Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Leni112 ten menses tam je danej jen skrz tu aplikaci
u mě nikdy nedojde stejně ![]()
@makula1 Urcite. Podle toho to vypada, ze to cca zitra dostanes. Pokud ti teda MS chodi a nepotrebujes vyvolavacku.
@Leni112 takže jsem měla anovulační cyklus a zítra mám čekám ms? Zatím jsem vyvolávačku nikdy nepotřebovala.
@makula1 Odhaduji..nevim jak dlouhy mas bezne cyklus. Ale 33 dni uz je „dost“ na konec..
Ale u anovulacniho nekdy MS ne a ne dojit, kazdy to ma jinak.
@Leni112 píše:
@makula1 Odhaduji..nevim jak dlouhy mas bezne cyklus. Ale 33 dni uz je „dost“ na konec..
Ale u anovulacniho nekdy MS ne a ne dojit, kazdy to ma jinak.
Právě že jsem to teď s dr řešila. Mám ho 46 dní ![]()
@makula1 pokud mas tak dlouhe cykly, tak bych ovulaci cekala v tomhle obdobi, odhaduju 30.-35. dc
meris poprve?
Příspěvek upraven 06.03.19 v 05:16
@makula1 Lutealni faze (od ovulace do ms) trva cca 10-16 dni a fertility friend bude dle zadanych hodnot klidne jeste den ovulace posouvat. Zatim se z toho hroutit nemusis
ale mooc dobre si pamatuju, jak jsem resila svoje grafy. Me teploty litaly hodne a presto se zadarilo. Zatim je proste brzy delat zavery, vydrz ![]()
@makula1 Tak to bude prave ono…
Ja osobne bych resila hned neco na srovnani. ![]()
Kdyz jsme se snazili o prvni dite, mela jsem cykly i 60 dni… A to me vic psychicky polozilo jak jsem prave porad nevedela co kdy bude nebude. Zbytecny cekani, zatimco by mezitim probehly cykly dva.
@Avrun Ahoj, moc dobre.
Jsem ted v 10tt, druhe se nam povedlo o kousek rychleji nez to prvni. ![]()
@Leni112 no uvidíme. Tenhle cyklus musím nechat doběhnout a od dalšího mám duphaston na srovnání. 🙂