Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Ja.JJu. Aha, já myslela, že je to mamatest - ten vypadá úplně stejně, teda aspoň pro mě. Jestli ho vidím i já na stejném místě jako ty, tak tam prostě je a uvidíme, jak to bude dál. Ale byl by to teda velkej mazec. ![]()
@Lilinka88 jojo presne tam
no jako vis jak to je, to testovani pred ms… nuze tam byt ale nemusi to vyjit… ale kdyby jo tak by to byl hooodne velkej mazec
jo a vis co ja sem ti chtela podekovat ze se o to s tebou taky muzu podelit, ja to vubec nikomu jinemu totiz nerikam, kujuuu ![]()
@Ja.JJu. Já vím, jak to je - na prd, ale taky to nemusí být vůbec na prd a může z toho něco být. Člověk nikdy neví. Mazec by to byl, byla bych ráda.
Akorát zkus vydržet ob den, ať tam vidíme rozdíl. A měla jsi takhle někdy ducha při testování nebo neee?
Jéé, to není vůbec zač, vždyť ty to se mnou tady prožíváš úplně od začátku, takže to je vzájemná výpomoc. ![]()
Ahojky holky. Co myslíte? Tady je graf. Kdo se chysta testovat příští týden?
@Lilinka88 jasne, uvidime… nejak me dnes zacalo zase pobolivat bricho, takze spis se citim zase na ms
no, uvidime… bylo by to super… ale kdyby to nevyslo tak se neda nic delat a pojede se dal… ![]()
Jeeeeje ja tech duchu behem tech let.mela snad milion
takze i proto vim ze to proste nemusi vubec nic znamenat… je to duch foceny po 3min.
dlooooouho se totiz celej zbarvoval, ze byla ta plocha cela ruzova dlouho nez zbelala… takze
proste uvidime… ale konecne sem se dockala toho testovan i
![]()
@Ja.JJu. Taky mě bolelo břicho, měla jsem to dostat v pondělí a už od pátku mě bolelo břicho a měla jsem takovej pocit mokra, že jsem chodila kontrolovat, jestli už náhodou. Příznaky byly jako před MS, akorát mě spíš břicho bolí v den MS nebo max.noc před… Kdybych to vzala zpětně, tak bych si nedokázala tipnout, jestli MS nebo těhotenství - je to naprosto stejný. Já měla trošku nápovědu tu bolest prsou.
Je super, že duch je v limitu a ne nějaký po limitu - ta lepší varianta.
Včera jsem vykoukala, jaký vitamín na prodloužení lut.fáze, ale to je až varianta, kdyby. ![]()
@Lenulin95 Graf máš pěkný, i hezky ovulace vyznačená.
Já jsem dotestovala a v úterý jdu k dr., aby mi potvrdila těhotenství.
tak držím palce při testování.
@Lilinka88 děkuji
jsem zvědavá jestli z toho něco bude. Moc tomu nevěřím, že by se zadařilo hned poprvé. I když první dcera se také povedla hned. Necháme se prekvapit. Každopádně mě poboliva občas v podbřišku a píchá v levem vaječníků. Takhle jsem to měla přesně u dcery. Ale nic si nenamlouvam 😊 také držím palečky. A gratuluji 😊
@Lenulin95 Jestli se nám to povedlo, tak napoprvé, takže možné to určitě je a vůbec bych neházela flintu do žita.
Jinak, já jsem na sobě nepozorovala vůbec nic, až asi 2 dny před MS mě bolel podbřišek, hrozně moooc prsa a několik dní mě bolelo vzadu v kříži. Jinak mi nebylo absolutně nic. Takže dle pocitů je to vždy 50 na 50. Ale každá jsme prostě jiná. ![]()
@Lilinka88 také se vám to povedlo napoprvé 😊 tak to je super. Nám první dcera také no
uvidíme bud to vyjde a když ne,tak se nic neděje.
vyjde to jindy.
@Lilinka88 tak presne tak to mam ja, pocit mokra a bolest bricha a zad… u pms pocit mokra nemam ale bolesti jsou stejne…
kurnik sopa… pockam do nedele a uvidim… mozna se mi diky manzovi nepodari testnou pac bude vikend doma, tak mozna az v pondeli… a divala jsem se PORADNE na sve grafy a LF mam 12 dni.. takze vlastne bych ms mela dostat az v pondeli
me zmatl ten graf pac on jak se mi smrskne tak mi to datume skace treba po3 dnech… no kazdopadne bolesti celeho spodku mam uz fakt stejne jako pred tou ms… nevim, ja bych asi rekla ze nic… takze testnu v nedeli nebo v pondeli… podle situace…
@Lenulin95 drzim palecky , graf super, ted aby nam to tak vydrzelo ![]()
@Ja.JJu. No, právě, mně to u tebe pořád nějak nevycházelo a ta délka 10 dní je opravdu hraniční…Nejlepší by bylo, kdyby si tě manžel hlídal a mohla jsi testovat až v pondělí.
A i v pondělí nemusí být výsledek objektivní, nejlepší je až v den vynechané MS, což by prakticky bylo úterý. A zapisuješ si teplotu ve FF? Tam je to moc hezky vidět.
@Lilinka88 no nene ja mam graf jinde, poslu ti muj graf jsou tam tri mes.zpetne… zelena plodne dny, cervema ms a fialova preskrtla teplota ty dve hodnoy, to ovlivnil alkohol tam sem sla.spat k ranu a pila vino… jinak tam jde vse pekne videt…