Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Anonymní píše:
@Lilinka88 to jo, ale clovek i kdyz vi ze 8dpo nic nepujde videt, ze to a to a tamhle to tak stejne dela ty nesmyslne veci porad dokoladcera nam trvala cca 4 roky, a to sem malem zesilela
ale ted mi tady beha a asi ma proste vse svuj cas no
urcite dej vedet, moc drzim palce at to krasne vyjde muzes se zacit radovaaaat
To je teda hrozný taková doba, neumím si to představit a asi bych byla šílená.
A teď se snažíte o druhý, jestli jsem to dobře pochopila?
@Lilinka88 jj o druhe, mala ma jit v zari do skolky a chtela jsem to stihnout tak ze bych rodila jeste tento rok a nechala si ji jeste rok doma s prckem a dala ji az na presrok, no a zatim nic
vypada to ze pomaze v zari do skolky a ja do prace
coz mi jako nevadi, jen sem nechtela tak velky vekovy rozdil no… ![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88 jj o druhe, mala ma jit v zari do skolky a chtela jsem to stihnout tak ze bych rodila jeste tento rok a nechala si ji jeste rok doma s prckem a dala ji az na presrok, no a zatim nicvypada to ze pomaze v zari do skolky a ja do prace
coz mi jako nevadi, jen sem nechtela tak velky vekovy rozdil no…
No, clovek mini a zivot meni,ze?ale ja bych jeste nehazela flintu do zita, clovek nikdy nevi, co bude. V kazdym pripade budu taky moc drzet pesti, aby se zadarilo. 😊Ja jsem si zkusila jeste doma udelat test od Maxe a duch je uz myslim vic vykoukatelnej. ![]()
@Lilinka88 presne tak… clovek si muze planovat jak chce co chce ale zivot mu to napise proste podle sebe
uvidime, snad to klapne co nejdriv at ma ta nase certice partaka ![]()
Jeeeeee ty jo, to je krasnyyyy,
ja chci takyyyy
zavidim a mooooooc ti to preju, at pekne zesiluje a je z toho krasna fazolka
to je pocit co… uplne si vzpominam jake to bylo najit // ![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88 presne tak… clovek si muze planovat jak chce co chce ale zivot mu to napise proste podle sebe![]()
uvidime, snad to klapne co nejdriv at ma ta nase certice partaka
Jeeeeee ty jo, to je krasnyyyy,ja chci takyyyy
![]()
zavidim a mooooooc ti to preju, at pekne zesiluje a je z toho krasna fazolka
![]()
to je pocit co… uplne si vzpominam jake to bylo najit //
No, prave. Nikdy clovek nevi, porad vse odklada az na pozdeji a pak… Ja se jeste radsi neraduju, protoze jsem se tu docetla, jak mely holky ducha a pak dostaly MS, tak bych nerada neco zakrikla a pak byla zklamana. Ja jsem se bala, jestli nam to pujde, protoze je mi 30cet a bylo by to prvni. A jak dlouho se snazite o druhe?
@Lilinka88 tak jasne, to je to o cem sem se bavila, proc se nedela test driv nez meska ms. Protoze to muze odejit s nasledujici menstruaci no… ale ty mas krasne ruzoveho dusika, ja verim ze ti to dobre dopadne… holky vetsinou lovi duchy a stinujou aby to slo.vubec videt atd. Ty ho mas krasneho
ale beres to dobre, dokud to neni potvrzene od dr.tak to brat s rezervou, tesit se, verit tomu ale opatrne
me letos taky 30, a prave tim ze nam prvni trvalo 4 roky se taky bojim ze ted to bude jeste horsi, ale jsme oba zdravi, jen to proste trvalo
ted se snazime pul roku, ale gynekolozka mi slibila ze pokud to do leta neklapne trosku nam pomuze asi hormonkama no.
tak uvidime. Treba tento mesic bude vitezny, doufam kazdy cyklus ![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88 tak jasne, to je to o cem sem se bavila, proc se nedela test driv nez meska ms. Protoze to muze odejit s nasledujici menstruaci no… ale ty mas krasne ruzoveho dusika, ja verim ze ti to dobre dopadne… holky vetsinou lovi duchy a stinujou aby to slo.vubec videt atd. Ty ho mas krasnehoale beres to dobre, dokud to neni potvrzene od dr.tak to brat s rezervou, tesit se, verit tomu ale opatrne
me letos taky 30, a prave tim ze nam prvni trvalo 4 roky se taky bojim ze ted to bude jeste horsi, ale jsme oba zdravi, jen to proste trvalo
ted se snazime pul roku, ale gynekolozka mi slibila ze pokud to do leta neklapne trosku nam pomuze asi hormonkama no.
