Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
16.3.19 08:31

@Lilinka88 mamatest je krasnej, zesilil, tak testuj jen jednim druhem, zbytecne te to mate… gratuluju k dalsimu zesileni :hug: :hug: :potlesk: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.3.19 08:47

@Ja.JJu. Tak to bude mit mala urcite velkou radost. :) a co tvoje teplota? Doufam, ze stoupa. S tim testem je to tezky, nejcadteji chodim do Maxe a tam mamatest nemaji, tak jsem musela vzit, co bylo. Ale pak jsme jeste jeli nakoupit, tak uz vim, ze v Benu ho maji. Dnes jsem si taky rekla, ze uz pojedu jen v jednom. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.3.19 09:01

@Lilinka88 jooo ja doufam ze bude mit radost, ona je takova svihlinka a ma radost i z mravence :mrgreen: :dance: :mrgreen:
Teplotka dnes 36,7, vcera 36,8. Ale takove poklesy mam bezne v te poovulacni fazi. Mam radost ze se drzi nahore a neklesa do predovulacnich… :lol: no jasne chapu, ale pry jsou mamatesty ty nejspolehlivejsi… takze bych jim verila a zustala u nich ;-) a zesilil ti nadherne takze tam uz to je asi jasny :hug: ms taky nedorazila takze jste v tom budouci rodicove :lol: :lol: :lol: ted jen projit uapesne prvni kontrolou a budete se moct zacit doopravdy radovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.3.19 09:12

@Ja.JJu. Tak to je parada, pokud se nadchne i pro malickost. Nekdy mi pripada, ze maji deti vse a pak si niceho nevazi. Ale to jen takovy maly povzdech. :) zustanu u nic, kdyz vim, kam na ne jit. Ale ja uz tolik testovat nebudu, nejdriv zase v pondeli rano a pak se zacnu domlouvat s doktorkou. Podle Ms bych mela byt pristi tyden zacatek 6.tydne,a to uz by snad mohlo byt videt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.3.19 12:42

@Lilinka88 mas uplnou pravdu, nektere deti jsou dost nevdecne a nevazi si temer niceho :cert: ale reknu ti ze vychovavat a nejak utvorit toho clovicka ve slusneho cloveka je celkem makacka, nikdo ti neda navod jak to dite vychovat spravne, nekdy se v tom fakt ztracim a vubec si nejsem jista jestli to delam spravne. Ale pak mi mala da najevo tim jaka je ze asi ano :srdce: ale je to fuska no :mrgreen:
Jj urcite, v pondeli testni, zavolej dr.rekni ji posledni datum ms a ona si te uz objedna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
17.3.19 06:54

@Lilinka88 bre ranko, jak se citis? :lol: vse oki? Ani sem se nezeptala jestli mas nejake priznaky :mrgreen: ja u male nemela absolutne zadne, pribrala sem 22kg, bylo mi fajn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak ja dnes teplota zas 36,7 coz je super. Tes uz vazne muzu rict ze jsem si jista ze ta ovu probehla a jsem 4dpo. Ja budu testovat asi v patek :mrgreen: pak je vikend a nepujde to kdyz bude rano manza doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.3.19 11:32

@Ja.JJu. Ahooj, my zrovna byli na prochazce a vracime se domu. :) tak to si vezmi, ze pristi vikend uz budes moc testovat, parada, mam radost diky tve teplote. Vypada to super. :palec: priznaky nic, jen me boli podbrisek,jeden den treba nic a dneska ho teda citim dost. A dnes jsem netestovala,pockam zase na zitra. A jak travis nedeli, mate slunicko? Tady ano… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
17.3.19 12:05

@Lilinka88 jj ja chci v patek zkusit… do te doby sem si dala zakaz. Prisny :mrgreen: to bych mela byt tech 9dpo tak snad… no uvidime… jsem ale pevne nohama na zemi, a cekam spis ms, ale nadeji nejak neztracim :-) clovek nikdy nevi, treba to zrovna klaplo :-)
A je fajn ze nemas hlavu naklopenou v zachode :mrgreen: s tim podbriskem sem to mela taky, nekdy sem se nemohla ani narovnat jak to tahlo vsechno… pry uplne bezna vec tim jak se vse roztahuje :nevim: ;) tesim se na tvuh dalsi testik, ja myslim ze uz tam budou krasne dve dalnice :dance: jj je tady nadherne, idealni na prochazku :pankac: my jsme byli za zviratkama :mrgreen: koza s kozama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
17.3.19 12:11
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.3.19 18:26

