Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Ja.JJu. Ja si vubec neumim predstavit 4 az 5 let se snazit, to musi byt na palici. A doktorka vas nikam neposilala? Rika se, ze rok snazeni je jeste ok. Mozna i u vas zapracovala ta hrozna psychika a vse vam mrcha posouvala. Ale mas pravdu, ze vam to takhle zivot napsal, nekdo nad nami sedi a pise nam ty komedie.
a pak se nad tim bavi.
@Lilinka88 jelikoz jsme byli mladi tak jsme rikali ze pockame a kdyz to nepujde dva roky neco podsotuoime, tak nas za dva roky poslala na vysetreni, ja s vajecnikama a muj spermio, oba naprosto v poradku a chlap
nadprumerne plodny, tak dr rikala ze se mozna i uklidime tim ze vime ze jsme ok a pujde to samo, nechteli jsme zadne hormony protoze jsme byli v poradku, tak se cekalo dalsi dva roky, no a pak mi napsala ten clostik s tim ze pokud se nam nezadari do tri mesicu posle nas rovnou na ivf. Nastesti sem ho ani nestihla brat. Takze tak asi no. Zitra se ozvi s foteckoooou a prejeme krasnou noc s Ellinkou ![]()
@Ja.JJu. Hezke rano.
blizi se tve zitrejsi testovani a ja jsem moooc zvedava.
posilam svuj ranni test. Ja asi nikdy nebudu mit uplny dalnice. ![]()
@Lilinka88 pekne ranko.. tak ja mela.uplne to same… nemam silnejsi a presto mi tady chrni broucek
uzasny. Uz ti potichounku gratuluju
vlaatne vaaam obema ![]()
@Lilinka88 a ja 36,9 a bezezmen
a zacinam.mit pocit ze se.tento mesic asi zazrak nebude konat… takovej ten vnitrni… no uvidime… zitra.rano zkusim ![]()
@Ja.JJu. Tak jsem rada, ze v tom nejsem sama s tou dalnici.
ale na druhou stranu jsem rada, ze je to tam. Ted uz jen pockat v utery na kontrolu. A pak uz budu daleko klidnejsi. ![]()
@Ja.JJu. Zkus nemit zadne pocity… Hodne dela i prave toto mysleni. A pak kolikrat, kdyz si myslis, ze nic a ono preci jen… ![]()
@Lilinka88 v utery bude vse v poradku, budete mit obrazek fazolky a budete happyyyyy
a tak ja vim, vsak ja si tim vsim prochazela pres 4 roky a vim ze mi to mysleni k nicemu nepomohlo… ale clovek si nemuze pomoct, a porad nevim jak.teda spravne myslet, kdyz tomu veris, budes moc zklamana, kdyz tomu neveris tak si z toho na nervy ze se to zase nepovede a jestw si tim sama uskodis… chapes jo, na palici
kazdopadne sem v haji, nemam test!!!!
ja myslela ze jo ale nevyhodila sem stare krabicky!!! A jsem na vesnici kde nemam lekarnu a jsem bez auta.
a bejdriv ae dostanu do mesta v utery tak abych mohla nepozoravne kouoit test
jaaaaj. Ale zkusim kamosku, ja chci zitra testnoooouuuut
Jééé, já vím, mně se to radí, protože já se nemusela snažit tolik let. Já bych jen chtěla, aby jsi to brala jako nějakou vzpruhu. Samozřejmě člověk vždycky sám ví nejlíp, jak se chovat a co dělat a naopak nedělat. Dělej prostě tak, jak to cítíš a tak to bude určitě nejsprávnější.
Tak ten test, to bude teda problém. Ale pokud bude kamarádka tak hodná a koupí ti jej, tak tě zachrání.
Jooo, takhle, ty chceš testovat potají před manželem? ![]()
@Lilinka88 vsak jasne
ale jak rikam, clovek proste tápe a sam nevi jak se k tomu stavet… pritom z prvniho snazeni vim ze je to a to zbytecne, stejne to delam znova a znova…
jj koupi, vecer s nim nakluse
jsem rada
ale taky jsem nohama na zemi…
uvidimeeeeeeeeeee
![]()
@Lilinka88 jj chci to tajit do prvniho ultrazvuku kdyby to vyslo ![]()
@Ja.JJu. To je jeden den tak a druhej den zase tak, že? Tak ta je hodná, asi tě zachránila před panikou.
Tak to jsem zvědavá, co tam nalovíme. Akorát mám pocit, že mamatest moc duchy nedělá a čárka je vidět až později, na duchy je dobrej max - to je tam má i ta, co těhotná není. ![]()
Tak to budeš frajerka, jestli to vydržíš.
![]()
@Lilinka88 no koupila mi ne mamatest ale takovej s kytickama jmenuje se comfort…
tak uvidime… a jak pises,.ty pocity jsou kazdej pulden jine… jendou si reknu ze je to iedno ze to neresim a proste to bud je nebo neni, pak se na to upinam, pak zase ne… no saskarna tady s tim
tak se tesim na rano…
![]()
@Ja.JJu. Tak to asi nebudeš ani moct dospat, že?
Trošku ti rozumím, já dneska zase vstávala snad v 5hod. Asi jako každý den posledních 14 dní. ![]()
Teď jsi v období jako by v tobě byli dva lidi a jeden říká: testuj a druhej: netestuj.
![]()