Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Vladka23 Tak může se klidně z různých příčin opozdit. A nebo fakt zrovna tenhle cyklus bude anovulační, to se občas stane. Zatím bych teda testy zkoušela dál. A nebo pak od příštího zkusila měřit bt, to je přeci jen spolehlivější ukazatel ![]()
@Leni112 Určitě bude všechno v pořádku!
Synkovi bylo ve čtvrtek 2,5 roku a na konci února k němu přibyla malá sestřička, takže my se teď snažíme doma nastolit nějaký pravidelný režim…no, zatím to moc nejde ![]()
@Avrun no anovulacni asi nebude. Protože když na ně koukám na živo tak ten ze včera kolem 11hod má obě čárky stejně silné.
@Avrun jj někde se zdržela mrcha. Ale nevadí pojistily jsme to včera a pojistime to asi dneska jeste. A uvidíme
holky klesa vam pri MS teplota? ja vcera mirne spinila…rano jsem se tim padem klasicky merila, teplomer ale od krve… no MS se zatim rozjela velmi velmi mirne ![]()
ta BT ale hore…
@Anonymní píše:
@šmoulililinka me klesa bt az v prubehu ms, dokonce nekdy i po ms…
zrejme budu ten stejny pripad ![]()
Ahoj holky, hledam nejake blizsi informace k OVU testu a tak obecne, nasla jsem neco i tady.
https://www.omaterstvi.cz/ovulacni-test/
Koukala jsem, ze tam je pomerne dost zajimavych clanku napric celym tehotenstvim. Nechci spmovat, prijde mi ale, ze spousta z nas potrebuje kazdou dobrou informaci. Preji Vam vsem budoucim maminkam hodne stesti a zdrava miminka
![]()
@Avrun Jeee, tak to gratuluju.
To jste to vzali hopem. ![]()
Snad se to ustali… Verim, ze je to mazec. ![]()
@šmoulililinka nenusis byt… kazda jsme jina, muzes byt treba tehule
kdy mas dostat ms?
@Anonymní píše:
@šmoulililinka nenusis byt… kazda jsme jina, muzes byt treba tehulekdy mas dostat ms?
nemyslim si, spis slabsi MS proste ![]()
@šmoulililinka ja bych zkusila test
kdyz se teplota drzi nahore… a pokud je u tebe slabsi ms spise vyjimka nez pravidlo… bych to asi nevydrzela a ujistila se ze se o tehu nejedna nebo naopak ano tim testikem no… ![]()
@Anonymní píše:
@šmoulililinka ja bych zkusila testkdyz se teplota drzi nahore… a pokud je u tebe slabsi ms spise vyjimka nez pravidlo… bych to asi nevydrzela a ujistila se ze se o tehu nejedna nebo naopak ano tim testikem no…
zkusim mozna rano, ale fakt si nefandim.. jinak divny to u me je, to je pravda… ja spis mam tendence vykrvacet (nestiham menit a padaj ze me kusy)… ted fakt slabota
@šmoulililinka tak uvidis co rano povi teplota a popr.testik… dej zpravicku, to by me totiz zajimalo jak to dopadne
jako pri spadle teplote bych rekla ze to je ms, ale kdyz ji mas takhle vysoko…
no jsem zvedava ![]()