@Ja.JJu. Tak ja ti vzdycky budu psat, dnes jeste netestuj, do testovani zbyva xx dni. :lol: neee, to musis vydrzet, aby jsi byla v pohode a zbytecne si se nestresovala. Vemsi, kdy teprve ja videla mini ducha. Ja jsem zvedava, co mi test ukaze zase zitra… Doufam, ze bude zase o neco silnejsi a volala bych k doktorce. My se teprve pred chvili po skoro celem dnu vratili a citim se tak, ze bych nejradeji hupsa do postele. Paradni fotecky a kozicky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
17.3.19 19:11

@Lilinka88 kdybys mi je tak mohla vyrazit z ruky :mrgreen: :mrgreen: ne, verim ze to vydrzim :lol: :mrgreen: urcite bude silnejsi, verim tomu a tesim se na fotoooo :mrgreen:
No a az budes mit brisko tak budes uplne k.o. :mrgreen: ale treba budes mit malinke, ja sem mela v 9m brisko jako kamaradky v 6… malinke :mrgreen: a pres to 22kg nahore :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
18.3.19 06:18

@Ja.JJu. Posilam rychle, nez vystartuju do prace dnesni pravidelnou davku testovani. :) a jak budu v praci, tak odepisu na vcerejsi vzkaz. Hezke rano, dnes jsi 5DPO a rychlosti blesku se blizis k prvnimu testovani. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
18.3.19 08:42

@Lilinka88 :dance: :dance: :dance: krasnej teeeeeestttttiiiikkkk :dance: :dance: :dance: super, je to taaam. Uz ses objednala k dr? :lol: jj dnes 5dpo 36,8 a jestw fuuura casu predemnou :mrgreen: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
18.3.19 11:52

@Ja.JJu. Teď už to vypadá konečně trochu jako pozitivní test, že? :-D Čekala jsem, co na něm bude dneska a před chvíli volala k mudr. Objednala mě na příští úterý, což je 26.3.2019. Tak uvidíme… Byla bych ráda, kdyby bylo mimi v děloze a bylo by vidět srdíčko, pak bych se přestala stresovat.
Teplota vypadá dobře. :pankac: a já bych i řekla, že by jsi něco mohla poznat 6,7DPO, ne? to může být nidační pokles - já ho tedy podle všeho měla. Ještě dneska jsem naposledy změřila BT a pořád mám stejně 36,8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
18.3.19 12:42

@Lilinka88 tak super, za tyden se nahlasis s fotkou fazolky :srdce: :dance: :dance: :dance: jsem na tebe zvedava, uz by snad mohlo jit videt srdicko, ale jak rikam, je to taky dost individualni, ale snad ano a budes v klidu ze je tam kde ma a ze ma vse co ma mit :hug:
Ja nevim ,me teda dneska zacal bolet podbrisek a zada stejne jako pred ms, takze asi pocitam s tim ze prijde, mam ji dostat tak 23-24… tak se ted prave pripravuju na to ze to neklaplo a tak jako kazdy mesic se na tom snazim najit nejake plus ze to ted nevyjde… treba ze pristi mesic by to bylo lepsi pac bych mohla porodit ve stejny mesic jak s Elli, nebo ze mam jeste mesic kdy se muzu domluvit s holkama a vyrazit na rej. Atd. :nevim: jako ja tu sanci nezahazuju, jen to je pokazde stejne jako ted ten stav pred ms. Takze :nevim: :? A taky sem si rekla ze testovat budu az v pondeli, tzn.po terminu ms. To je 25. Pokud to vydrzim samozrejme a pokud ms do te doby neprijde , ale jsem pripravena celit vsem nastraham tak snad to vydrzim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí