Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@šmoulililinka Na to, ze jsi mela pozitivni OT fakt nechapu… Nemuze mit to kojeni fakt na tohle vse vliv?
Takhle to vypada porad bez ovu.
@Leni112 Leni předevčírem večer jednorázové zakrvácení čistě červenou a včera pozitivní ovulák zas…
@šmoulililinka To uz by musela byt ovu jedine dneska, jina moznost ohledne toho asi neni ![]()
Potom uz by byla zavada nekde jinde.
@Leni112 Supr, gratuluju!
tvojí malé slečně teď už budou tři, že?
Ahoj holky prosim poradite mi. Včera jsem zaznamenala silici ovulační test. K večeru začal slabnout. Zkoušela jsem dneska rano v 9hod vim ze to bylo brzo ale přijde mi že zase začíná silit. Znamena to zw teda ovulace jeste asi nebyla?
přikládám foto. Ze včera jich mám hodně ja vim ale testuju podruhe v životě a na doporučení dr
Ahojky holky, nedavno sem se davala graf s ovulaci hned po ms, ta ale nebyla, chci se zeptat zda muzu z tohoto grafu rict ze probehla vcera? Takze i tak driv nez obvykle. A jeste se zeptam jestli v den ovu a i dny po ovulaci muze bolet bricho, krize? Nejak trpim od vcerejska… ![]()
@Vladka23 dle vyrobce ovulace probehne 24-48h po poslednim pozitivnim testu. Ja ho mela obvykle pozitivni jeden den, ale u dcery v uspesnem mesici hned 3 dny po sobe a dle terminu ze screeningu to vypada, ze ovulace probehla spis na zacatku testovani. I jsem tenkrat googlila a bude to individualni, protoze jsem nasla zkusenosti, kdy testy byly pozitivni vic dni a nekdo mel dle bt ovulaci hned po prvnim pozitivnim testu, nekdo tak, jak uvadi vyrobce. Testuj dal
bt meris?
@Anonymní píše:
Ahojky holky, nedavno sem se davala graf s ovulaci hned po ms, ta ale nebyla, chci se zeptat zda muzu z tohoto grafu rict ze probehla vcera? Takze i tak driv nez obvykle. A jeste se zeptam jestli v den ovu a i dny po ovulaci muze bolet bricho, krize? Nejak trpim od vcerejska…
Nekdo ovulaci pozna dle bolesti, takze klidne. Tuhle apku neznam, ale jeste to chce dodat dalsi hodnoty a dle toho se pak lepe pozna, kdy probehla. Aplikace zelenou teckou asi spis vyznacuje plodne dny, ze? ![]()
@Avrun ne tu neměřím. Teď jsem zkoušela testy z toho důvodu že jsem 12dc byla dr a ten mi řek že našel folikul 11.5mm což je na odpovídající DC málo pry. Tak říkal že spíš vypadá na anovulacni cyklus ale že taky nemusí. Že mám zkusit testovat jestli se mi třeba neposunula jen.
@Vladka23 tak ovulace v pulce cyklu je modelovy priklad (jak dlouhy mas cyklus?). Nebo jsi driv ovulaci v tuzo dobu mela?
@Avrun Ano, uz 3.
Dekuji, zitra jdu na kontrolu, tak jsem zase nervozni, aby bylo vse ok. ![]()
A co vy?
@Vladka23 Ja jsem ted vzdy dle hlenu a vseho tusila, kdy cca bude, takze jsem delala ot treba dopoledne i odpoledne, byl to vzdy mzik, kdy byl pozitivni.
Kolikrat jsem to ani nevychytala a druhy den uz slabnul, takze jsem vzdy vedela.
Ale opravdu dodrzuj pravidla, kdy ten test delat a moc nepit. ![]()
@Avrun mám cyklus 28-30dni delší ne. Ovulace vždy podle bolesti a hlenu byla nejdyl 15dc. Dyl uz pak ne