpadla, totalne se mi zamotala hlava a motala se mi i kdyz sem si sedla porad… fuj. Nikdy nikdy nikdy sem to nemela… jako doufam ze mi fakt nic neni
boze kez by ta teplota zitra stoupla a me ty stavy prestaly
@Ja.JJu. Tak možná jsou tento měsíc nějaký erupce na slunci a všechno je takovej mazec.
Bolesti ti teda vůbec nezávidím a už vůbec ne to, že jsou tak silné a trvají tak dlouho. Mně stačí vždycky ten jeden den. A nepomůže ti třeba něco teplého? sprcha a nebo mě ještě napadá termofon na břicho.
Jsem nafocené testy samozřejmě poslala i do jiné skupiny a tam některé holky taky viděly, že sílí a říkaly, abych zkusila ještě test, ale já si dneska už zakázala a zítra taky vlastně. ![]()
Autíčko jste koupily, holky? Akorát bacha, aby zítra nebyla zase nehoda. ![]()
Hezke odpoledne, poradite mi prosim? Tento mesic jsem mela hodne opozdenou ovulaci, 30dc. Dnes jsem 41 dc, bt porad kolem 37 a objevilo se uplne decentni nahnedle spineni, velikost maximalne tak koruny a tim to haslo. Lutealni fazi mam 14 az 15 dni, mohlo by to byt uhnizdovani takhle pozde? Sem tam me zatlaci podbrisek.