Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Všechny zdravím, posílám foto svého grafu BT, v pátek jsem si zkoušela udělat TT, ale negativní. Čekala jsem tedy, že se menstruace dostaví tak, jak měla, ale pořád nic. BT se pořád tak nějak drží nahoře. Myslíte si, že bych mohla být těhotná a test by mi to v pátek neukázal? Měla jste to některá také tak? BT mi klesá v den MS.
@Lilinka88 ahojky, mozne to urcite je
ale to ti tady asi nikdo nerekne, udelej testik, v techto dnech uz by byl pozitivni kdyby si byla tehu
jinak to stejne nezjistis
drzim palecky ![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88 ahojky, mozne to urcite jeale to ti tady asi nikdo nerekne, udelej testik, v techto dnech uz by byl pozitivni kdyby si byla tehu
jinak to stejne nezjistis
drzim palecky
Jsem si tak nějak naivně myslela, že by mi to ukázal už v pátek, tak jsem si říkala, že nic a přijde MS. Nechtěla jsem zbytečně dělat další test. Pravda je, že podbřišek a prsa mě bolí už aspoň 5 dní, tak jsem očekávala každým dnem.
@Lilinka88 ono je to dost individualni
muze a nemusi… nekomu ukaze uz 8dpo nekomu az 13dpo… asi zalezi i kdy byla nidace, nekdo ji ma uz 5dpo nekdo 12dpo…
az po ni se zacina vytvaret hcg ktery pak stoupa tusim obden a taky nekomu rychle ze ho zachyti hned na testu a nekomu zase pomaleji ze musi pockat ty 3 dny aby mel alespon dusika..
dokud nedorazi ms nic neni ztraceno
jestli uz ti meska ms tak udelej testik a budes vedet ![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88 ono je to dost individualnimuze a nemusi… nekomu ukaze uz 8dpo nekomu az 13dpo… asi zalezi i kdy byla nidace, nekdo ji ma uz 5dpo nekdo 12dpo…
az po ni se zacina vytvaret hcg ktery pak stoupa tusim obden a taky nekomu rychle ze ho zachyti hned na testu a nekomu zase pomaleji ze musi pockat ty 3 dny aby mel alespon dusika..
dokud nedorazi ms nic neni ztraceno
jestli uz ti meska ms tak udelej testik a budes vedet
Děkuji za rozšíření obzorů.
Tělo je teda velká záhada a naprosto individuální u každého. Po práci si test koupím a zkusím.
Právě, když jsem tady pročítala, jak někdo už měl ducha třeba 10DPO, myslela jsem si, že je to jisté. Druhá věc je ta, že tak, jak mě bolí břicho teď, to se mi nikdy nestává, max.mě bolí prsa před MS a pak mám bolesti až při MS. Těžko teda říct, co se tam tento cyklus odehrává. ![]()
@Lilinka88
Nn, to ze neni pozitivni 10dpo neznamena ze nejsi tehu
ale to ti dnes uz rekla bych s jistotou povi tt
a hlavne to ze holky maji duchy u 8dpo 10dpo neznamena ze tehotenstvi vydrzi… spouste holkam odejde s ms. Proto se testuje az pri meskani ms. Ale kdo to ma vydrzet co
tak drzim palecky a dej vedet jak si dopadla ![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88
Nn, to ze neni pozitivni 10dpo neznamena ze nejsi tehuale to ti dnes uz rekla bych s jistotou povi tt
a hlavne to ze holky maji duchy u 8dpo 10dpo neznamena ze tehotenstvi vydrzi… spouste holkam odejde s ms. Proto se testuje az pri meskani ms. Ale kdo to ma vydrzet co
![]()
![]()
tak drzim palecky a dej vedet jak si dopadla
Ja jsem pred chvili udelala test, neni tam nic zazracnyho, ale vidim uplne pidi ducha. Nevim, jestli ho tedy nevidim jen ja… Nelovim je.
Vidite taky? Je mozny, ze jsem mela v nedeli pozitivni OT a ovulace tedy byla asi az v utery a ne v nedeli, jak mi vyznacil FF?
@Lilinka88 ja ho vidim
mozne je uplne vse
zkus udelat z ranni moci zitra, mela by byt viditelnejsi ![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88 ovulace byva az cca 24h a i dele po pozitivnim OT
Jako je to strašně vykoukaný, ale není to úplně čistý - bych si toho skoro nevšimla. Já měla pozitivní OVU test v neděli a potom v pondělí celý den bolesti, tak jsem si říkala, že asi ovulace. Tak možná by to odpovídalo, že k oplodnění opravdu došlo později a proto ještě není pozitivní. Jsem teda zvědavá, jak to dopadne, ráno zkusím udělat další test, jestli bude duch víc vidět. ![]()
@Lilinka88 no jasne, ono to tak vazne byt mohlo, i bych to tak tipovala
urcite jeste testni zitra, a dej vedet… drzim palce aby to klaplo
![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88 no jasne, ono to tak vazne byt mohlo, i bych to tak tipovalaurcite jeste testni zitra, a dej vedet… drzim palce aby to klaplo
![]()
Určitě dám zítra vědět, co se bude dít dál. A děkuji moc. Jsem to teda vůbec nečekala. ![]()
@Lilinka88
Jako ja tam toho dusika vidim, a pokud ti zitra zesili tak je to jasny
ale vis jak to je, clovek se nema radovat predcasne, takze klidek a nemyslet na to…
ja si u dcery delala test az 4dny po vynechani a to uz byla dalnice, ted delam uz od 8dpo
jak cvok ![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88
Jako ja tam toho dusika vidim, a pokud ti zitra zesili tak je to jasnyale vis jak to je, clovek se nema radovat predcasne, takze klidek a nemyslet na to…
ja si u dcery delala test az 4dny po vynechani a to uz byla dalnice, ted delam uz od 8dpo
![]()
jak cvok
Já se zatím neraduju, spíš jsem z toho překvapená. A taky bych měla mít MS tento cyklus 28 max.29den. Ale jestli se to vše posunulo, tak by to odpovídalo. Člověk se asi i tady nechá strhnout davem, kdyby se nesnažil, tak to neřeší, testuje později a pak je jasno, jak to je a není. Určitě bych tě nenazvala cvokem, ale člověk by rád věděl, na čem je. ![]()