Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lenulin95 Já bych se vůbec nebála, je teda ještě brzy na nějaký závěry, ale musíš myslet pozitivně, určitě tam něco je a teď záleží, jak si s tím tělo poradí, a to si určitě poradí dobře, ničeho se neboj.
Kdybych ti poslala svýho ducha, co jsem měla cca 2 dny před MS, tak tam taky nic nevykoukáš a pak to bylo čím dál lepší a čárka sílila a pak se začala barvit růžově.
Když najdu ducha, tak ho sem dám. ![]()
@Lenulin95 Tady mám fotky. První test je 2 dny před MS, 28DC a ten další je 1 před MS nebo v den MS, teď už si nejsem moc jistá. Já těch testů udělala hromadu.
A jak vidíš, taky tam není nějaká zázračná čárka. ![]()
@Lilinka88 no a jak se potom pěkně zbarvila
super. To je dr.max?
@Lenulin95 No, ale taky to nebylo hned. Třeba já jsem na mamatestu měla čárku viditelnou až tak dva dny po MS. Ten první je nějakej Life cosi… a ten druhej už je Max a u toho mě holky upozorňovaly, že dělá duchy.
@Lilinka88 já mám asi 7 testu. Kazdy jiná značka. Zítra udělám ten co jsem dělala dnes a uvidíme. Ať už je ránooo
aspoň budu vedet na čem jsem.
@Lenulin95 Taky mi bylo raděno, abych testovala jen jednou značkou, je vidět, jak čárka sílí. Že každý test má různě barviva a pak to může být matoucí.
Ráno, budu teda zvědavá, co najdeš na testu. ![]()
@Lilinka88 to já jsem také zvědavá. Zatím teplota je porad 37. Hned jak udělám testik,tak vám to sem poslu. 😊
@Ja.JJu. Ja to ted trosku pocitam a nejsi dnes nahodou 4+0? Nevim, jestli mam dobry vypocty, ale dnes mas termin MS po 28dnech,ze? Tak to by vychazelo, pokud posledni MS byla 25.2.,ze jsi dnes 4+0 a ne 5+2, nejak mi ty pocty nesedely. Sakra… Nebo tomu nerozumim. 😁 😁
Holky ja dneska nestiham vubec ozvu se zitra brouci, dneska spousta starosti. Posledni ms byla 23.2 a mas pravdu o tyden sem se sekla coz me docela stve takze
jsem 4+2 . Takze pristi tyden bude akorat vacek.
holky zitra se ozvu a drzim palecky jak jedne tak druhe a tesim se na foteckyyyyyyyy
a same pozitivni zpravyyyy ![]()
Dobre rano
Holkyyyyyy 😍 ze vidím dobře a čárka je o málo výraznější než včera? 😊 teplota porad 37. Opět je mi špatně od žaludku 😏
@Lilinka88 ahojkyyyyyy, tak konecne sem tady, jakoak se citis pred dnesnim ultrazvuken?
v kolik to mas? Psala si ze az odpo ze… tesim seeeeeeeeeeee ![]()
A ty jmena az na Josefinku
jsou krasne… ja bych taky chtela Lily, ale mame Ellu, a kdyz na ne budes volat Elli, Lily
to je divne
a kluka Denise, Dominika
s klukama je to u nas horsi to nevime vubec… ja chtela holcicku i Isabelku ale asi u nas zvitezi Viktorka…
tak uvidimeeee
ono to nejak dopadnou musi ![]()
@Lenulin95 no to me po…
on tam fakt je a vyraznejsi
ty jo, tak sem zvedava na tvuj zitrejsi test!!!!!
A ja dnesni test (ten spodni) stejny jak vcera…
no tak snad zitra zesili o kousek zase…
@Ja.JJu. Hezké ráno.
Já se cítím dobře, ale trošku nervózně. Paradoxně si i dneska přijdu nějak míň nafouklá a tolik mě neškrtí kalhoty.
Což je konečně taky super.
Já jdu na 16.30hod. Domluvila jsem se, že v práci skončím o hoďku dřív, tak to musím stihnout. Určitě se potom ozvu. Jsem napnutá jako gatě, sakra. Ale pořád se uklidňuju, že mi nic není, nic nebolí, že to musí být vše v pořádku.
Viktorku chtěla hrozně moc kamarádka, ale neprošlo jí to. ![]()
Nějaký jméno se prostě vybrat musí a to dítě ho bude nosit celý život a ještě to nějak zkombinovat s příjmením. ![]()