tak uvidime. Treba tento mesic bude vitezny, doufam kazdy cyklus
No prave. Ani manzelovi jsem nic nerikala,on je trosku slepicka a vedeli by to vsichni, a to zatim nechci.
az mozna po doktorce nebo jak budou carky vyraznejsi. Kdy se chodi k dr.? Kdyz si dam kalkulacku podle MS, tak mi to ukazuje 4+1,ale urcite je to mladsi, kdyz ovulace byla pozdeji. A meris si BT a delas testy? Ja to zkusila hned druhy cyklus, abych pak nebyla vystresovana, ze se nedari, prece jen ta psychika je mocna. Vsude ctu nemyslet na to, ale copak to jde? Samo se to neudela, ze? ![]()
@Lilinka88 jj bt merim, uz mam vysledovanou ovulaci takze ted tyden pred i po se intenzivne snazime ![]()
Urcite bych pockala jeste tak 14dni. Driv bych k dr nesla, podle me i kdyz zavolas objedna te nejdriv za ty dva mozna tri tydny
ja sla az v 6 tt
uz sem mela potvrzene i srdicko, kdybys sla driv nemuselo by jeste byt nic videt a stresovala by ses
a zkus vydrzet… vis jak by bylo krasny dat manzelovi v krabicce fotku z prvniho ultrazvuku
tak to planuju ja, jen bych chtela aby mu tu krabicku predala mala
snad bude brzo co predavat ![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88 jj bt merim, uz mam vysledovanou ovulaci takze ted tyden pred i po se intenzivne snazime
Urcite bych pockala jeste tak 14dni. Driv bych k dr nesla, podle me i kdyz zavolas objedna te nejdriv za ty dva mozna tri tydnyja sla az v 6 tt
uz sem mela potvrzene i srdicko, kdybys sla driv nemuselo by jeste byt nic videt a stresovala by ses
a zkus vydrzet… vis jak by bylo krasny dat manzelovi v krabicce fotku z prvniho ultrazvuku
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to planuju ja, jen bych chtela aby mu tu krabicku predala mala
![]()
snad bude brzo co predavat
Ja taky neplanuji jit nejak brzy, je to zbytecny a pak zkoumat, jestli nekde neco je a nebo neni, naprosto zbytecny… Kdyz budu mit tedy pozitivni test, tak pak treba za 2 tydny? Touz bude videt i srdicko? Ja byla pred 3tydny na preventivce, tak vim, ze jsek ok. A ovulacni testy pouzivas? To mi taky celkem pomohlo a to mereni, snazila jsem se poctive. A pak me taky bolelo bricho, tak jsem ovulaci poznala. Predani mas teda krasne vymysleny.
tak to musi klapnout. A ted cekas na Ms nebo ovulaci? At te muzu podpotit. ![]()
@Lilinka88 jj ja bych zsla za ty dva tydny… srdicko uz by mohlo byt videt, ale tohle je taky dost individualni no… stari tehu se bere od prvniho dne posledni ms at si otehotnela v pulce nebo na konci cyklu, takze tezko rict… pokud nebudes mit bolesti, budes v pohode tak bych sla nejdriv za ty dva tydny
ovu testy nepouzivam protoze sem nikdy nezachytika nejvyssi hladinu a nikdy je nemela uplne pozitivni takze sem se stresovala ze nemam ovulaci, ale bt mi ji krasne potvrzuje… ted momentalne nevim jestli ovu byla pred 3 dny nebo je dnes, pac mi dnes klesla teplota a dost me boli podbrisek, jako hodne, takze dneska opet pojistime a uvidime
takze vlastne ted se modlim aby se zitra teplota zvedla a uz se drzela nahore a byla potvrzena ovu a ja mohla odpocitavat dny abych byla tech 8dpo a mohla zacit testovat
neponaucitelne ![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88 jj ja bych zsla za ty dva tydny… srdicko uz by mohlo byt videt, ale tohle je taky dost individualni no… stari tehu se bere od prvniho dne posledni ms at si otehotnela v pulce nebo na konci cyklu, takze tezko rict… pokud nebudes mit bolesti, budes v pohode tak bych sla nejdriv za ty dva tydnyovu testy nepouzivam protoze sem nikdy nezachytika nejvyssi hladinu a nikdy je nemela uplne pozitivni takze sem se stresovala ze nemam ovulaci, ale bt mi ji krasne potvrzuje… ted momentalne nevim jestli ovu byla pred 3 dny nebo je dnes, pac mi dnes klesla teplota a dost me boli podbrisek, jako hodne, takze dneska opet pojistime a uvidime
takze vlastne ted se modlim aby se zitra teplota zvedla a uz se drzela nahore a byla potvrzena ovu a ja mohla odpocitavat dny abych byla tech 8dpo a mohla zacit testovat
neponaucitelne
Ja jsem ovu testy taky nemela uplne pozitivni, proste ma nekdo asi mensi hladinu hormonu. A nedelala jsem treba ani nekolik testu za den, jak se radi… Nekde najdu urcite foto, co u mne byl pozitivni ovu test. Ale je pravda, ze se da krasne ridit BT,ta ukaze hodne, akorat zpetne, coz je nevyhoda a kazdy cyklus muze byt jiny. Tak a nechces vydrzet aspon treba 10DPo?treba by ti to pomohlo. ![]()
@Lilinka88 píše:
Ja jsem ovu testy taky nemela uplne pozitivni, proste ma nekdo asi mensi hladinu hormonu. A nedelala jsem treba ani nekolik testu za den, jak se radi… Nekde najdu urcite foto, co u mne byl pozitivni ovu test. Ale je pravda, ze se da krasne ridit BT,ta ukaze hodne, akorat zpetne, coz je nevyhoda a kazdy cyklus muze byt jiny. Tak a nechces vydrzet aspon treba 10DPo?treba by ti to pomohlo.
Tady foto ovu testu.
@Lilinka88 tak presne takovy byl.muj pozitivni ovu test
ja se na ne pak vyprdla nemela sem na to nervika… ale ta bt je fajn, ja mam ovulaci kazdy cyklus ve stejnou dobu priblizne +-3 dny… takze vim v jakem tom obdobi se snazit nejvice… tak doufam ze to pomuze a proste to klapne… tento mesic se tulime docela casto, co druhy den, tak.moc jame to zatim zadny cyklus nedelali, takze davam nadeji tomuto cyklu… ale nechci se na to upinat no…
aa jasne ze bych chtela vydrzet aspon do 10dpo, ale mam doma plno testu, a kdyz mam, tak delam
sem se zasobovala
![]()
@Anonymní píše:
@Lilinka88 tak presne takovy byl.muj pozitivni ovu testja se na ne pak vyprdla nemela sem na to nervika… ale ta bt je fajn, ja mam ovulaci kazdy cyklus ve stejnou dobu priblizne +-3 dny… takze vim v jakem tom obdobi se snazit nejvice… tak doufam ze to pomuze a proste to klapne… tento mesic se tulime docela casto, co druhy den, tak.moc jame to zatim zadny cyklus nedelali, takze davam nadeji tomuto cyklu… ale nechci se na to upinat no…
aa jasne ze bych chtela vydrzet aspon do 10dpo, ale mam doma plno testu, a kdyz mam, tak delam
![]()
sem se zasobovala
![]()
![]()
Tak pokud vis, kdy je ovulace, tak je velka pravdebodobnost, ze to klapne, uvidis. A kdyby ne, tak treba zase priste
ale nepredbihala bych…
a ohledne testu, kazda to mame proste jinak… Nejlepsi je testy nemit doma, pak to cloveka tak netahne. Ja zkusila dneska rano test, cekala jsem, ze by treba carka byla viditelnejsi, ale je to takhle, takze se zrejme teprve uvidi…
@Lilinka88 to jo, ale clovek i kdyz vi ze 8dpo nic nepujde videt, ze to a to a tamhle to tak stejne dela ty nesmyslne veci porad dokola
dcera nam trvala cca 4 roky, a to sem malem zesilela
ale ted mi tady beha a asi ma proste vse svuj cas no
urcite dej vedet, moc drzim palce at to krasne vyjde muzes se zacit radovaaaat