Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Avrun Františkovi budou příští týden 3 měsíce. Režim též moc nemáme. Se staršími dětmi mi pomáhá babička, s vyzvedáváním a kroužky. Dneska nám začaly prázdniny, tak jsem ráda že bude hezky.
@andelka83 co tím chtěl básník říct?? a jak se máš ty?
No zrovna jsem se chtěla zeptat na těhotenství a ono je malýmu už „tolik“. To fakt neskutečně letí…
@Janička 1211 píše:
@andelka83 co tím chtěl básník říct??a jak se máš ty?
Jsem se uklikla, píšu levou rukou při kojení. Dopsala jsem výše. ![]()
@andelka83 no tak po dotazu na básníka, se mi příspěvek ukázal ![]()
@andelka83 Janička je prý líná po dědovi. Říká babička
nábytek obchází už dlouho, chce chodit za ruce, což vím, že není úplně super. Ale bojí se pustit. A co by se namáhala, když si všude doveze, že…
@Janička 1211 píše:
@andelka83 Janička je prý líná po dědovi. Říká babičkanábytek obchází už dlouho, chce chodit za ruce, což vím, že není úplně super. Ale bojí se pustit. A co by se namáhala, když si všude doveze, že…
Však to přijde. Zvlášť teď jak je hezky, tak venku nepoleze, zapomene se a už bude tapkat.
@andelka83 tak to se asi budeš divit, ale lezení na zahradě je úplně TOP. A musím být ve střehu, protože jí nejvíc zajímají růže a kopřivy…
Ahoj. Mohla by mi nějaká zkušená duše kouknout na graf? Jeden den jsme byli neopatrní (a zrovna v ten nejvhodnější) a teď nevím jestli to vyšlo nebo se mi příznaky tvoří jen v hlavě. Cykly mám cca 28 dní
Anonymni tak to ti nikdo nerekne, zatim se drzi nahore, zkus si udelat test, ja mela 8dpo uz naznak. Jinak musis vydrzet, pokud neklesne a nedostavi se ms tak jsi nejspis tehule… ale ted je to klasicky graf ktery bud klesne nebo ne… nezzbyva nez cekat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Mohla by mi nějaká zkušená duše kouknout na graf? Jeden den jsme byli neopatrní (a zrovna v ten nejvhodnější) a teď nevím jestli to vyšlo nebo se mi příznaky tvoří jen v hlavě. Cykly mám cca 28 dní
Druhá fáze vypadá stejně ať je to těhotenství nebo ne, takže musíš počkat. Já mám teda zkušenost že se // objevily až tak nejdřív 12 dpo.
@andelka83 co jsem ve skupince s holkama kazda uz 8dpo naznak na testu mela a 9dpo krasna viditelna carecka…
testovaly jsme vsechny uz od 7dpo prave kvuli zajimavosti kdy se komu objevi kdyz zname ovu a bylo to tak ze 7dpo nic a 8dpo uz slaba druha carka. Pak silila. ![]()
@Anonymní píše:
@andelka83 co jsem ve skupince s holkama kazda uz 8dpo naznak na testu mela a 9dpo krasna viditelna carecka…testovaly jsme vsechny uz od 7dpo prave kvuli zajimavosti kdy se komu objevi kdyz zname ovu a bylo to tak ze 7dpo nic a 8dpo uz slaba druha carka. Pak silila.
Tak to je výjimečná skupinka. Já jsem párkrát testovala dřív než 12-13 dc a nebylo tam nic. Ale já obecně nejsem moc zastánce lovení duchů. Takže obecně doporučuju až tak kolem 14 dpo, kdo chce vidět fakt pěkné //.
@andelka83 jasne ze je idealni testovat az po vynechani ms, ale braly jsme to spis jako zvedavost, 8dpo opravdu mini carka a od 9dpo uz byla pekne videt.
cerstva zkusenost ![]()
@Anonymní píše:
@andelka83 jasne ze je idealni testovat az po vynechani ms, ale braly jsme to spis jako zvedavost, 8dpo opravdu mini carka a od 9dpo uz byla pekne videt.cerstva zkusenost
Každopádně gratuluju ![]()
Ahoj. Holky, co si myslíte vy? Tento měsíc jsem moc nehlídala ovulaci, jen tak sem tam když jsem si vzpomněla tak jsem si změřila BT a pak od 18dc jsem měřila každý den, teploty se držely max 36,6 a až v den očekávané ms šly nahoru napřed na 36,72, pak na 36,82 a teď na 36,90… dneska začínám 4. den zpoždění ms a test negativní…
Myslíte že by mohlo být na testování brzo? Nebo je to bez šance? Kdyby nešly ty teploty nahoru, tak je to jasný, ale ty teploty mě nenechají klidnou… ![]()