Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Ahoj holky. Potřebuji radu. Měřím prvni cyklus. Proč mi ta aplikace vyznacila ovulaci, když podle teplot asi nebyla ne? 21dc jsem měla ovulační bolesti a 22dc jsem byla u dr a ten říkal, že na ultrazvuku už nic nevidí. Tak mi to prosím vysvětlete. Zezacatku jsem věřila podle hlenu a bolesti, že ovu opravdu ten 21 DC byla, ale teď jsem téma teplotama zmatená
nebo neumím měřit
![]()
@makula1 A nenapsala sis tam treba + u OT?
Kazdopadne ovulace tento cyklus opravdu nebyla.
@Leni112 nenapsala. Já ovu testy nedělala proto jsem měřila teplotu.
A proč to tedy ta apka udělala? A i ten vyznačeny den jsem to tak cítila?
Jsem z toho fakt zmatená 😕
holky konecne hop nahoru, pokud uz se BT bude drzet tam, tak kdy byla ovu?
Ahojky holky poradi mi nekdo? Je to anovulacni cyklus? Vim ze jeste nemam cely cyklus zapsany. Od 10dc citim podbrisek a jeste porad ho citim I ted a od patku mam hlen. Od 16 dne cyklu beru utrogestan na zkraceni cyklu.
@Leni112 kez by! ale predevcirem jsme spolu nespali… tak snad jsme to chytli!
Ahojky holky… dalsi mesic a dalsi dilema… muzu vase nazory? Posilam graf kde mam vyznacenou z predeslych cyklu ovu a ms at vidite jake mam grafy, tento cyklus sem hned po skonceni ms citila bolest v podbrisku a den po ms sem mela hlen tahnouci se, dalsi den kleala teplota a dnes zase stoupla… tak si rikam, ovulace hned po ms? Je to mozne?
i kdyz sem ji predtim mela temer ve stejnou dobu, ze by se najednou takhle uspisila? Dneska mam hojny vytok spise ale kremovity nez tahly… tak ja uz fakt nevim…
Ráda bych se zeptala(by tady budete asi větší odbornice), kdy myslíte, že proběhla ovulace? Přiložím graf bazální teploty. Aplikace mi ukazuje, že 14dc, nicméně teploty se nedrží na stejné výši, ale stoupají. Nemohla být ovulace později? Měřím si bazální teplotu už od října a přijde mi, že čím déle měřím, tím větší v tom mám maglajs. ![]()
Doteď se mi po ovulaci držely teploty na podobné hodnotě, tohle mi ještě nikdy neudělaly, tak nevím, zda je to normální nebo opravdu nemohla ovulace proběhnout později(možná ten 18dc?) a aplikace mi to špatně nevyhodnotila. ![]()
Děkuji za názory.
@šmoulililinka Tak co dnes??
@WojKa Dle aplikace je to vyhodnoceno spravne. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky… dalsi mesic a dalsi dilema… muzu vase nazory? Posilam graf kde mam vyznacenou z predeslych cyklu ovu a ms at vidite jake mam grafy, tento cyklus sem hned po skonceni ms citila bolest v podbrisku a den po ms sem mela hlen tahnouci se, dalsi den kleala teplota a dnes zase stoupla… tak si rikam, ovulace hned po ms? Je to mozne?i kdyz sem ji predtim mela temer ve stejnou dobu, ze by se najednou takhle uspisila? Dneska mam hojny vytok spise ale kremovity nez tahly… tak ja uz fakt nevim…
Bt po ms nekdy stoupne, ale az se bude blizit ovu, tak bude zase klesat. LF mas cca 10 dni, plus minus den, kdyz budes vedet, ze teplota se drzi i pres 11 - 12 DPO, zkousela bych test. ![]()
@WojKa Urcite, zvedani neres, to je vzdy v poradku.
Vetsinou resi holky pokles v te lutealni fazi. ![]()