Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
13.3.19 16:16

@Lilinka88 no ja nevim, at je to co je to uz at je to pryc, uz to nechci :mrgreen: navic je mi ted zle od zaludku. Dneska je milionovej den teda, a to sem si rikala ze.budu mit stesti kdyz sem lovila auto z ho… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neboj, bude to v pohode, ale ten testik bych , teda aspon ja, delala kazde rano… :mrgreen: za prvne bych to urcite nevydrzela a za druhe by me hrozne zajimalo jestli nahodou nemizi… tak nejak bych asi chtela byt v obraze… cela ja :mrgreen: auto nemame, byla jsem v bille a tam nevedou asi :nevim: :mrgreen: tak jsme koupili kinder vajicko a melooooun :mrgreen: a na auticko si ani nevzpomela… a ma zakaz tahani hracek na wc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.19 16:19
@Anonymní píše:
Hezke odpoledne, poradite mi prosim? Tento mesic jsem mela hodne opozdenou ovulaci, 30dc. Dnes jsem 41 dc, bt porad kolem 37 a objevilo se uplne decentni nahnedle spineni, velikost maximalne tak koruny a tim to haslo. Lutealni fazi mam 14 az 15 dni, mohlo by to byt uhnizdovani takhle pozde? Sem tam me zatlaci podbrisek.

Ahojky, uhnizdovani se pise ze muze byt mezi 5-12 dnem takze mozne to je, ale spise vyjimecne no… spise je kolem toho 5-8 dne :nevim: tezko rict, tak uvidis co ti prinesou dalsi dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.19 16:24
@Anonymní píše:
Hezke odpoledne, poradite mi prosim? Tento mesic jsem mela hodne opozdenou ovulaci, 30dc. Dnes jsem 41 dc, bt porad kolem 37 a objevilo se uplne decentni nahnedle spineni, velikost maximalne tak koruny a tim to haslo. Lutealni fazi mam 14 az 15 dni, mohlo by to byt uhnizdovani takhle pozde? Sem tam me zatlaci podbrisek.

Bud to je zahnizdeni nebo si zaspinila kvuli nejake hormonalni nerovnovaze ktera ti i prodlouzila cyklus… mozna vysvetleni i toho podbrisku. Nezbyva nez cekat jestli se dostavi ms. Vice ti moc nikdo neporadi. Ale urcite znam pripady kdy k zahnizdeni doslo i 13dpo, ja jsem treba prioas kdy nektere cykly takhle tyden pred ms zaspinim… takze vazne, tezko rict… :nevim: preji hodne stesticka a // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.3.19 17:09

@Ja.JJu. Ja necekala do rana a udelala ho pred chvili. Hruuza, je to nemoc, ale manzel neni doma, tak byl prostor. :) musim rychlej report, nez se kazdou chvili vrati. :D myslel by si, ze sem blazen. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.3.19 17:11
@Ja.JJu. píše:
@Lilinka88 no ja nevim, at je to co je to uz at je to pryc, uz to nechci :mrgreen: navic je mi ted zle od zaludku. Dneska je milionovej den teda, a to sem si rikala ze.budu mit stesti kdyz sem lovila auto z ho… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neboj, bude to v pohode, ale ten testik bych , teda aspon ja, delala kazde rano… :mrgreen: za prvne bych to urcite nevydrzela a za druhe by me hrozne zajimalo jestli nahodou nemizi… tak nejak bych asi chtela byt v obraze… cela ja :mrgreen: auto nemame, byla jsem v bille a tam nevedou asi :nevim: :mrgreen: tak jsme koupili kinder vajicko a melooooun :mrgreen: a na auticko si ani nevzpomela… a ma zakaz tahani hracek na wc :mrgreen:

Ale dobre jsi to vyresila se zakazem hracek, zitra uz nebude ve wc prekvapko. :) ona si na auto vzpomene pak v nejmin vhodnou chvili. :) A je ti uz lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.19 17:34

