Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13475
10.3.19 09:58

@Vladka23 Tak může se klidně z různých příčin opozdit. A nebo fakt zrovna tenhle cyklus bude anovulační, to se občas stane. Zatím bych teda testy zkoušela dál. A nebo pak od příštího zkusila měřit bt, to je přeci jen spolehlivější ukazatel ;)

@Leni112 Určitě bude všechno v pořádku! :hug: Synkovi bylo ve čtvrtek 2,5 roku a na konci února k němu přibyla malá sestřička, takže my se teď snažíme doma nastolit nějaký pravidelný režim…no, zatím to moc nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
10.3.19 10:12

@Avrun no anovulacni asi nebude. Protože když na ně koukám na živo tak ten ze včera kolem 11hod má obě čárky stejně silné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
10.3.19 10:39

@Vladka23 Tak opožděná ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
10.3.19 10:52

@Avrun jj někde se zdržela mrcha. Ale nevadí pojistily jsme to včera a pojistime to asi dneska jeste. A uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
10.3.19 13:12

@Vladka23 tak držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
10.3.19 15:44

holky klesa vam pri MS teplota? ja vcera mirne spinila…rano jsem se tim padem klasicky merila, teplomer ale od krve… no MS se zatim rozjela velmi velmi mirne :lol:
ta BT ale hore…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.19 16:24

@šmoulililinka me klesa bt az v prubehu ms, dokonce nekdy i po ms… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7281
10.3.19 16:28
@Anonymní píše:
@šmoulililinka me klesa bt az v prubehu ms, dokonce nekdy i po ms… :nevim:

zrejme budu ten stejny pripad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.19 18:49

Ahoj holky, hledam nejake blizsi informace k OVU testu a tak obecne, nasla jsem neco i tady.
https://www.omaterstvi.cz/ovulacni-test/
Koukala jsem, ze tam je pomerne dost zajimavych clanku napric celym tehotenstvim. Nechci spmovat, prijde mi ale, ze spousta z nas potrebuje kazdou dobrou informaci. Preji Vam vsem budoucim maminkam hodne stesti a zdrava miminka :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.3.19 19:18

@Avrun Jeee, tak to gratuluju. :kytka: To jste to vzali hopem. :lol:
Snad se to ustali… Verim, ze je to mazec. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.19 20:26

@šmoulililinka nenusis byt… kazda jsme jina, muzes byt treba tehule :-) kdy mas dostat ms?

• Citovat
  • Upravit
7281
10.3.19 20:39
@Anonymní píše:
@šmoulililinka nenusis byt… kazda jsme jina, muzes byt treba tehule :-) kdy mas dostat ms?

nemyslim si, spis slabsi MS proste :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.19 20:42

@šmoulililinka ja bych zkusila test :mrgreen: kdyz se teplota drzi nahore… a pokud je u tebe slabsi ms spise vyjimka nez pravidlo… bych to asi nevydrzela a ujistila se ze se o tehu nejedna nebo naopak ano tim testikem no… ;)

• Citovat
  • Upravit
7281
10.3.19 21:02
@Anonymní píše:
@šmoulililinka ja bych zkusila test :mrgreen: kdyz se teplota drzi nahore… a pokud je u tebe slabsi ms spise vyjimka nez pravidlo… bych to asi nevydrzela a ujistila se ze se o tehu nejedna nebo naopak ano tim testikem no… ;)

zkusim mozna rano, ale fakt si nefandim.. jinak divny to u me je, to je pravda… ja spis mam tendence vykrvacet (nestiham menit a padaj ze me kusy)… ted fakt slabota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.19 21:12

@šmoulililinka tak uvidis co rano povi teplota a popr.testik… dej zpravicku, to by me totiz zajimalo jak to dopadne :-) jako pri spadle teplote bych rekla ze to je ms, ale kdyz ji mas takhle vysoko… :nevim: no jsem zvedava :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex