Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lenulin95 no ja testovala dneska, jsem 9dpo, a pidimidi dusik tam byl. Ms mam dostat v pondeli tak testnu v pondeli… a kdy to prubnes ty? ![]()
@Ja.JJu. Já jsem to napsala blbě, budu začátek 7.týdne. Mě pořád mate, že je to týden a dny. Takže kecám, teď budu podle MS v neděli konec 6.týdne.
Vidíš, a to nejsem ani doma na mateřské a nemám vykojenej mozek.
To říká vždycky kamarádka, ať se nezlobím, že má asi vykojenej mozek.
Tak já zkusím trošku popřemýšlet, ale hodně jezdí lidi na Dalešickou nebo Vranovskou přehradu. Já vím o parádním místě a koupání, ale jsou to jižní Čechy, to nevím, jestli už na vás není moc daleko. ![]()
@Lilinka88 vis co, zajdi si tam… nekdo to srdicko ma proste uz i v tom.7tt… takze se hod do klidecku, tes se na utery a uvidis, bud tam.bude nebo tam bude za tyden
a dr se mrkne jestki je vse tam kde ma byt a ty se urcite uklidnis…
No vsak pockej
jak se zacnes pak zadrhavat a premyslet dloooouho nad banalitama protoze ti to mozek rcyhleji nedovoli
![]()
Jooo tam je vlastne ta Vranovska… tam jsme byli jednou ale voda nic moc, jde mi o malou vis, nejradeji bych nejakou cistou piskovnu ![]()
No daleko… zalezi na tom… mala jizdu v aute miluje takze
![]()
@Ja.JJu. Já si to tak nějak myslím, že to je pak v hlavě trošku jinak a vše trvá.
počítám se vším.
Půjdu a uvidí se. Já jsem trošku v klidu i díky tomu, že mi fakt nic není, břicho mě nebolí už aspoň 3 dny. Akorát ty prsa - to je pořád mazec a mám pocit, že váží tak 50kg, ani nevím, jak bych je popsala. ![]()
No, právě, my takhle do kempů tady moc nejezdíme, nám to tady není vzácný. Ale kdyby ty jižní Čechy, tak Suchdol nad Lužnicí, Dvory nad Lužnicí, tam jsou parádní pískovny.
https://www.kudyznudy.cz/…luznici.aspx
Sem jezdíme my a je to super, je tam spousta kempů a je to asi 15km od Třeboně. Jedeme tam snad už po 5. Loni jsme teda byli ještě v září v Chorvatsku, a to bylo taky super. Akorát máme psa, tak jsme museli volit září, kdy jsou už teploty příjemnější.
@Lilinka88 dekuju za typy ja si to hned zapisu a podivam se vecer… vis co, my prave klidne za cistym prostredim pojedeme i nekam dal… mala vodu zboznuje, maximalne tak snad se nekam dostaneme
presne tak, jses uplne v pohodicce takze je vse v poradku, testik mas krasnej takze neni co resit a muzes se jen tesit
ty prsa mam stejne, tak ja je mam tezke i tak, ja mam porad 11kg navic od porodu, sem mela 92 kg kdyz sem sla rodit
masakrrrrrrrrrr. Takze v nich mam stale zavazi
ale je fakt ze ted trochu vic… ale… buh vi ![]()
Budete mit asi nejakeho bytoveho pejska ze?
My mame dva
ale venku
a my zase musime shanet chuvu pro pesany kdyz chcem nekam vyrazit… ![]()
@Ja.JJu. Tak jižní Čechy určitě stojí za to. A kdyby jsi chtěla i tip na ubytování, kam jedeme my, což je taková chaloupka na samotě, tak klidně můžu dát. Bude to tedy o trošku dražší, než kemp, ale pořád na nějaké ubytování, kde je člověk úplně sám, je to super. Paní chce 1000Kč na noc za celou chalupu, takže pro nás super cena a místo. Nooo, váhy, to se taky děsím, co člověk vše nabere, ale tak uvidíme. ![]()
My máme stafordšírského bulteriéra, jestli ti to něco říká? Je skladná, má do 15ti kg a hlavně jsou strašně úžasní. ![]()
@Ja.JJu. pošli nám sem dušíka 😁 já zkusím nejdřív ve středu. To budu 10DPO. Tak jsem zvědavá 😂
@Lilinka88 urcite mi dej prosim kontakt, jestli tam je i nejake koupani pobliz…
budes moc hodna, dekuji… neni to takovej ten pes s tim zamacklym cumakem?
do bytu idealni takove mensi pleminko… my mame obri plemeno, VELKEHO SVYCARSKEHO SALASNICKEHO
a krizence labradora a ?
s necim je striklej
mela sem dost strach co budou rikat na malou , a je to super, teda samotnou nikdy nenecham, i kdyz jim verim, ale nikdy nevis, omylem je pichne treba do oka oni se ozenou a nestesti na svete, ale kdyz sem s nima tak se po nich i vali a uplne super… snad i u vas pejsan prijme prcka jako partaka… co byste chteli? Holcicku nebo chlapecka? ![]()
@Lenulin95 ja sem dneska posilala, nekde tady zpetne bude
mam to uz vymazane
chystam pro manzilka prekvapko kdyby to vyslo a nerada bych aby to nasel v.telefonu kdyby treba neco hledal ![]()
Tak drzim palce… snad nam to vsem utece
ja v pondeli testuju, Lilinka v utery prvni kontrola a ty ve stredu prvni test… tak jsem na nas devcatka zvedava ![]()
@Ja.JJu. juuuuu už jsem to našla. Také tam něco vidím. Tak držím moc palecky
to máme aspoň hezky po sobe. Jsem na nás zvědavá ![]()
No holky ja mam ty bolesti cimdal vetsi ,podbrisek zada… myvam dost bolestivej PMS i mesicky a docela to odpovida… tak sem nervoza trosku
uvidime no…
Dusik tam.sice mozna je ale jeste to porad nic enznamena… ![]()
Ale drzim nam vsem palecky at to dopadneeeeeeeeeee ![]()
@Ja.JJu. Prave ty piskovny, co jsem posilala jsou od ubytovani asi 10minut autem, takze fakt parada. Jsou tam pisecny plaze s pozvolnym vstupem do vody, takze pro prcky uplne idealni. Kontakt pohledam a poslu. ![]()
Akorat nevim, jestli jsem nezakrikla ty bolesti, ted me asi tak pul hodiny boli cely bricho a picha jakoze dole, nemuzu se skoro ani narovnat, jak to boli. Prirovnala bych to trosku k zarazenym prdum. Ja nechci bejak zbytecne plasit, treba je to normalni, ale neni to jak MS bolest… Doufam, ze to prejde a zitra bude dobre. Jeste jsem kontrolovala, jestli nekrvacim, a to ne. Ach jooo.
@Lilinka88 neboj,.ono takhle zezacatku muze byt fakt.cokoliv, a pry prave to pichani je normalni… bez si odpocinout a urcite to prejde… treba si jen pretazena… mam.pocit ze tim jak je dole vse prekrvene se pak i vetsi namaha muze projevit bolesti… tak hod nohy nahoru a bude to dobre…
ja sem.asi taky, dneska mala.byla jak z divokych vajec, cele.odpoledne jsem s ni byla na trampoline, neustale sem ji nekam zvedala, tahala… vubec si nedokazu kdybych byla tehotna a treba na rizikovem… s dvou a ctvrt letou holcickou ![]()
Ten kontantk nespecha ale budu za nej moc rada… zni to dobre ![]()
@Ja.JJu. Ja prave nemuzu ani lezet, jak to boli a picha… Trosku jsem se vydesila. Vzala jsem si espumisan a uvidime. Jsem cetla, ze se tak muze projevovat mimodelozni,tak lezim a premyslim. Doufam, ze to bude dobry a treba jsou to jen hodne velky zarazeny prdy. Kdyby clovek vedel, jak to ma bolet, byla by to hned jina. Zrovna jsem si vsimla, jak jsi psala, ze mas PMS, to uz jsme dneska taky rozebiraly… Muze a taky nemusi byt, tak hlavu vzhuru a tesit se na pondeli.
kontakt ti poslu do zpravy a uvidis, jak se ti bude libit.
@Lilinka88 az tak te to picha?
ja bych ti moc rada poradila, ale ja u prvniho tehu co se tyka bolesti v zacatku vubec nemela, ja sem krvacela ale bolest moc nebyla… tezko rict… ale urcite bych pokud se ta bolest vyrazne zhorsi necekala do utery a zajela na pohotovost… mas strach ted co chudatko, ale ono to nemusi znamenat ze je neco spatne… mozna to bude otazka par hodin a prejde to a bude vse v poradku
budu drzet palecky ![]()