@Lilinka88 uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug: :hug: :hug: jako ja mam radost jak svina za tebe :mrgreen: :lol: :lol: cekas miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.19 17:37

@Lilinka88 ja si dachla s malou od nejak od pul3 do 4, takze je mi lip ale spodek porad citim. :cert: ale verim ze zitra bude teplota nahoore :mrgreen: tak neztracim nadeji :mrgreen: jee ale ja mam z tebe fakt radost, ja to ted rikala manzovi tak se tak uculil, rikam mu at se neboji ze na to vlitnem dneska a budeme se taky radovat :mrgreen: treba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.3.19 17:56
@Ja.JJu. píše:
@Lilinka88 uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug: :hug: :hug: jako ja mam radost jak svina za tebe :mrgreen: :lol: :lol: cekas miminko :srdce:

Jeee, ty jsi moc hodna. :hug: jeste to neni plnohodnotna carka, ale uz si myslim, ze to neni ani uplne duch… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.3.19 17:58

@Ja.JJu. To vis, ze se budete radovat, ja se zatim raduju potichu a sama, nevim,jak dlouho to vydrzim…ale musim. :D a manzel, kdyz mu takhle reknes, ze na to vlitnete, nevidi to potom jako, ze musi? Ja musela byt opatrnejsi. 😁Tva teplota jde zitra nahoru. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.19 18:08

@Lilinka88 ja myslim ze je to tehotenska carka, podle me je to jasne ;-) :potlesk: :palec: :kytka: :dance: :hug: jsem zvedava jak to dlouho vydrzis :mrgreen: jak to planujes? 8)
Ale jo, ono uz ho to nebavi, co dva dny… uz i prisel s tim ze jeeezis my dneska zase plodime ze :mrgreen: ale.musel proste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.19 18:18

@Lilinka88 a kez bys mela s tou teplotou pravdu… fakt se na to tesim, clovek je po skonceni ovulace pak uz takovej klidnej ze to proste stihl a nemusi ji porad hlidat no… takze doufaaaam ze zitra stoupne a ja vydechnu… a myslim ze dame i par dni sex.pust :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.19 18:26

@Lilinka88 hele, tak sem se podivala do knizky a ja mela v den ocekavane ms temer neviditelnou carku, tu sem ted ani nevyfotila, a pak teprv po 4 dnech zesilila, a pak zase… takze tvuj prubeh je takovy jaky ma byt :mrgreen: ja myslela ze sem nasla tehda uz dalnici ale je to uz par let a bylo jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.3.19 18:32

@Ja.JJu. Ty jooo a jak tam mas hezky napsane. To mas cely denicek? Tak a ted jsi me uklidnila jeste vic. Zitra uz bude zase treba silnejsi a bude test rano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.3.19 18:36

@Ja.JJu. Tak je to 18dc,tak ma nejvyssi cas. Mne teda prijde, ze to utika pomaleji po ovulaci, ale je pravda, ze ja se na testovani netrepala, az byl termin Ms, tak jsem testovala. Myslim, ze si vydechce i manzel, ale zase je hodnej, ze to takhle bere, plodi se a hotovo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.19 18:41

@Lilinka88 mam celej denicek, konci 19.12, den pred porodem :srdce: mela sem vyvolavacku o tyden driv takze sem vedela kdy porodim , no bylo to uzasne obdobi… doufam ze to brzy budu taky zase prozivat :srdce: pak uz sem ho nestihla dopsat :mrgreen:
A neboj, uz nezealabne, meska ti ms a sili, vse je jak ma byt a vse dobre dopadne :srdce:
Jo ja mu rikala ze tento mesic chci zkusit vazne co dva dny i mimo ovulaci, kdyby jsme se nahodou spletli v teplotach atd. Takze vazne se anazime vic nez kdykoliv.jindy a vazne vazne doufam ze to klapne :srdce: kdy to chces rict manzilkovi? A jak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí